Lošinj usluge: Povreda prava građana

Korisnička ocjena:  / 5
LošeNajbolje 

parkingDana 23. lipnja poduzeće Lošinj usluge prisvojilo je javnu površinu u ulici Bože Milanovića na kojoj su se godinama parkirali osobni automobili stanara koji gravitiraju tom dijelu grada, na način da su bojom označili parkirna mjesta i ugradili preklopne uređaje za blokiranje parkirnih mjesta. Prisvojena parkirna mjesta istog su dana prodana nekolicini povlaštenih građana, bez javnog natječaja, bez transparentnih kriterija po kojem su se parkirna mjesta dodijelila i bez isticanja cijene i obrazloženja formiranja cijene. Javni poziv je postavljen na Internet tek nakon što je prošao rok za isti, što može potvrditi nekoliko svjedoka koji su bili zainteresirani za zakup parkirnih mjesta i pratili web stranicu Lošinj usluge kroz cijeli mjesec lipanj. Time je ozbiljno povrijeđeno ustavno pravo svih građana na jednakost i ravnopravnost »

Najmanje dva ili tri parkirna mjesta tako su bez poznatih kriterija dodijeljena građanima koji imaju svoja dvorišta tek nekoliko metara dalje od parkirališta u koje su do sada parkirali svoja vozila i time odavno imali riješen svoj problem parkirnog mjesta, pojedini građani dobili su i do dva parkirna mjesta, a više parkirnih mjesta dodijeljeno je strancima, što se vidi iz fotografija u prilogu. Time je načinjena nepravda stanovnicima grada koji su također bili zainteresirani za parkirno mjesto, no očito su parkirna mjesta dodijeljena prethodnim dogovorom 'ispod žita' zbog čega nije ni objavljen javni natječaj. Također, postavljanjem blokirnih rampi onemogućen je dolazak i parkiranje vatrogasnih i vozila hitne pomoći, te dostava robe, drva za ogrijev, plinskih boca i sl. za građane koji nemaju svoja vozila i ovise o tuđem transportu. Stoga postavljamo pitanje policiji da odgovori dali su postavljeni blokirni uređaji u skladu s propisima o sigurnosti prometa. 

Također postavljamo pitanje pročelnici odjela za komunalni sustav po čijem odobrenju je gradsko poduzeće prisvojilo javnu površinu koja služi kao javno dobro svim stanovnicima, smiju li dolje potpisani stanovnici osnovati poduzeće i prisvojiti neku javnu površinu te ju prodavati za parkiranje, te temeljem kojih kriterija je dodijelila parkirna mjesta bez javnog natječaja, zbog čega komunalni redari kažnjavaju zbog parkiranja vozila lokalnog stanovništva koja ne ometaju promet, a istovremeno toleriraju parkirana vozila na mjestima na kojima evidentno ometaju promet (raskrsnice i okuke) pojedinih uvaženih građana te po kojim kriterijima dodjeljuju parkirna mjesta strancima koji ne stanuju u gradu.

■ Postavljamo pitanje komunalnom redarstvu, temeljem koje odluke je bivši komunalni redar, a sada umirovljenik, prisvojio dva parkirna mjesta pored svoje nekretnine, a posjeduje garažu u koju može ući vozilom sa ceste i zašto to toleriraju.

■ Pitanje gradonačelnici Malog Lošinja, zbog čega tolerira netransparentne i zakonski sumnjive radnje koje provode pročelnica odjela za komunalni sustav, komunalno redarstvo i gradsko poduzeće Lošinj usluge u gore navedenom događaju. Što kani poduzeti u svezi tog problema kako bi ispravila nepravdu nanesenu građanima? Isto pitanje vrijedi i za gradske vijećnike HNSa i IDSa, i na koji način misle zaštititi interese domaćeg stanovništva.

■ Nadalje, tražimo da se ugovori o dodijeljenim parkirnim mjestima smjesta ponište jer su nezakonito sklopljeni kao i uklone blokirne naprave te da se na prvoj sjednici gradskog vijeća raspravi o kriterijima za dodjelu parkirnih mjesta i to po načelu pravednosti i jednakosti za sve lokalne stanovnike i kriterijima za izračun cijene parkirnih mjesta koja bi za domaće stanovništvo za cijeli grad trebala biti simbolična.

