Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Izgradnja stanova i višenamjenskog prostora

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

dvoranaNa osam lokacija u Malom Lošinju, Nerezinama i Svetom Jakovu gradit će se pedesetak stanova za što će se investirati 31 milijun kuna, a poslovno - garažni prostor sa sportskim igralištem na krovu objekta gradit će se na predjelu Bočac, izvješćuju Novi list i Večernji list.

U lošinjskoj gradskoj vijećnici je 19. siječnja gradonačelnik Gari Cappelli potpisao ugovor o zajedničkom ulaganju u stambenu izgradnju s Branimirom Pelkom, direktorom tvrtke »Otok sunca«, te ugovor o izgradnji poslovno - garažnog prostora s višenamjenskim sportskim terenom koji će se ostvariti s tvrtkama Navam i Navam Bočac, a ugovor je u ime tih tvrtki potpisao Davor Russo, javlja Novi list.

Projekt stambene izgradnje predviđa izgradnju pedesetak stanova u osam zgrada na lokacijama u Malom Lošinju, Nerezinama i Svetom Jakovu. Izgradnja prvih šest stanova na predjelu Kalvarija u Malom Lošinju počet će u veljači, jer je za tu lokaciju već ranije osigurana građevinska dozvola, dok će dinamika početka radova ostalih zgrada ovisiti o ishodovanju građevinske dozvole. U sklopu zajedničkog ulaganja Grad Mali Lošinj ulaže zemljište, a tvrtka Otok sunca, investira 4,1 milijun eura, odnosno 31 milijun kuna. Od pedesetak stanova, koliko se ovim projektom planira realizirati, procjenjuje se da će Gradu Malom Lošinju temeljem uloga u zemljištu pripasti 28 stanova, odnosno 1.686 metara četvornih stambenog prostora. Ti stanovi namjenjuju se za potrebe socijale i kao kadrovski stanovi.

dvoranaProjekt poslovnog i garažnog prostora sa sportskim igralištem na krovu objekta, planira se graditi na predjelu Bočac. Grad će u tom objektu ostvariti pravo na višenamjenski sportski teren površine 2.160 metara četvornih, poslovni prostor veličine 90 metara četvornih namijenjen rekreaciji građana te oko 150 garažnih mjesta. Tvrtke Navam stječu 2.137 metara četvornih poslovnog prostora i oko 68 parkirnih mjesta, a izgradnja bi trebala početi početkom ožujka i najveći dio kompleksa biti završen do početka turističke sezone.

List navodi kako Cappelli ističe da se projektom stambene izgradnje ulazi u eru stambenog zbrinjavanja Lošinjana, te da projekt osim toga ima višestruke prednosti. U vrijeme krize potiče se zapošljavnje građevinske operative, izgradnjom stanova u Nerezinama i Svetom Jakovu potiče se razvoj manjih mjesta, kadrovskim stanovima lakše će se osigurati potrebni i deficitarni kadar na otoku. Izgradnjom poslovno - garažnog kompleksa osigurat će se tridesetak novih radnih mjesta, uvelike će se poboljšati parkirališni uvjeti, a uplatom   komunalnog   doprinosa za oba ova projekta u gradski proračun trebalo bi se uprihodovati oko 3.7 milijuna kuna.

Navodi se da je pripremu za ove projekte izradilo stručno povjerenstvo kojeg su činili članovi vladajuće koalicije i oporbe. Predsjednica povjerenstva bila je Silvija Kocijan (HDZ), a članovi Rudolf Ivković (HSLS), Boris Badurina (HDZ), Stipe Goleš (SDP) i Franjo Vodanović (HNS) te da je gradonačelnik Cappelli iskazao veliko zadovoljstvo jer su sve odluke i zaključci donošeni jednoglasno te je zahvalio povjerenstvu na kvalitetnom radu.

Gradsku upravu posjetio je direktor državne Agencije za promet nekretninama mr. Grga Ivezić sa suradnicima te predstavio program Poticane stanogradnje, a gradonačelnik Gari Cappelli najavljuje da će Grad Mali Lošinj do kraja ove godine krenuti i s ovim programom u sklopu kojeg se planira izgraditi dvadesetak stanova, izvješćuje Ira Cupać Marković. 

dvorana1Večernji list izvješćuje da je u Malom Lošinju potpisan ugovor za gradnju 52 stana u osam zgrada, od čega četiri u Malom Lošinju, a ostali će biti u Nerezinama i Svetom Jakovu i naglašava da je to posebno važno jer je riječ o zadržavanju stanovništva u malim otočnim mjestima. Potpisom na taj ugovor označen je i početak priprema za gradnju poslovno - garažnog prostora u Malom Lošinju, na čijoj će najvišoj etaži biti višenamjenski sportski tereni. Ukupno će biti uloženo 70 milijuna kuna, a zajednička je to investicija Grada Malog Lošinja, te tvrtki Otok sunca, Navam i Navam Bočac. Ugovore su potpisali gradonačelnik Gari Cappelli, te direktori Branimir Pelko, Arsen Mujagić i Davor Russo.

Posebno je važno da će radove izvoditi u najvećoj mjeri lokalna građevinska operativa, da će u poslovno - garažnom objektu posao dobiti 30-35 radnika, te da će se, gradnjom stanova, zaustaviti iseljavanje i privući nove stanovnike na otok, piše Nevenka Koščić i dodaje da će u veljači početi gradnja pet stanova po modelu zamjene gradske imovine, te da se priprema i lokacija za POS-ove stanove.

 

Komentari: 