■ Budući da je evidentno da predmetno parkiralište od samo 8 parkirnih mjesta nije dovoljno da zadovolji potrebe svih lokalnih stanovnika po kriteriju pravednosti i načelu 'jedno vozilo, jedno parkirno mjesto, jedna adresa nekretnine' zahtijevamo da se predmetno parkiralište ostavi slobodno kako je bilo i do sada, a da se stanovnicima koji tu parkiraju omogući besplatno parkiranje dok se za sva druga vozila uvede naplata parkinga po cijenama koje bi bile destimulirajuće za parkiranje dulje od 15 minuta, a da se vozila nelokalnog stanovništva koja budu parkirana dulje od 24 sata prisilno uklone specijalnim vozilom i naplati kazna.

■ Također tražimo da se za drugo, treće i t.d. vozilo sa iste adrese plaća komercijalna cijena za parkiranje ili rezervirano parkirno mjesto.

Ako ne budemo zadovoljni odgovorom i reakcijom gradske vlasti spremni smo iskoristiti sva raspoloživa pravna sredstva poput prijave državnom odvjetništvu i tužbe ustavnom sudu kako bi smo zaštitili svoja Ustavom zajamčena prava.

Skupina ogorčenih građana

park1

park2

 

park3

Komentari: 

016 # Sve ostaje istoOporba 2017-07-07 16:00
A što ste vi mislili kad ste u koloni izlazili na izbore, da ako zamijenite kralja za kraljicu da će sve biti polje, pijuni koji vode igru ostali isti, sad gledajte od kud vedri a od kud oblači. Moja sućut
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # republika raspašojpomet 2017-07-07 16:52
Citat Oporba:
A što ste vi mislili kad ste u koloni izlazili na izbore, da ako zamijenite kralja za kraljicu da će sve biti polje, pijuni koji vode igru ostali isti, sad gledajte od kud vedri a od kud oblači. Moja sućut
Puno je gore nego kad je bio kralj imao si se barem kome obratiti, a sada svako hoće biti novi kralj dok kraljica ne zna tko joj radi iza leđa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Svi sve znajuOprba 2017-07-07 17:11
Nitko njoj ne radi iza leđa, sve kraljica zna,zar ste mislili da će Ana mijenjati politiku u kojoj i sama sudjeluje osam godina. Baš me zanima da li će uopće dati odgovor. Posebno no me zanima odgovor Andrina Maglijeza (IDS) Jel ovo što je rekao da će on promijeniti politiku Lošinja. Sad ti je prilika. IDS je doveo na vlast Garija, sada Anu pa bih bilo korektno prema biračima koje je prevario da da objašnjenje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # totalno neustavna kategorijalošinjska perilica 2017-07-07 17:37
U Zagrebu, Rijeci i drugim većim gradovima se parking naplaćuje u centru grada koji je podijeljen na zone, ali se ne naplaćuje u stambenoj periferiji.
U Malom Lošinju se vlast ponaša kao da su im građani krava muzara, pa naplaćuje parkiranje gdje god stigne, Bože Milanovića, Creska, Osorska ulica, naplata parkinga u totalno stambenoj zoni kako bi Lošinj usluge mogle djelovati kao bankomat HDZovoj vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # vaš direktorkomunalac 2017-07-07 19:54
Glavno je pitanje:
Da se izvrši revizija svih besplatnih kArtica ( jer su one date po partijskoj liniji prsten hdz, a uz njih prošle naplate na crno ostalih kartica.
Parkirna mjesta isto tako na koji način dvostruka cijena.
Nadalje kako pored tolikih novih parkirnih mjesta i dalje malo veći prihod.
Kako gradska firma može prodavati izgrađene nekretnine ?
Pa vidi se iz priloženog kako živi Vaš direktor, na visokoj nozi, kupuje stan (pardonj od kredita), kupuje terene, aute i robu za firmom...A kako je donator prstena a mentor dogradonačelnik možda snim i u dilu nema straha idemo dalje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # renthranitelj tuljana 2017-07-07 20:43
Ne znam, ovaj opis postupanja sa parkirnim mjestima već godinama vrijedi za postupanje sa vezovima, pa nikom ništa...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # Popu ŠimiVeselko 2017-07-09 00:34
Seri, seri moj golube bijeli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # BosnaPrstenac 2017-07-08 21:47
Za sve je kriv Prsten i njegovi članovi koji su postavili tog direktorcica Kljaica Koji je pun sebe sve zna i u sve se petlja a ima placu kao ministar u vladi RH. Zaposlio je dvadesetak neradnika i normalno da mora uzeti sva parkirna mjesta kako bi mogao podijeliti plaće !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # došla cica na kolicaferkonja 2017-07-09 13:59