0 0 # da,da...cicija 2009-01-20 18:15
sve je to lijepo,al šta nisu blizu izbori ? :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # baša joj 2009-01-20 21:34
obećanja ludom radovanja :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ðons 2009-01-20 22:39
Svaka čast, garaža vrhunski izgleda...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # garaza0101 2009-01-20 22:56
kakve su ovo babilonske kule? jel izraðivač nacrta uopće pogledao konfiguraciju terena tamo?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # mrakbu 2009-01-20 23:01
CRES:LOSINJ 37:0
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # KrizaKiki 2009-01-20 23:58
Neznam baš , nije mi poznato baš koliko su ovi financijski trenutno jaki da izvedu ovakav projekt. A drugo što se tiče Grada pa oni nemaju 5 kuna da ih okreneš naopako jedva skupe za plače svakog mjeseca a oni pričaju o projektima. Neznam ali netko je tu lud ili je to samo da se narod malo naloži pred izbore. Ljudi otok i Grad su nam u definitivnoj banani ali nažalosnije je što trenutno nema neke alternative da se to na izborima promijeni. :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nije mi jasno?!?željka 2009-01-21 01:07
Svugdje se spominju samo KADROVSKI I SOCIJALNI stanovi, a šta je sa nama koji smo predavali one silne papire za otkup stana, čak su i liste izašle. Dali ta lista ima veze sa ovim stanovima? :-? :sigh:
Ako mi tko zna odgovoriti ja mu se unaprijed zahvaljujem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # imovinamalovjerni 2009-01-21 15:12
evo odgovora kikiju, Grad ne ulaže novac nego imovinu i za to dobiva imovinu u novome obliku (kadrovski stanovi...), znači pravilno gospodari svojom imovinom i osigurava budučnost otoka. Za nešto za šta se tvrdilo da nema novaca i da je nemoguće izvesti a to su kadrovski i socijalni stanovi ova vlast je našla vrlo kvalitetan i hvale vrijedan model, zato mislim da se takve stvari trebaju pohvaliti i podržati ma koje političke opcije pojedinac bio i da treba malo više vremena trošiti na pohvale a malo manje na traženju skrivenih interesa svake pojedine akcije. Nadamo se da će ovakvih projekata biti puno više tako da se zbrinu svi oni kojima je stambeni prostor potreban, koji imaju novaca i koji nemaju kao i da nam dolazi još više kvalitetnog i deficitarnog kadra pa da u konačnici više ne trebamo nikuda ići zadovoljavati naše potrebe već dapače da i drugi dolaze k nama kao šta mi sada idemo u Rijeku i Zagreb i da bude puno poslova tako da nam dijeca mogu ostati kod kuće, kao što je to u Istri koja još mora i uvoziti kadar. I nadam se da ova vlast sprema još puno dobrih projekata na dobrobit svih nas pa i ako su izbori motiv, neka su, važno da se projekti realiziraju i da budu na dobrobit večine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....ajme meni 2009-01-21 08:50
ciste sprdacine, tko može nasjesti na ovu bajku.... sa ovim glavnim likovima?! hahahahaha....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # bananaa joj 2009-01-21 09:22
pa ovi su već nekoliko puta propali :-? :-? mogu li oni to ili će stati na iskopima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # bez naslovababujebubaubola 2009-01-21 11:54
tko bi vama udovoljio. Najbolje je stajati sa strane , komentirati i ogovarati sve po redu i češati jajca. Pitam se koji će kreten u konačnici se prihvatiti bilo kojeg angažmana i posla.Prije bih rekao da ste vi kritičari u truloj banani.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # javno privatno partnerstvo JPPbranka 2009-01-21 11:56
Da pojasnimo:Siste m JPP su izmislile europske zemlje kako bi zainteresirali privatne ulagače u izgradnju objekata za opće dobro: bolnice, dvorane.... Sistem se temelji na slijedecem: Grad kao jevni partner osigurava zemljiste i prikljucke, privatni partner gradi ( investira ), a javno partner kroz godine otplacuje najam za ono sto koristi, kako bi i privatni partner imao koristi od izgraðenog. Dakle, nista drugo nego kreditiranje. Sto se tice Losinjskog ugovora o JPP, dolazimo do zakljucka da ce privatni partner dobiti lokacije, odreðeni broj stanova i da ce dobro unovciti cijelu svoju priču, a oni stanovi koji ostaju, opet ce pasti na teret Grada jer to "socijala" ne moze platiti. Cestitamo!! Jos jedna velika obmama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # odgovor babi koja se bodecicija 2009-01-21 12:54
babo,pricekajmo do izbora pa da vidimo tko koga bode 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Odbornik 2009-01-21 13:51
Branka, nemoj pisati "dolazimo do zaključka" nego "dolazim do zaključka" jer ja na pr. nisam došao do nikakvog zaključka :-) Osim ak ti nisi osoba nego neki odbor po imenu Branka ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # JPPKomadina 2009-01-21 14:35
Neki dan sam na radio slusao komunjaru Komadinu koj kaze da je to Javno privatno partnerstvo jedan veliki k...c. Najme to je odlična formulacija kako da se privatnik koj ulazi u projekt osigura i da mu lova jednostavo od najma dolazi svo vrijeme. To je odličan i siguran modus da se Izvoðað osigura od bankrota ali stvar je u tome da je najebao onja ko će to morati otplaćivati i to masno. A što se tiče ovih izvoðaða malo mi je sve to sumnjivo i njihov kapital i novčana sposobnost da takve projekte odrade. Najme već je poznato kako su njihovi angažmani završavali po neke ljude u gradu i što se sve odvijalo da se zatvore financijske konstrukcije i sa novom tržnicom i sa još par drugih stvari. Nemam povijerenja u te ljude jer to su sve lovci u mutnom. Vidti ćemo sada kad dobiju od Šukera na adresu OIB hoće li biti sve transparentnije i čisto.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # bastajao meni 2009-01-21 17:27
Pripreme za ovaj projekat je izradilo strucno povjerenstvo ??? Svi sami strucnjaci, politicari (pijuni) od izbora do izbora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...komad 2009-01-21 19:23
Samo ti slusaj i dalje Komadinu, trebalo bi ukljuciti u javno Privatno partnerstvo i Jadranku i Lošinjsku, sa terenima u kampovima koje koriste i naplacuju za satore i kucice, grad od tog partnerstva nema nista, nula bodova. A od ovih napustenih i zapustenih terena, vjerojatno neki sitniš, bolje ista nego nista.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # df 2009-01-21 19:35
Ne baš sitniš jer samo od komunalnog doprinosa bice naplaceno 3.7 milijuna kuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sdp... 2009-01-21 20:49
Ako racunas i privatno partnerstvo, od bivseg gradonacelnika, za poklonjene terene za gradnju apartmana, Mlaðahnih direktora i kadrova, Losinjske i Jadranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # the ringPierino 2009-01-21 21:52
"stanovi se namjenjuju se potrebe socijale i kao kadrovski stanovi, gradnjom stanova ce se zaustaviti iseljavanje i privući nove stanovnike na otok."
Zna li itko koliko clanova broji udruga "Prsten", brinem se da nece biti dosta stanova da ih se sve zbrine!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # fiskalodvjetnik 2009-01-21 23:35
Stanovi ??? Samo prva zgrada ima graðevinsku dozvolu, i gradnja pocinje u veljaci, jer zgrada ima atraktivnu lokaciju, a dok gradnja preostalih stanova, pazi sada :-? 11 mjeseci nakon pravomocne graðevinske dozvole :cry: . Znaci da privatni partner moze odugovlaciti kod izrade projekata i zahtjeva za dozvolu , koliko hoce i koliko mu odgovara. Pravi ugovor ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # tonino 2009-01-22 01:36
stvarno mislim da se odabrani izvoðači smiju svima jer i nakon truljavo izvedenog posla na zadnjoj velikoj investiciji dobivaju priliku za još malo....a bahatost i drskost koju oni imaju nisam do sad vidio....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # jao namaa joj 2009-01-22 08:37
žalosno ali istinito, pa gdje to mi živimo i tko nam kroji sudbinu :eek: jadno :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # psihijatrijapsihić 2009-01-22 09:50
Ovaj Cappelli je zbilja poludio. Gradi stanove ovim lijenim lošinjskim beskućnicima. Zašto ih ne uputi u krug smetlišta, tamo ima još brvnara za stanovanje. Priprema ima i projekt garaže sa trgovinama kako bi 35 ljudi dobilo posao? Čudno je da ga je briga za to? On zapravo ne bi trebao ništa raditi jer će ionako od "pametnih" lošinjana dobiti većinu glasova, ovako se izlaže riziku da mu poneki projekt zakaže. Ova piskarala koja pišu o ovim projektima su prava psihijatrija. Prvo ništa ne znaju, brkaju POS i JPP, brkaju novac grada i bankrot, uz to su zavidni i nesretni, pa bi lošinjskoj populaciji pod hitno trebalo dovesti psihijatra. I ne trebaju dovoditi logopeda jer to nije prioritet, mucanje nije bolest, ali sada treba najbolji stan u izgradnji dodijeliti psihijatru jer je on najpotrebniji otoku. A i Cappelli bi ga trebao posjetiti. Radi za one koje bi prije svega trebalo natjerati da rade i rade, umjesto da prodaje demagogiju, to mi otočani najbolje "pušimo". I Balija je izgadio osnovnu školu i ulicu Lošinjskih kapetana pa je popušio izbore. Što lošinjaninu više napraviš, bolje ti ga uvali. Tako mu i treba. Da bar koji stan ili posao doista dobije lošinjska sirotinja, pa bih mu to i odobrio. Ovaku će se za stanove ljigariti isti oni koji [cenzurirano]e zbog njih na ovim stranicama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nije to JPPjpp 2009-01-22 10:05
Mislim da se Branki i Psihiću nešto pobrkalo jer pišu da se dvorana gradi po JPP t.j. Javno Privatno Partnerstvo, a to ne stoji. Nema tu nikavi JPP nego obično zajedničko ulaganje. Trebate pogledat na službenoj stranici Grada pa nećete pisati *****rije :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # posovi stanovipos 2009-01-22 10:16
Odgovor željki, informacija da je u ponedjeljak kod gradonačelnika boravio državni tajnik mr. Grga Ivezić, nadležan za izgradnju stanova po POS modelu i da gradska uprava ubrzano traži slobodne parcele diljem otoka za pripremu izgradnje POS-ovih stanova (oko 45 do 50) govori o tome da bi i taj projekt ove godine mogao krenuti, ali tu treba razjasniti nekoliko detalja. Sustav POS-ovih stanova na otocima se pokazo lošim i velike su zloporabe. Gradovi osiguravaju lokacije i oslobaðaju od plaćanja komunalnog doprinosa te imaju obvezu o svom trošku urediti okoliš objekta a poslije nisu vlasnici ničega, dok vlasnici postaju fizičke osobe za 1100 Eura po kvadratu. Poslije iznajmljuju te stanove, mijenjaju ih za Zagreb ili jednostavno prodaju za 2 500 Eura, a otoku ostane samo još jedna vikendica. Pitanje je što je s onima koji nemogu izdvojiti niti tih 1100 Eura za kvadrat? Kako će oni rješavati svoje stambeno pitanje i je li kokalna zajednica dužna brinuti i o njima. U medijima je napisano da će grad Mali Lošinj kombinirati 3 modela za razrješenje svih obitelji i pojedinaca bez stana i to; POS stanovi, Izgradnja socijalnih i kadrovskih stanova po modelu zajedničkog ulaganja s privatnim partnerima i zamjenom neperspektivne imovine za useljive stanove, te kupnjom stanova od graðana (vikendaša)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # stanovi u škveruFatuta 2009-01-22 10:28
Pustite Cappellija, pred vratima je Fatuta. On će kao novi lošinjski gradonačelnik riješiti stambena pitanja svu socijalu i posovce, ako nigdje drugdje onda u krugu Škvera. Dat će mu Vinko lokaciju, a graditi će Terco. Kao na Kalvariji, kako si Šolić, pokojni Antolović i Vinko Mužić riješili sva svoja pitanja. Fatuta će izmisliti najpogodniji model rješavanja stambenih pitanja lošinjana, a glavni inžinjer će mu biti Dragan Balija, a nadzot nad graðenjem Vinko Mužić. Zato nesztrpljivo čekam izbore i svi onda za Fatutuuuuuuuuuu uuuuuuuuu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # goleš i vodanovićsdp i hns 2009-01-22 10:36
Stručno povjerenstvo za oba ova projekta u kojem su dva predsjednika lošinjskih stranaka Stipe Goleš (sdp) i Franko Vodanović (hns) pokazuje da ovo nije samo hdz-ov projekt nego je on lošinjski. Činjenica da je i gradsko vijeće jednoglasno podržalo ove projekte govori o tome da opozicija podržava ove projekte i da su očigledno oni usuglašeni izmeðu svih lošinjskih političkih opcija, iako to nije bilo potrebno. Naime, grad se ne zadužuje (ko kod Balije) i vladajući su to mogli sami napraviti, ali su lukavo u to uvukli i opoziciju, jer ako što krene po zlu....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Mucavac 2009-01-22 11:24
Ako ikome treba psihijatar to je gospodin koji se potpisao kao Psihić jer kaže 'ne trebaju dovoditi logopeda jer to nije prioritet, mucanje nije bolest'. Pa ako nije bolest želim dotičnom gospodinu da ima djete koje muca pa da mu se neodgojena djeca rugaju i da mora s djetetom putovati na Rijeku ako ga želi riješiti tog zla. Koje nije bolest. Psihiću, lječi se kod psihijatra.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # bravo Mucavac!!!toni 2009-01-22 13:39
...logoped nam sigurno treba, i kad kaže da to nije bolest možda i nije, ali Psihić je sigurno totalni bolesnik! Mucavac dobro si mu rekao za ...dijete, ali taj sigurno ih nema ili ih nije sposoban imati. Vidi se da misli samo na sebe, zar mu nije dovoljno 2xmjesečno što mu dolazi psihijatar?!?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Otok neradnikaSupić 2009-01-22 16:02
Ma dajete ljudi, zbilja treba pomoći djeci koja imaju problema i slažem se da je dobro da imamo strčnjake na otoku što više i češće da se bolesti riješimo. Ali nas svih jebe bolest ovih lokalnih šerifa kojih nikako da se riješimo i prodišemo da nekom novom vlasti bez njihovih umiješanih prstiju u sve i svašta. Pa vidite da da sadašnjeg gradonačelnika drže za jaja preko instaliranog Milana Mužića. A pogledajte kako su malde direktore postavili na rukovodeće položaje ravno sa fakulteta to su vam budući stručnjaci za voditi grad Cappelijeve uzdanice i savjetnici. Luda kuća i jadni mi :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # stara gardaglusupić 2009-01-22 16:30
Supić je u pravu, treba vratiti starog Lekića, Levingera, benvina, Franka Kučića i udbaša Galjanića, pa sve te sjajne otočane iz stare garde da bi se Krešo Lekić, Sanjin Šoljić, mlaði Lekić, Sokolići, Žuklići, Mužići, Prusci, Bulozi i Margite i slični osjećali mlaðe, a ove pak mlaðahne direktore triba poslat na Sveti Martin. A kao otok je za mlade. Koje? Mlaðahne iz perspektive svetog Martina. Luðaci.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Roditelj 2009-01-23 11:38
Mucanje nije bolest, a logoped nije liječnik. Ali mucanje, kao i ostale poteškoće govora i čitanja se ispravljaju, a to radi logoped. Potreba za radom logopeda je prisutna i lako ju je dokazati. Valjda nije ni potrebno reći koliko je porasla kvaliteta života djece i roditelja koji ne moraju putovati u Rijeku, u cik zore buditi dijete, trošiti novce i dobivati termine dinamikom koja nije dostatna za ispravljanje poteškoće.
Problem ovoga grada nije što je grad utrošio 100.000 kn godišnje za plaću logopeda, već daleko veći odljev novca na posve netransparentne načine. Najlakše je napasti ono što je vidljivo.
Pitajte se kako se troši novac o kojemu se nikada nije pisalo u medijima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Investitor 2009-01-23 11:49
Svi smo mi investitori ovih potemkinovih sela, sve se to radi našim novcem.
Jedan od bisera koji je u planu je sljedeći:
Bruno Žic, kojemu se osladio novac zaraðen na puštanju cajki, predložio je Gradu posao stoljeća: neka Grad da njemu gradski (dakle naš) prostor na elitnoj lokaciji u centru grada, koji je napustila OTP banka, a on će zauzvrat nama, gradu i graðanima, dati svoj lokal na tržnici koja nikada nije postala tržnica.
Usporedimo li lokaciju, kvadraturu i kvalitetu objekta, onda znamo da nas, vlasnike toga objekta, namjeravaju opet operušati.
Jasno je da Grad može daleko bolje zaraditi dajući u najam prostor uz glavni gradski trg, nego li eksploatacijom Žicovog lokala.
O brandu, omiljenoj temi našega gradonačelnika, da niti ne govorimo; u centru malog primorskog grada narodnjačka birtija, veća od svih postojećih! Nazdravlje!
Prostor u kojemu je bila OTP banka treba namijeniti nečemu što će povećati turističku ponudu, nešto što će gostima s jahti dati razlog da barem nekoliko sati provedu u grdau i ostave koju kunu. Potreban je neki sadržaj koji će doprinijeti brandu grada na drugi način nego li arlaukanjem cajki.
Ostavi se Rudi politike!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # STANOVI ZA STRANCEGraditelj 2009-01-23 12:38
sve je to prevara kao i do sad na tim ce se stanovima Capelli kao i dosad okoristiti jer ce se pod krinkom stanova za Losinjane provuci apartmanizacija kao i do sad jer pokazite lLosinjana koji moze platiti od 2.600 do 3.000 eura za kvadrat. pitam se zasto se pervanovi i mujagicevi stanovi nisu razgrabili mozda zato jer se Losinjanima ne svidaju ili nemaju uvjete za takove kredite a oni koji su i uspjeli dobiti kredite do mirovine ce biti robovi banaka. Sve je to prljava prevara od strane takozvane gradske vlasti toliko je pokvareno u danasnje vrijeme socijalne krize gradanima nuditi takvo sto i to naravno pred izbore kao i pred cetri godine kad su to isto nudili samo u manje sjajnijem paketu sad su se razbahatili pa nude bolje zamotano a unutra jad i uzas treba ih biti sram.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pitam te pitamupitnik 2009-01-23 13:08
Graditelj piše "sve je to prevara kao i do sad na tim ce se stanovima Capelli kao i dosad okoristiti". Pa daj nam reci kako se on dosad okoristio? I kakva je to prevara gradske vlasti, jer ne vidim da će grad prodavati stanove?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lokalPierino 2009-01-23 14:28
Slazem se sa Investitiorom, ali moram reci da sam malo iznendajen jer sam na tom mijestu ipak ocekivao sljasticarnu... ..ipak je to omiljeni brend naseg Sindaca i njegovog adjutanta Rilindi Aambasadora.
Mozda predloze da se na ruku Apoxiomenove statue zavari kornet sa par kepica sljadoljeda :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # grafitianonimac 2009-01-23 14:55
Ova stranica se jako srozala a sve zbog ovakvih komentara kao Pierinov. Razumijem da ce skoro izbori pa da se onda pljuje na sve ali ovo je prevrsilo mjeru. Pjerino i jos neki ovdje pisu isto ko huligani sto po mraku (tj anonimno) saraju zidove grafitima i pisu prostote u WC.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # znanstveniciIngrapie 2009-01-23 17:14
I Graditelj i Pierino i investitor su znanstvenici. Vrlo pametni i učeni ljudi. Blago Malom Lošinju. I široj okolini. Cunami pameti. Samo kada bi je u cjelosti mogli kome izvesti i prodati tu pamet. Makar kao stajski gnoj. Prirodni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # idete mi na jetralud zbunjenog 2009-01-23 17:27