Citat Prstenac:
Za sve je kriv Prsten i njegovi članovi koji su postavili tog direktorcica
Kljaica Koji je pun sebe sve zna i u sve se petlja a ima placu kao ministar u vladi RH . Zaposlio je dvadesetak neradnika i normalno da mora uzeti sva parkirna mjesta kako bi mogao podijeliti plaće !
Jel istina da je u tijeku revizija poslovanja u Lošinj uslugama i da se direktoru ne piše dobro ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # lošinj grabež d.o.o.Il buono il brutto il cattivo 2017-07-09 16:02
nema nikakvih usluga, tu je samo grabež ta firma je sa tim ciljem i osnovana
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # HDZ-ov bankomatšišmiš 2017-07-09 17:19
Citat Il buono il brutto il cattivo:
nema nikakvih usluga, tu je samo grabež ta firma je sa tim ciljem i osnovana
Osnovali su je Milan i Gari, da bi ubrzo gubernator preuzeo kontrolu i ubacio svoje kadrove.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # $$$crnilo 2017-07-14 06:57
lošinjska FIMI Media
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # quo licet Jovi non licet bovicalimero 2017-07-10 08:01
Citat Il buono il brutto il cattivo:
nema nikakvih usluga, tu je samo grabež ta firma je sa tim ciljem i osnovana
Prva direktorica firme je maknuta jer je ostvarila neki mali gubitak u poslovanju, drugi direktor je smijenjen jer je dao pozajmicu privatnoj tvrtki, a ovaj direktor daje besplatne kartice za ulazak u grad svojim pajdašima i nitko ga ne zove na odgovornost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # Pozvati na odgovornost!Pajdo 2017-07-10 09:07
Citat calimero:
ovaj direktor daje besplatne kartice za ulazak u grad svojim pajdašima i nitko ga ne zove na odgovornost.
Odgovaraće što nije podjelio više da HDZ na izborima pobjedi uvjerljivije od samo 40 posto
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # PljačkaMarko 2017-07-11 11:22
Lošinj usluge je hrpa političkih uhljeba i parazita koji nam naplaćuju našu imovinu.Direkto r je kupio diplomu poznatog prometnog fakulteta i zaposlio hrpu nesposobnih lijenčina .To je poduzeće koje je potpuno nepotrebno a jedina mu je svrha opteretiti građane dodatnim nametima i uzurpirati imovinu svih građana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # konkvistadorrotar 2017-07-11 15:58
Citat Marko:
Lošinj usluge je hrpa političkih uhljeba i parazita koji nam naplaćuju našu imovinu.Direktor je kupio diplomu poznatog prometnog fakulteta i zaposlio hrpu nesposobnih lijenčina .To je poduzeće koje je potpuno nepotrebno a jedina mu je svrha opteretiti građane dodatnim nametima i uzurpirati imovinu svih građana.
...itekako je potrebno da potjera domoroce sa otoka i dovede svoje zemljake.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Pohlepa je moja furkaSponzoruša 2017-07-11 21:33
Ovaj je barem kupio diplomu, a ona dotepenka isto uhljeb i parazit bez ikakve diplome još tu na otoku i laže da je završila fakultet, a u svom gradu laže da je tu uspješna poduzetnica koja zarađuje brdo love na glupim, zaostalim, primitivnim, bogatim otočanima kao neće se saznati. Sve biser do bisera, pametnjaković do pametnjakovića, a ni obrazovanja, ni znanja, ni uspjeha, a tuđim k..... svi znamo lupati. Dosta mi je i naših domaćih uhljeba i parazita još nam samo trebaju ovi sa strane koji nisu uspjeli u ničemu u svom gradu, a nisu ni tu, samo su došli iz čistog interesa omastiti brk i adio. Kakvi ljudi bez srama i obraza. Da mene zovu Veprica Veličanstvena Uhl[censored]vi ć bilo bi mi neugodno iz kuće izaći, ali očito nismo svi isti. Nadam se da će ubuduće više doseljenika biti poput gospođe Genov.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # dosta je pljačkearmin 2017-07-12 09:48
Citat Marko:
To je poduzeće koje je potpuno nepotrebno a jedina mu je svrha opteretiti građane dodatnim nametima i uzurpirati imovinu svih građana.
Treba prepoloviti broj uhljeba i u Lošinj usluge i u Komunalnom i u Vodovodu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Pljačka?Nastavak slijedi. 2017-07-12 12:14
Sada ste se sjetili svih uhljeba u Malom Lošinju i na cjelom otoku Lošinju?