Ima u ovom gradu onih koji nisu u "politici" ali su se debelo okoristili i upravo oni iz drugog reda prave pomutnju. Velika većina graðana poznaje Garija i znaju kakva je osoba tako da sve ove tvrdnje neće pasti na plodno tlo. Upravo oni ranije spomenuti mute vodu, a oni su najveći lupeži, a predstavljaju se kao pošteni graðani i poslovni ljudi, imaju svoje mjesto u župnoj crkvi ,neki čak i u župskom vijeću, spletkare i siju zlo i zavidni su na sve samo zato što misle da bi trebali s obzirom na svoje kvalitete biti i javna i politička elita. Ti bolesnici na kraju uvijek ostaju sami i tužni i ja ih uistinu žalim. Dobro je netko rekao da bi bilo najbolje ništa ne poduzimati jer takvo stanje tim bolesnicima i najviše odgovara. Oni se uz voje jutarnje kave i marende naslaðuju i uživaju u ogovaranju, prodajući ljudima dezinformacije , plaše ih sa svim narodima i narodnostima, republikama i regijama jer oni u takvim okolnstima najbolje funkcioniraju. Ali pored svega toga ja im uistinu želim svako dobro i da u ovoj kriznoj godini podebljaju svoje imovinsko stanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # posovi stanoviLolo 2009-01-23 20:43
Ima li itko kakvu pametnu, vezano uz odabir sretnika sa liste prijavljenih kandidata, za te stanove. Naime, predalo ih je puno, 150 ih je na listi, pola ih nema uvjeta za dobiti kredit... Kako ćemo znati imamo li uopće šanse doći do tih stanova i za koga se uopće isti grade. I koliko tih stanova ide za kadrove i koji su ti kadrovi koji će ih dobiti? :-?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .......pierino 2009-01-23 22:27
Znate onu staru "Narod ima vlast kakvu i zasluzuje". ovoj ekipi kao sto je ingrapie kojimu smeta kritika omiljenih im politicara niti ne zasluzuju nista bolje od ovoga sto dobivaju.ne sjedim po kaficima i ne ogovaram, time se bavite Vi dok vam vasi politicki mentori kroje sudbinu i financijski osiguravaju vlastitu djecu. niti sam se okoristio niti cu se okoristiti strancarenjm ili uvlacenjem u straznjicu kao neki moji sugradjani. btw moja pamet mozda nije vrijedna kao ingrapieva ali je jako dobro unovcena i to izvan otoka. nisam ovisan od nijednog klana i mogu pisati i misliti sto zelim, za razliku od vecine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # bobo 2009-01-23 23:37
Pierino kazes da si dobro unovcio pamet. Jel to ono kilo mozga jedna marka :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....Marko Horvat 2009-01-24 12:28
Bravo Pjerino.Svaka čast.Mislim da si u pravu,ali onda ako si u pravu potpiši se punum imenom i prezimenom,da vidimo tko je ta poštene osoba i da na slijedećim izborima glasamo za tebe pa da ako je potrebno,da te i kandiramo za predsjednika Republike
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Bruno ŽIcponudjača 2009-01-24 12:58
Uklonjeno jer nema veze s temom članka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # predizborna cajkaLuzer 2009-01-24 13:15
Šuška se da nam dolazi Halid Bešlić kao glavni spektakl predizborne kampanje HSLS-a. Tako ce svi liberali i socijalci sa palcima ispod pazuha skakutat po trgu. Rudiju ce u pesmu ubacit ime, tako da svi zavijaju...za Rudijaaaaaa a a....aa. Glavni organizator manifestacije je Bruno Žic, jer se mora nekako odužit Rudiju za takavu dobar posao...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Žicarenje na račun GradaŽicar 2009-01-24 16:09
Ako je toćno ovo sa zamjenom prostora banke Žicovim lokalom biće to primjer kako Gari napravi dobru stvar kao ovim projektima, a onda sve zasere s drugom stvari. A dobro, Žic će se okoristiti, a grad i Gari će popušiti :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # malverzacijaLošinjanka 2009-01-24 17:47
...sigurna sam da Gari ne podržava ovu trampu i neće je dozvoliti. :roll:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zombi 2009-01-24 19:34
Ja isto sumnjam da će se Capeli složit s tom trampom. Previše smrdi na korupciju jer bi razmjena bila totalno nesrazmjerna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Bočac 2009-01-25 09:30
Ovaj projekt je vrijedan svake hvale!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # vratite se nazada joj 2009-01-25 10:15
malo ste ljubomorni na Žica jer je poslovan čovjek, detalje neznamo pa nećemo ni komentirati.
koliko se ja sjećam ovdje se radi o gradnji i Mujagiću, Rusi i sl. samo je netko namjerno skrenuo sa teme 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ljubomoražicar 2009-01-25 10:53
Naravski da sam na primjer ja ljubomoran jer i ja bi volio da dam NIŠTA za NEŠTA. A ko ne bi bio ljubomoran ako i on ne može tako žicariti :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ponudeLošinj 2009-01-25 12:20
Mislim da ima više ljudi u Lošinju koji imaju za ponuditi nekakav prostor za onaj u samom centru, zar je Žic jedini?? Predlažem administratoru da napiše članak samo o ovoj temi tako da ne bude skretanja sa teme... tako bi graðani našeg grada mogli davati svoje ponude, sigurno ima i boljih od ove...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Re: ponudeAdministrator 2009-01-25 13:00
Citat:
Predlažem administratoru da napiše članak samo o ovoj temi tako da ne bude skretanja sa teme...
O temi navodnog prijedloga zamjene prostora osim sadržaja komentara na ovoj stranici nema drugih saznanja da bi mogao napisati zaseban članak. Stoga će prema prijedlogu posjetitelja pod nickom Lošinj kao zaseban članak objaviti komentar koji je izazvao skretanje rasprave s teme naslovnog članka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # POSOVI STANOVISRETNIK 2009-01-25 16:00
JEDAN SAM OD RIJETKIH SRETNIKA KOJI SU USPJELI OSTVARITI PRAVO NA KUPNJU POS-OVOG STANA I STOGA ME JAKO LJUTI STO SE SIRE NEISTINE O TOM MODELU .NITI JEDAN STAN POS-A U VELOM LOŠINJU NIJE PRODAN -NEKOLIKO JE PRAZNIH,ALI TO SE MOŽE RIJEŠITI DRUGAČIJIM UGOVOROM-NIKAKO TO NE SMIJE BITI IZLIKA DA SE NE NASTAVI S PROGRAMOM KOJI DOISTA MOŽE RIJEŠITI STAMBENE PROBLEME LJUDI KOJI SVOJIM RADOM ŽELE OSIGURATI SVOJ KUTAK,A NEMAJU 3000 EURA ZA KVADRAT STANA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # samo natječajnjente 2009-01-26 10:10
Prvo, nema ništa od zamjene poslovnog prostora sa Žicom.
Drugo, na JAVNOM NATJEČAJU JAVIO SE NAVAM D.O.O, MALI LOŠINJ I JOŠ 2 TVRTKE. jedna iz Rijeke i jedna iz Zagreba, ali je najpovoljnije rješenje bio Navam d.o.o. jer je ponugio gradu najviše kvadrata i keš za komunalne doprinose, vodni doprinos i druge dažbine. Taj Mujagić ima onu stvar. Što se nije javio Tarcizio, Pervan, Jadranka, Brodogradilište i ponudili gradu više od Mujagića? Znate zašto? Od grada su samo naučili uzimati i grabiti. Kao lokacije za stanove kadrovima, a šta su gradu dali? Pogledajte Terca za koga on radi. Samo za brata? Da li itko zna po kojim cijenama i kada je dobio posao na javnom natječaju? Nikada nije išao na natječaj a najzaposlenija je tvrtka na otoku. I to je u redu, a kada grad raspiše natječaj i ponudi svima priliku i jednake uvjete, onda se to proglašava muljaom. Mulj je u glavama zavidnih i jalnih, ali uvijek su razvoj društva omogućavali hrabri. Kukavice i muljatori nikada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PitanjeIvan 2009-03-02 14:06
Čuo sam da će se igralište na krovu garaže naplaćivati.
Jel to istina.
Nemojte da se naplaćuje zato jer i ovako nemamo igrališta.
Sva su igrališta propala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PitanjeCobra 11 2009-03-02 14:09
Čuo sam da će se igralište na krovu od garaže naplaćivat.
Da li je to istina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # koji ste vi debili!feryyy loco 2009-03-14 17:26
umijesto da podupirete ovaj projekt, radi boljitka našega grada... vi bacate neke suvišne komentare!!! naðite si život....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Za gospodina pod nicom lud zbunjenog? 2009-03-14 19:49
Komentar je uklonjen iz razloga što namjena sajta nije rasprava o tome tko s kim "spava", te zbog niza paušalnih tvrdnji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # a što se drugo? 2009-03-14 21:08
a što se drugo može očekivati od poltrona i poslusnika nego da slusa zapovjed svog gospodara. Jel znas i sapu dati i praviti se mrtav. 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Jadnoboja 2009-03-14 21:12
Stvorio si admine stranicu na kojoj svi imaju jednaka prava a pluje se samo one koje ti odredis pa ciji si ti covjek svoj ili od Borisa Badurine sto si ti slastičar?
tu kao furas neku pravdu a zar ne vidis kad se po nekim drugim ljudima neosnovano pljuvalo i pisalo se svasta o njima bez ikakovog dokaza ma ti si obican jadnik.
Ces i ovo obrisati jer je i to bez osnove.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # HA HAss divizija 2009-03-14 21:16
Pa sto se cudite ovaj projekt ce Kikic reklamirati pa zna se da su on i Arsen skoro pa braca pa zar ne vidite da lice jedan na drugog.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Trgovacki lanac. 2009-03-14 21:24
Kažu da ce trgovački lanac otvoriti dučan nije dosta što nam konzum uništio sa prodajom robe loše kvalitete pedeset posto privatnika sad će i onu drugu polovicu pa se pitam trideset radnih mjesta s jedne a sto ljudi s druge strane održivi razvoj nema što samo za koga za Tajkune. bljuv bljuv bljuv :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Re: JadnoAdministrator 2009-03-14 21:51
Namjena ove stranice nije pljuvanje nego pružanje mogućnosti komentiranja pojava i zbivanja u Malom Lošinju. Budući da neki posjetitelji zlorabe mogućnost anonimnog javljanja, uspostavljena su minimalna pravila komentiranja kojih se nastojimo držati. No uklanjanje komentara kojim se navodi da netko s nekim "spava" čak i nije stvar pravila nego elementarne pristojnosti.