Godinama se to događa i umjesto što tu lamentiramo trebalo je već odavna nešto konkretno napraviti.
Pada mi na pamet Mužić koji je primao plaću u Elektro - vodi zato što je prešao - prodao se HDZ-u.
Neznam koliko je sati proveo u Elektro - vodi.
To smo svi znali i to smo svi platili, spominjalo se više od 1.000.000,00 kuna?

I što smo svi mi napravili? Ništa samo prepričavali kao sada tu.

Rajo, ofce, mona ali dokle? I onda opet glasate za iste?
Štupidi!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Oskar za dobru glumugost 2017-07-12 13:22
Citat Nastavak slijedi.:
Sada ste se sjetili svih uhljeba u Malom Lošinju i na cjelom otoku Lošinju?
Godinama se to događa i umjesto što tu lamentiramo trebalo je već odavna nešto konkretno napraviti.
Pada mi na pamet Mužić koji je primao plaću u Elektro - vodi zato što je prešao - prodao se HDZ-u.
Da su znali da su Andrino i Elvis za prodaju spremni, birači ih ne bi izabrali. Ali sada mogu zajedno s režiserom uživat u nagradi za dobru glumu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # IzboriMarko 2017-07-12 14:08
Citat gost:
Citat Nastavak slijedi.:
Sada ste se sjetili svih uhljeba u Malom Lošinju i na cjelom otoku Lošinju?
Godinama se to događa i umjesto što tu lamentiramo trebalo je već odavna nešto konkretno napraviti.
Pada mi na pamet Mužić koji je primao plaću u Elektro - vodi zato što je prešao - prodao se HDZ-u.
Da su znali da su Andrino i Elvis za prodaju spremni, birači ih ne bi izabrali. Ali sada mogu zajedno s režiserom uživat u nagradi za dobru glumu.
Ne bih se nikako složio sa ovim. Andrino i Elvis su i do sada kao jedna ruka vrlo dobro surađivali sa Garijem u kriminalnoj rasprodaji našeg vlasništva i nitko ne može reći da to nije znao .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ✨✨✨✨✨Livio 2017-07-12 15:37
Citat Marko:
Citat gost:
Citat Nastavak slijedi.:
Sada ste se sjetili svih uhljeba u Malom Lošinju i na cjelom otoku Lošinju?
Godinama se to događa i umjesto što tu lamentiramo trebalo je već odavna nešto konkretno napraviti.
Pada mi na pamet Mužić koji je primao plaću u Elektro - vodi zato što je prešao - prodao se HDZ-u.
Da su znali da su Andrino i Elvis za prodaju spremni, birači ih ne bi izabrali. Ali sada mogu zajedno s režiserom uživat u nagradi za dobru glumu.
Ne bih se nikako složio sa ovim. Andrino i Elvis su i do sada kao jedna ruka vrlo dobro surađivali sa Garijem u kriminalnoj rasprodaji našeg vlasništva i nitko ne može reći da to nije znao .
Uz Novi list koji izvješćuje samo o Jadrankinim nagradama i priznanjima i Mihin razglas zvan Radio Jadranka Radio Lošinj (jer Jadranka je Lošinj, a Lošinj je Jadranka, zar ne?) mnogi su ostali u neznanju. Nisu znali da IDS i HNS nisu oporba, nego sluge HDZ-a i da su poslušno glasovala za sve što je zahtijevao investitor kakvog je Cappeli mogao samo poželiti. S HDZ-om tada u vanbračnoj vezi bili su podčinjeni partner, no i sada kad su sklopili službeni brak s HDZ-om ali i s HRAST-om to će u duhu svjetonazora HRAST-a i ostati. HDZ i HRAST će biti prvotni, a Andrino i Elvis će ostati drugotni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # čuvari logoraberija 2017-07-12 16:09
Citat Marko:
Ne bih se nikako složio sa ovim. Andrino i Elvis su i do sada kao jedna ruka vrlo dobro surađivali sa Garijem u kriminalnoj rasprodaji našeg vlasništva i nitko ne može reći da to nije znao .
Tako je Marko, svi znaju i svi podržavaju ovakvu vlast i rasprodaju cijelog otoka. U ovoj priči nema nevinih, jesu li kupljeni ili samo obmanuti nije uopće važno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # Pljačka?Nastavak slijedi. 2017-07-12 12:24
Zaboravih, jedan primjer.