Administrator priznaje da ne zna što posjetitelj s nickom boja podrazumijeva pod pljuvanjem, no ako mu je rijeć "pljuvanje" istoznačnica za kritiku, sud, stav ili mišljenje, ukazuje mu na lako provjerljivu činjenicu da je imenovana osoba vrlo često izložena "pljuvanju", što opovrgava tvrdnju o nekom njenom privilegiranom statusu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # i to je to 2009-03-14 22:07
A tko kupuje u trgovačkim lancima? Lošinjani. Kad ne bi kupovali kod njih ne bi propali mali trgovci. I to je to.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Prošla babaGandalf 2009-03-15 12:04
Ma mene zanima što vi ljudi nalazite spornog u tom projektu. Da nije prema Prostornom planu ne bi se dobile sve one dozvole. Znači da je prema planu, a o tome je bila javna rasprava i svako je mogao dati primjedbe: a ako nije, sada se može slikati. Prošla baba s koačima.
Za projekt je bio javni natječaj i svako se mogao javiti. Ne znam ko se još javio, ali ako sumnja na namještaljku može se žaliti i obustaviti projekt. A prema članku jučer u Novom listu nije. Znači s te strane je u redu.
E sad, kao graðanina me zanima koliko moga novca će otići na taj projekt. Ako je za vjerovat Iri nula kuna. Grad ne daje novac nego teren, a za to dobiva udjel u gotovom objektu i novac za komunalnu naknadu. Meni to izgleda dobar posao za Grad, puno bolji nego prodaja gradskog zemljišta za kikiriki mlaðahnim kadrovima da ga preprodaju ili sgrade Beverli Hils. Ili prodaja gradske imovine koju Jadranka preproda pa sada Grad mora plaćati za održavanje tuðe imovine (stara Nautika).
I na kraju tko tu stavlja svoja jaja u procjep? Pa ko drugi nego investitor i to za vrijeme krize svega pa i graðevinarstva. Dakle, u čemu je problem pa se u priču uvodi i tko tu koga grebe :-) :-) :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # NAIVA 2009-03-15 12:06
Ako se ti stanovi stvarno grade dajte ih i onima kojima je zaista potreban,a ne djeci opcinara i prijatelja opcinara,clanov ima vladjuce stranke...Stavi te na listu koliko tko zivi na otoku,privredju je na njemu i pati se stambenim pitanjem i podstanarstvima i dodjelite ih pravedno bar i jednom u zivotu!Usrecite svoj narod,zbog njega i jeste tu gdje jeste,bar bi trebali biti i vratite nam vjeru u postenje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # VoajeriFrojd 2009-03-15 12:50
Nije sporno ništa u projektu, izgleda super. Sporno je samo da li u glavi likova kao što su . i ? ima barem malo sive tvari. Mislim da se radio o frustriranom tipu ljudi koji sami ne mogu ili ne nemaju hrabrosti nešto raditi, a za anonimno pljuvati su dovoljno odvažni i sposobni. Čak se ne mogu potruditi oko nadimka, nego se predstavljaju kao .,? i sl. Za njih je javiti se na javni natječaj jednako letu na Mars. Vjerojatno nisu sposobni ševiti ali im se diže kad gledaju druge dok se ševe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Frojdica 2009-03-15 13:36
ODLIČNO FROJD!!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # FROJD? 2009-03-15 16:50
Mislis da ja imam problema sa sexom kad kazem da se ovim projektom na Bocacu kane obogatiti dva covjeka te da ce pod poznatim sranjem javno privatno partnerstvo opet oce dobro biti stvljeno u drugi plan ne vidim gdje se tu iščitava da imam problem sa sexom ili da sam neradnik?
mozda bi se ti trebao zapitati jer si si uzeo nic #Frojd" poznatog psihica koji je mislio da sve potječe iz problema sa sexom a na kraju si je raznio glavu lovačkom puškom to si je učino jer nije mogao [cenzurirano] ili zato jer je shvatio da mu je sva teorija bila kriva, ja bi rekao da je ono drugo.
Ali vratimo se projektu recite vi meni deklarativno vi koji branite garija i slične te projekte koji su kao i ovaj gutači graðanmskog novca od kojeg graðani nikad neće imati koristi kao zajednica već kao što rekoh samo dvojica ili trojica što mislite ponavljam deklarativno tko će imenom i prezimenom ili barem koja skupina ljudi dobiti stan i koliko će tih stanova biti dodjeljeno?
meni se čini da će kao i do sad to biti 0000,1%, sve će se ostalo putem pretvoriti u profit pod opravdanjem da se jedino tako može izići iz investicije pa se ja pitam zasto godpodin mujagić i gospodin Ruso nisu lijepo od grada to kvalitetno zemljiste kupili po cijeni visoko cijenjenog gradskog graðevinskog terena te gradu isplatili desetak milijuna kuna i plus onda jos i platili komanalnu naknadu od onih tri milijuna o kojima se hvale u gradskoj vlasti pa nakon toga neka izvlace svoju investiciju kako hoće i znaju, a grad će sa trinaest milijuna kuna kupiti gotove stanove koji ce onda biti dodijeljeni potrebnima. Ili cete reci da je ovo mozda pre sociljalno razmisljanje.
mada kad razmislim da bi se ti stanovi poslije lijepo mogli iznajmljivati ili omoguciti da da ih gradani od grada otkupljuju po normalnoj cijeni visine samo investicije potrebne za gradnju novih onda jesam za takov socijalizam rade nego za profitni kapitalizam koji zagovara garijeva grupa sa direktivama iz sredisnjice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # boy 2009-03-15 17:02
Pa mora bit da imaš problema sa seksom kad te admin uklonio jer da "namjena sajta nije rasprava o tome tko s kim "spava" :-) A u cjelu tu frku oko projekta se ne razumjem i ne branim nikog ali znam da to nije javno privatno partnerstvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Dvadeset godina mu je tekjambo 2009-03-15 18:45
Frojde, teorija dobro zvuči, ali pitanje je zašto je taj prostor ostao neizgraðen 20 godina, a bio je u Prostornom planu? E pa sad ne znam jel za to zaslužan raniji gradonačelnik ili lošinjski veliki poduzetnici, ali tako je. Ej, 20 godina!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Učini taj korakFrojd 2009-03-15 19:43
Frojd se nije upucao lovačkom puškom jer nije mogao [cenzurirano], kako pokojniku podmeće ? već je umro od raka nepca, odnosno od namjernog predoziranja morfijem. Nije na meni da branim njegovu muškost ali je pozanto da je ševio i svoje rodice.

Ali da se vratimo na problem? projekta odnosno Garijevih projekata "koji su kao i ovaj gutači graðanmskog novca od kojeg graðani nikad neće imati koristi kao zajednica već kao što rekoh samo dvojica ili trojica što mislite ponavljam deklarativno tko će imenom i prezimenom ili barem koja skupina ljudi dobiti stan i koliko će tih stanova biti dodjeljeno?" kako kaže ?. I dalje konfuzija kod ? Sve me muči ali ne zanam točno što?

Radi se očito o dva različita projekta. Nebitno što su različiti ne valja ni jedan jer gutaju graðanski novac. Valjda misli na proračunski novac. A iz dostupnih javnih informacija a bilo ih je dosta (novine i tv) proizlazi da Grad neće potrošiti ni jednu kunu. Dapače samo će uzimati komunalni dopirnos i novu imovinu. Suinvstitorima daje samo pravo da na Gradskim terenima grade.
U prvom projekt Stanova, partner Otok sunca d.o.o. plaća sve projekte, dozvole dopirinose, gradnju i od svega izgraðenog daje gradu 30 stanova (rečeno je oko polovice stanova). U drugom projektu Navam takoðer sve o svom trošku gradi, plaća doprinose i Gradu ostaje sportsko igralište s svlačionicama i 150 parkirnih mjesta. Dakle iz svega javno objavljenog proizlazi da Gari ne guta graðanski novac već čuva proračunska sredstva. Pretpostavljam da ono što će dobiti vrijedi puno više nego što sada vrijedi. Optuživanje unaprijed za dodjelu stanova koja još nije bila a koji stanovi još nisu ni izgraðeni opet govori o psihologiji ?. Unaprijed je Gari kriv. Mudri ? predlaže Gariju da prodaje. Kako bi ga tek onda optuživao da rasprodaje imovinu. Ne bi ga opralo ni cijelo more Jadransko.
Dragi ? čito imaš problema. Misliš da si pametan i sposoban a podsvjesno nisi u to uvjeren a nesvijesno koje se manifestira u tvojim komentarima zna da nisi sposoban. Ako nisam u pravu kandidirati ćeš se za gradonačelnika ili se javljati ubuduće na natječaje pa ćeš voditi mudro i pametno ovaj grad ili ćeš se bogatiti. Kako je to mali korak. Učini ga i pokaži da si muško.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ert 2009-03-15 19:59
Intelektualcu upitniku se malo pobrkalo u glavi pa je Freuda pomiješao s Hemingwayem. Možda su mu se i ostali lončići isto tako pobrkali.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kviz znanjaDnodna 2009-03-15 20:02
Jel Hemingway onaj što je nacrtao suncokrete?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Erudita? 2009-03-15 20:07
Ne, on je pisac...
Napisao je "Sikstinsku kapelu"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # hm,hmadz 2009-03-15 20:34
? kako gledaš na potez bivšeg gradonačelnika koji je prodao atraktivne gradske terene najbogatijim lošinjanima za nula kuna jer su zaslužni graðani.
Da je Balija primjenjivao Garijev model umjesto vile mlaðajnog direktora i maðarskih apartmana sad bi imali 1,5 gradskih kuća koje bi vrijedile cca 1,5 mil. eura.
Ja mislim da je Garijev model bolji. Ili daj bolji prijedlog.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # GARIJA ZNAM 2009-03-17 13:13
Gari je spasitelj lošinja jer čini se da je jako popularan očito ga podržavaju ljudi koji nisu nikad čuli što i kako razmišlja ma taj čovjek će rasprodati cijeli otok pogotovu u kompi sa Badurinom vi ste svi ludi nemate pojma kako vas već prodaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Re: GARIAdministrator 2009-03-17 13:28
Posjetitelj pod nickom JA ZNAM piše:
Citat:
Gari je spasitelj lošinja jer čini se da je jako popularan očito ga podržavaju ljudi koji nisu nikad čuli što i kako razmišlja ma taj čovjek će rasprodati cijeli otok pogotovu u kompi sa Badurinom vi ste svi ludi nemate pojma kako vas već prodaju.
Ovaj komentar je tipičan primjer nepoštovanja triju objavljenih pravila komentiranja:
1. Svojim se sadržajem ne odnosi na članak uz koji je unesen.
2. Sadrži paušalne tvrdnje o rasprodaji otoka, budući da se ne navode konkretni provjerljivi primjeri navodne rasprodaje.
3. Sadrži uvredu svima koji "nemaju pojma" o nečemu što ni sam komentator ne navodi.