Trebam novi priključak za vodu, do sada si otišao u Elektro - vodu dogovorio sve, dobio uplatznicu, platio što treba.
Nedugo nakon toga dobio si novi priključak.

Na proljeće odem u Elektro - vodu za novi priključka međutim više nije nadležda ista osoba.
Kontaktiram nekog šefa, pa me on uputi na službenicu.
Dogovor je da se mora ići na lice mjesta da se vidi što treba napraviti, dobro nije problem.
Nakon nekog vremena zovem kada ćemo ići?
Ajoj mi smo već bili ali vaše ćemo naknadno.
Dobro ,čekam, zovem u VI mj kada ćemo obići mjesto gdje trebam novi priključak?

Ajoj, službenica koja je to radila više ne radi, sada to ima druga osoba a ona je nova pa kada se uhoda.
Znate sada je VI mj radovi se ionako ne mogu izvoditi - zabrana pa ćemo to na jesen.
Što mi je drugo preostalo već reći dobro, hvala.
Na jesen slijedi možda i neki nastavak.

Uglavnom prije si kontaktirao osobu i brzo riješio a sada uhljeba ima previše pa se niti nezna tko je za što zadužen.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ?gost 2017-07-12 18:04
Zašto si išao u Elektro-vodu, oni se ne bave time već nekih 30 godina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # elektrovoda 2017-07-12 23:22
Citat gost:
Zašto si išao u Elektro-vodu, oni se ne bave time već nekih 30 godina.
Dvadesetsedam (27) godina da budemo točni!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # električnavoda 2017-07-13 18:48
Kako bi rekao jedan uvaženi gospodin:"Morao si malo posoliti"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 # parkingparking 2017-07-14 07:23
Prekjučer su stupići za parkirinje maknuti,da li to znači da je dir. Lošinj Usluge priznao veliku grešku u poslovanje te da li znači da sada možemo očekivati njegovu ostavku??
Da li netko zna tko je dobio dozvolu za postavljanje drvenog šanka u uvali pijeski??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ŠtandOPG 2017-07-14 09:57
Nije šank nego štand za prodaju povrća iz obližnjeg vrta ,to je neki povratnik iz Njemačke koji tamo ima vrtove i maslinike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom uz koju su uneseni bit će premješteni u "škovacu" ili uklonjeni. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  gost 27.07.2017 19:02
  Bez pritiska
  Ne bi baš rekao da su ih morali pritiskati. Svi osim Devčića klanjali su se Mihi i Šoliću a ...
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  trenk 27.07.2017 16:18
  skrivena kamera
  Strateške odluke do sada su se donosile u Velom žalu, a gradonačelnik i predsjednik gradskog ...
   
 • Nazovi G. radi kategorizacije

  SNWL 27.07.2017 12:38
  Istina!
  Dok ima ovaca bit če i vune!!!
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  baba mara 27.07.2017 12:18
  ja gardonačelnik
  O zaduživanju Grada ne odlučuju stručne službe nego gradonačelnik i gradsko vijeće. Tako ...
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  Mina Mino 27.07.2017 11:25
  podizači ruku i ništa više
  Nebrojeno puta se pokazalo da je upravo gradsko vijeće koje donosi strateške odluke ...
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  gost 26.07.2017 08:45
  Odgovornost za dugovanja
  O zaduživanju Grada ne odlučuju stručne službe nego gradonačelnik i gradsko vijeće. Tako ...
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  mauro 26.07.2017 07:41
  operacija lidl
  Neka se stručne službe u Gradu ugledaju na Grad Pulu koji je dobio kredit u iznosu 18,2 ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  Dendi 25.07.2017 17:46
  A što kaže ministar turizma?
  I na Plitvicama se provodi Garijeva politika "graditi koliko god stane". Novi list piše ...
   
 • Škovaca

  Kohezivni narativ 25.07.2017 16:02
  Razmaženo derište
  A ja sam sretan što su popratni događaji oko atraktivnog požara definitivno pokazali da za ...
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  valunjan 25.07.2017 15:28
  idu novi izbori
  Bit će promjena i na Cresu a ne samo na Vresu !!!
   
 • Škovaca

  gost 25.07.2017 15:21
  Hrvatsko čudo: Opoziv neopozivog
  Ne zna kako vi, ali ja sam presretan što imamo ministra obrane jer je Krstičević opozvao ...
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  Keršin 25.07.2017 10:56
  ....
  Pomalo,vidjet ćete uskoro promjene na Vresu!!!
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  Diogen 25.07.2017 09:12
  Jadranka nema Marića u Vladi
  Ali Agrokor ima svog čovjeka na utjecajnoj poziciji u Vladi zbog kojeg je premijer riskirao ...
   
 • Radijski val na kome plove otočni slušatelji

  diana 25.07.2017 09:05
  molba sos
  Poštovani, molim za pomoć! Danas oko 11 sati sa barke je pao psić, po imenu Tara, u podrucju ...
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  mungos 25.07.2017 07:46
  dugovanje ludom radovanje
  To nije nikakav razlog da se ne ide u izgradnju golf terena i resorta na Mataldi. Agrokor je ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  !!!!!!! 24.07.2017 20:44
  Dolari, euri
  i.imgur.com/KhtLugJ.jpg (http://i.imgur.com/KhtLugJ.jpg)
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  F.J. 24.07.2017 15:38
  Ispravak krivog navoda
  To nisu grobišta hrvatskih vojnika nego kvislinga u službi nacističke soldateske kojima su ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  Ero s onoga svijeta 24.07.2017 15:17
  Da, džabe je krečio
  Koliko god to razumnom čovjeku bilo ogavno, uvijek će biti onih koji će lažima, miješanjem ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  DO 24.07.2017 15:02
  Podaci i činjenice s terena
  Pogledajte kako Plenkovićev, vrhunski opremljeni, vatrogasni sustav funkcionira u gradskom ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  hranitelj tuljana 24.07.2017 14:36
  ako me sad nije šlagiralo...
  Kako je nekima odjednom Tuđman dobar... neke se stvari zaista ne mogu kupiti novcem...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  nacisti 24.07.2017 14:03
  Crveni
  Ideja nacional socijalizma i dalje ima puno pobornika koji veličaju koljače i ubojice a ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  hranitelj tuljana 24.07.2017 13:41
  da đabe je
  Koliko god to razumnom humanom covjeku to bilo nerqzumljivo pa čak i gadljivo, Mussolini, Hitler ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  Ime 24.07.2017 13:05
  Beba na putu
  Istina ili ne sada nije bitno jer ako niste vidjeli žena je trudna a o trudnicama sve ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  M.Ri. 24.07.2017 09:25
  Autizam Vlade RH
  Pogledajt snimak događaja na prvom snimku a zatim idiotsku reakciju autističnog a umišljenog ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  Luka 24.07.2017 09:02
  Džaba si krečio!
  Ne znam zašto ste se toliko usprdili zbog brisanje Titovog imena iz naziva trga glavnog ...
   
 • Škovaca

  J.L.Zbunjenog 24.07.2017 08:24
  Fuj!
  Predsjednik Sabora Gordan Jandroković sa sinom (!) te ministar Zdravko Marić i drugi ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  ### 23.07.2017 17:16
  ###
  i.imgur.com/twOBhfr.jpg (http://i.imgur.com/twOBhfr.jpg)
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  V.K. 23.07.2017 17:06
  Nema čvora, sve je jasno
  Razvojne planove za golf na Mataldi nema ni Grad Mali Lošinj. A nema ni kapitala da krene u ...
   
 • Kako graditi golf igrališta tamo gdje se to ne smije

  neno 23.07.2017 16:57
  gordijski čvor
  Punta Križa se nalazi na otoku Cresu, prema tome treba smanjiti površinu novog građevinskog ...
   
 • Koncesija ili namirivanje klijenata

  protupožarna krunica 23.07.2017 16:30
  1 svećenik vrijedi kao 65 vatrogasaca
  i.imgur.com/gLkT1CO.jpg (http://i.imgur.com/gLkT1CO.jpg)