Pravilima nije predviðeno da spominjanje nečijeg punog imena obvezuje na potpis komentara vlastitim imenom, no to je stvar osobne kulture posjetitelja ove stranice. Posjetitelj koji se nazvao JA ZNAM to pravilo kulture komuniciranja očito ne poštuje.

Komentari kojima se krše pravila iz ovog primjera ubuduće će biti uklonjeni bez objašnjenja. Osjećaj za kulturu ophoðenja i nadalje prepuštamo samim posjetiteljima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ČUDNOJA ZNAM 2009-03-17 13:35
Znate što je čudno kako ako je admin KIKIĆ koji navodno radi u sveučilištu ima vremena u radno vrijeme administrirati postove na privatnoj stranici za što on prima plaću?
Ili kako rekoh Bojana to radi umjesto njega.
Uvijek isto tu su da miču sve što nije podobno vratite nam Edija i objavite njegove članke koje ste mu odbili ili ste uistinu stranica HDZ-ea što je onda smiješno.....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # privatnik 2009-03-17 14:22
A šta ti smeta ako je stranica privatna. Šta misliš čiji je Novi list ili Jutarnji? Misliš da su narodni :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # adeze 2009-03-17 16:37
A zašto bi HDZu smetale pučko školske zadaćnice koje piše Edi kako je Lošinj bolji od Holivuda ali eto nema dobru klimu a za to je kao kriv gradonačelnik. :-) Ma moš mislit.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # IvoIvo 2012-05-22 10:30
Garaža je gotova a kad će biti stanovi , i koliko ih je po ovom ugovoru završeno.
Molim gospodina gradonačelnika da mi odgovori?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # stanovilosinjanka 2015-01-26 13:37
zanima me kad ce se nastaviti radovi na rukavicu i tko li ce sada dobiti stan tamo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


ZADNJI KOMENTARI

 • Vrijedilo je ...

  gost 22.01.2022 19:50
  Sam pao, sam se ubio
  Nema tu nikakve zanimljivosti i nije se nitko ulovio Volarića. Jednostavno Volarić je javnom ...
   
 • Vrijedilo je ...

  Hulk 22.01.2022 14:49
  Skretanje s teme
  Ne znam da li je bilo povećanja broja dupina zbog izostanka zaštite, ali znam da se nije ...
   
 • Vrijedilo je ...

  hranitelj tuljana 22.01.2022 13:34
  I hvala mu na tome
  Dupinima bez "zaštite" kao što vidimo nije se dogodilo ništa, čak im se povećao broj.
   
 • Vrijedilo je ...

  Deva 22.01.2022 13:15
  ....
  A di su novinari?Šta smo u demokraciji ili u komunizmu?Ili je ko da više!Di je Medarića?Šta ...
   
 • Vrijedilo je ...

  s.d. 22.01.2022 13:12
  Treba imat želudac
  A tko ne bi zavidio liku koji dokazano ima želudac da se uvuče u guzicu svim režimima.
   
 • Vrijedilo je ...

  Deva 22.01.2022 13:01
  Nema prodaje
  Jesu li sve prodali ili ima još toga za prodati?? ------------------------- A šta je s ...
   
 • Vrijedilo je ...

  gost 22.01.2022 11:33
  Podjele nisu nestale
  Njezin posilni je još gori. Na njegovom fejsu je još uvijek objava Ane Kučić od 30.svibnja ...
   
 • Vrijedilo je ...

  Perokojitestero 22.01.2022 10:56
  Sukob interesa
  Zanimljivo je kako ste se uhvatili Volarica jer vas očito zulja pa mu sada razvlačite i ...
   
 • Vrijedilo je ...

  Hulk 22.01.2022 09:57
  Mandati rasprodaje
  Anu Kučić je u politiku uveo Kapeli kad ju je skupa s Petro Mašće i Ivanom Fabijanićem ...
   
 • Vrijedilo je ...

  . 22.01.2022 07:41
  .
  Vuk dlaku mijenja ćud nikad.
   
 • Vrijedilo je ...

  . 22.01.2022 06:38
  .
  Onaj kojega Volarić kritizira sigurno se nalazi na pravome putu.
   
 • Vrijedilo je ...

  hranitelj tuljana 21.01.2022 21:35
  Naslov komentara
  Dakle, prema Vašim riečima, Ilovčani za vrijeme tzv. Jugoslavije življahu u "kamenom ...
   
 • Vrijedilo je ...

  . 21.01.2022 21:04
  .
  Ima li cjepivo protiv ovo dvoje?
   
 • Vrijedilo je ...

  ...... 21.01.2022 15:30
  ......
  Ilovčani neka krenu sa kopanje tunela to im neće nitko zabraniti
   
 • Vrijedilo je ...

  Vandali 21.01.2022 15:14
  Tako kaže Ana
  A Ilovčani uplovili u novo kameno doba 2022.
   
 • Vrijedilo je ...

  A 21.01.2022 14:53
  Ranković
  Mi ćemo dobiti prvi podvodni tunel u Osorskom kanalu
   
 • Vrijedilo je ...

  .... 21.01.2022 14:42
  ....
  Dnevno hr. Hrvatska će dobiti prvi podvodni tunel Šolta-Brač.50mi ljona eura. A mi rampu ...
   
 • Vrijedilo je ...

  ... 21.01.2022 13:18
  ...
  možda i ona radi od kuće? :lol:
   
 • Vrijedilo je ...

  Domestos 21.01.2022 10:47
  Estradni nastup i gluma
  Poziranje je njen pravi poziv i njena kvalifikacija. Šta misliš koliko treba vježbati za ...
   
 • Vrijedilo je ...

  gost 21.01.2022 10:24
  Lošinj usluge i protuusluge doo
  Kad shvatiš kako je Volarićeva kćerka ubačena u gradsko vijeće shvatićeš i kako je njezin muž ...
   
 • Vrijedilo je ...

  .... 21.01.2022 09:04
  Nema vzije
  Umjesto da slijede primjer Ilovika da daju Susku i Unijama po jedan brzi brodić.Koj bi ...
   
 • Vrijedilo je ...

  gost 21.01.2022 08:58
  Ukazanje
  Ovih dana se nakratko ukazala na ulazu u gradsku kuću. Priča se da ju je probudio USKOK.
   
 • Vrijedilo je ...

  Zz 21.01.2022 08:03
  Hibernacija
  Izgleda da spava zimski san. Na fejsu koji je uredno održavala već dva tjedna zaziva ...
   
 • Vrijedilo je ...

  Gost 20.01.2022 22:02
  Uhljebi d.o.o.
  Koliko uopće ima zaposlenih u Gradu a koliko u gradskim firmama.Izgleda da ih ima dovoljno ...
   
 • Vrijedilo je ...

  gost 20.01.2022 20:23
  Najbolje se slika, kaže kuma
  Ali Ana je bolja u poziranju kad se potpisuju ugovori za tuđe projekte. Ponaša se kao da ...
   
 • Vrijedilo je ...

  ggagga 20.01.2022 19:20
  A uhljeb u Lošinj uslugama???rićev zet?
  Bilo bi poučno i lijepo doznati kako je posao dobio Volarićev zet u Lošinj uslugama d.o.o.?
   
 • Vrijedilo je ...

  aleksa 20.01.2022 19:01
  Volarićev interesni šetebandijerizam
  Lik poput Volarića koji je iz hdz-a prešao u hns, pa iz hns-a u hsls, ali ga je Ivković ...
   
 • Vrijedilo je ...

  ŽC 20.01.2022 18:41
  Urota uz kavu i sladoled kod Dašmira
  Prvo si napisao "preko noći je sadašnji uvaženi vijećnik prešao u redove SDP-a i bio nositelj ...
   
 • Vrijedilo je ...

  ......... 20.01.2022 18:13
  gost
  Koliko je meni poznato uvaženi vijećnik je najprije bio žeton od Garia Cappelli koji je ...
   
 • Vrijedilo je ...

  ŽC 20.01.2022 14:39
  Teorija zavjere
  Već i sama ova laž dovodi u sumnju i sve ostalo što si nasrao :lol: