Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

»Kakva vremena ...«

Korisnička ocjena:  / 8
LošeNajbolje 

Hrvatska zbilja sve više podsjeća na dogodovštine iz stripa Alan Ford, samo što junaci nisu gladni i poderani odrpanci nego pripadnicu hrvatske društvene elite. Bez prevelikog naprezanja mašte poznavatelji tog legendarnog stripa prepoznat će i u najnovijoj rekordnoj pljački kompanija INA likove Broja 1, Superhika, Boba Rocka i Sir Olivera 

Ukratko, mala grupica uglednika maznula je milijardu kuna, a reakcije na hapšenje uglednih članova društvene i crkvene zajednice – predsjednika odvjetničke komore, bogobojazne direktorice jedne plinare, jednog menadžera i njegovog oca maslinara u mirovini – su shizofrene i neracionalne. Naciju kao da je pogodio grom koji je ne samo da je spržio milijardu kuna nego uništio zdrav razum i institucije. 

U histeriji nastaloj zbog ovog šoka čelnici „institucija sustava" su se tako pogubili, da – na primjer – ovo što je obični kriminal težak milijardu kuna Vlada naziva korupcijom. Teško je shvatiti da Vlada čiji predsjednik je po obrazovanju pravnik ne zna razliku između pljačke i korupcije. Da bi se moglo govoriti o korupciji nužno je da je netko potplatio nekoga na poziciji moći (u politici, upravi, sudstvu ...) da bi ostvario nepripadnu korist. Koliko je do sada javnosti poznato (osim ako oni koji govore o korupciji ne znaju nešto više), radi se o pljački koju je omogućio insajder, dovitljivi, ne trećerazredni već četvrtorazredni menadžer, u opljačkanoj kompaniji. Radi se dakle o pljački, a ne o korupciji.

Vlada bi se zbog korupcije trebala itekako tresti, ali ne toliko zbog pljačke jednog dioničarskog društva u kome RH ima manje od pola udjela. Čime onda objasniti toliku nervozu iz Vlade radi pljačke kompanije za koju Vlada RH objektivno nema odgovornost jer su upravljačka prava prodana Mađarima pa stoga ni ne može biti odgovorna za pljačku?

Medijima se bjesomučno širi tvrdnja da je Vlada, ili da su "naši ljudi" otkrili pljačku kompanije. Iako nije najjasnije tko je i kako, i da li je uopće na vrijeme reagirao u ovom slučaju, tvrditi da je pljačku INE otkrila Vlada je velika laž.

Naime, Vladu čine predsjednik i 17 ministara. Vladu ne čini Ministarstvo financija, a još manje neki neovisni ured u ministarstvu. Vladu ne čine ni DORH ni uprave privatnih banaka. Ovaj kriminal nije otkrio premijer Plenković niti su ga otkrili ministri Butković, Tramišak, Brnjac, Obuljen-Koržinek, Medved, Božinović ... Pljačku su otkrile od Vlade neovisne institucije i tijela, odnosno banke, DORH i samostalni Ured za spriječavanje pranja novca. Ostaje nam da se zapitamo zašto li nas onda Vlada svim silama pokušava uvjeriti kako je ona otkrila kriminal. Zašto Vlada sebi preuzima zasluge za djelovanje drugih o njoj neovisnih tijela i institucija zaduženih i plaćenih da otkrivaju i procesuiraju kriminal?

No osim što je, eto, "otkrila" ovu rekordnu pljačku Vlada je već i pravomoćno presudila. Mediji javljaju da gotovo pola milijarde kuna s blokiranog računa jednog umirovljenika Vlada prebacila u državni proračun. Ako je to zaista učinila prebacivanjem oko polovice pljačkaškog plijena Vlada se postavila iznad ustavnih principa vladavine prava. Iz hvalisavih medijskih istupa nije jasno tko je i na temelju čega dao Vladi pravo da preuzme ovlasti suda te da samovoljno raspolaže s pola milijarde kuna. Ostalo je nejasno i zašto je u državni proračun prebačen samo novac s računa brižnog penzionera, a nije i novac s računa ostalih članova male ali probrane družine bogobojaznih mahom HDZ-ovaca.

Zbunjujućoj situaciji u kojoj je zbog apsurdnosti samog događaja teško otkriti što je uopće istina pridonosi i sama žrtva pljačke – INA– iz koje dopire samo šutnja. Čini se da ništa ne poduzima i da pasivno čeka rasplet situacije. Gotovo kao da nije opljačkana i kao da se to nje ne tiče. INA i mađarski vlasnici ne reagiraju čak ni na činjenicu da je pola iznosa za koji je opljačkana Vlada uplatila sama sebi na račun, u državni proračun. Mađarske vlasnike to kao da se ne tiče!

Vlada otkriva kriminal kojem tepa da je zapravo korupcija, žrtva pljačke se ne uzbuđuje, na opljačkano je plaćen porez, plijen je završio u proračunu, kriminalci su na slobodi. Kakva vremena! Sve ovo podsjeća na jedan od legendarnih citata iz Alana Forda: „Halo, Bing, kako brat? Ukrao auto, a onda mu ga zdipili na prvom parkiralištu! Kakva vremena..." Baš takva vremena su zadesila i nas.

Komentari: 

018 # Banda na vlastiGrađanin drugog reda 2022-09-03 17:54
Takva su vremena da je nakon presude Vrhovnog suda prošle godine HDZ bez da je trepnuo u roku od nekoliko dana u državni proračun uplatio 14,3 milijuna kuna.
Takva su vremena da smo konačno dobili i odgovor na vječno pitanje: "Di su pare?"

Kaže Plenković, ovo je novi HDZ, nećete mi prišiti Sanadera. Pa i ne moramo ti prišiti Sanadera, prišit ćemo ti Plenkovića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Kratko i ubojitoBravo majstore! 2022-09-03 18:11
Citat Građanin drugog reda:
Kaže Plenković, ovo je novi HDZ, nećete mi prišiti Sanadera. Pa i ne moramo ti prišiti Sanadera, prišit ćemo ti Plenkovića.
Bolji komentar Plenkovićevog izmotavanja da je njegov HDZ neki drugi HDZ nisam pročitao :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Glancanje stvarnosti prema udžbenikuNinja 2022-09-03 18:49
Citat Građanin drugog reda:
Kaže Plenković, ovo je novi HDZ, nećete mi prišiti Sanadera. Pa i ne moramo ti prišiti Sanadera, prišit ćemo ti Plenkovića.
Ovako Plenković i HDZ pokušavaju umanjiti štetu od grandioznog lopovluka u Ini: zamuti, zbuni, okrivi druge

Operacija glancanja, u samo par dana, razvijena je već na svim frontovima. Nije infinitezimalni račun kako se to radi, to piše u svim udžbenicima.

Izađi pred kamere neugodno iznenađen i šokiran. Izgledaj zabrinuto, ali kao faktor stabilnosti i povjerenja koji će sve odlučno riješiti. Izazovi kakofoniju da se nitko više ne može snaći u naplavinama istinitih i fabriciranih informacija i pozadinskih naklapanja, podataka i izjava. Zbuni publiku lažnim uzrocima i sumanutim objašnjenjima. I, dakako, okrivi druge, bilo koga, operi sebe.
Premijer Plenković otvorio je danas sjednicu Vlade kao neko nezamislivo šarlatansko uredništvo vijesti, koje bi o glavnom događaju izvijestilo pred kraj dnevnika. Recimo, bubne snažan potres, a oni kreću s prilogom o berbi jonagold jabuka. Onda ide kolaž o cijenama vrtića.

Onda reporter razgovara s izvođačima pučkih plesova u narodnim nošnjama na Vinkovačkim jesenima. U nastavku puštaju reportažicu o medvjedici u zoološkom vrtu koja je dobila mlado. A tek na kraju, puf, razrušene zgrade, rodilište iz koga evakuiraju majke i bebe, ljudi u panici i vatrogasci po ulicama.
O lopovluku na samom kraju
Takav anestetički poredak tema premijeru su valjda savjetovali PR konzultanti Vlade za krizna stanja. Prvo je, dakle, snažno osudio jučerašnji zločin u Novskoj u kome je neki već osuđivani nasilnik ubio suprugu, a onda i sam sebe. Zatim se osvrnuo na neki sastanak s visokim predstavnikom u BiH Schmidtom.

Kao treće, zaželio je djeci dobrodošlicu u škole jer su, kaže, oni ”ključ hrvatske budućnosti”. U sljedećem pasusu nahvalio je mjere koje Vlada priprema za zaštitu od poskupljenja energenata kojima će ”svi biti itekako zadovoljni”. I onda je tek stigao do grandioznog lopovluka u Ini od koga se danima opravdano trese cijela zemlja.

Masovna subinteligencij a
jaTaj blagorodno de-dramatizacij ski sinopsis nadmeno računa na to da su građani u masi dovoljno subinteligentni pa da može naprosto ispariti u zrak politička šteta za Plenkovića i stranku oko te basnoslovne milijarde kuna, koju su određeni tipovi iz HDZ-a, ah opet odatle, s lakoćom isisali iz strateške državne kompanije.

Jer, ako prvo udariš po nekom ubojstvu u provinciji, pa tek, preko Hrvata u BiH i početka nastave, stigneš do potresa nad potresima u državi, možeš majstorski smotati javnost. Koja je pretežno glupa ili nedorasla i nije kadra očitati podvalu u toj iritantnoj taktici. Jelda?

HDZ-ov paralelni svemir
S tim albino zečevima iz šešira, iz naših će se poreza sigurno lijepo naplatiti Plenkovićevi PR savjetnici, ali nekako ne vjerujem da se ovom stanovništvu mogu prodati takve plitke fore s izvrtanjem fokusa naopako. Jer i među ta 603.103 birača, koji su na posljednjim parlamentarnim izborima glasali za HDZ, ipak samo oni koji su potpuno ogrezli mogu biti permisivni prema ovolikoj pljački. Nadamo se.

Zamuti, zbuni, okrivi druge
Zamuti. Okreni i obrni. Izađi pred kamere neugodno iznenađen i šokiran. Izgledaj zabrinuto, ali kao faktor stabilnosti i povjerenja koji će sve odlučno riješiti. Izazovi kakofoniju da se nitko više ne može snaći u naplavinama istinitih i fabriciranih informacija i pozadinskih naklapanja, podataka i izjava. Zbuni publiku lažnim uzrocima i sumanutim objašnjenjima. I, dakako, okrivi druge, bilo koga, operi sebe.

Razmjeri te obmanjivačke šeme već su poprimili takve razmjere da predsjednik Vlade izlazi pred građane da bi se preglumljeno snebivao jer mu se ne čestita što je prijevara otkrivena naglašavajući da ju je razotkrila njegova Vlada. Naravno da nije Vlada nego jedna od banaka.

Ključne aktere postavio HDZ
Ali priča divno zvuči jer glorificira onoga čije bi perje trebalo letjeti do bespuća stratosfere. A trebalo bi sada i odmah jer je sve ključne aktere ovog kriminala u Ini postavio HDZ kao nagradu što su HDZ-ovci. Jer Nadzorni odbor Ine nema pojma kako Ina posluje.

Jer je Inin direktor i mastermind pljačke Damir Škugor umalo postao i direktor HEP-a, navodno po zagovoru donedavnog ministra gospodarstva Tomislava Ćorića. Jer je Škugorova majka, poduzetnica za trgovinu s dugmadi, koncem i iglama za šivanje i bez zaposlenih – u godinu dana inkasirala dana 9,5 milijuna kuna čiste dobiti na trgovini plinom za koju je direktor u Ini njen sin.

Jer, nadalje, HDZ-ova direktorica Plinare istočne Slavonije Marija Ratkić – kao i svi ostali uključeni u ovu pljačku – imaju po jedno sto stanova, što nikad nije bilo sumnjivo poreznim vlastima koje te inače progone za dug od 2000 kuna.

O tome nakon rujanske prognoze
Jer su baš uhapšeni predsjednik odvjetničke komore Josip Šurjak i glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić vjenčani kumovi. Jer je predsjednik Nadzornog odbora Ine Damir Mikuljan ujedno i predsjednik Časnog suda HDZ-a. I jer ne znamo, a vjerojatno nećemo ni saznati, na čiji su račun u Švicarskoj trebali biti prebačeni milijuni iz Ine.

Pa kako to nazvati jednim imenom? Možda najbolje pornografijom. O kojoj bi Plenković eventualno dopustio razgovor na kraju dnevnog reda, u svjetlu meteorološke prognoze za rujan i broja led žarulja u bordelu.

Preneseno s portala TELEGRAM, rubrika Politika & kriminal
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Glancanje stvarnostigost 2022-09-04 11:25
I Ana Kučić je iz nekog udžbenika naučila kako se glancanjem stvarnost građane vuče za nos. Za to joj služe vlastita FB stranica i FB Grad Mali Lošinj, Radio "Jadranka", portal Otoci.net i Novi list a posebno mjesto zauzimaju emisije ĐIR TV. Sjetite se zadnjih propagandnih akcija u svezi "Lošinjskog modela stanogradnje" i plana za uređenje Kaštela za čiju izradu plaća vanjskog savjetnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Dugoročni plan Ane KučićČeper 2022-09-05 14:01
Citat gost:
I Ana Kučić je iz nekog udžbenika naučila kako se glancanjem stvarnost građane vuče za nos.... Sjetite se zadnjih propagandnih akcija u svezi "Lošinjskog modela stanogradnje"
Najavila je gradnju 100 stanova u ovom mandatu, ali realizaciju cijelog "lošinjskog" projekta njavila je kroz deset godina. To znači da će od birača tražiti još nekoliko mandata da dovrši projekt započet u ovom mandatu. Koji je dobila birača jer nije spominjala skriveni dugoročni plan. Očito joj se fotelja gradonačelnica osladila, a za pošten posao nema volje, želje, prakse niti bi ga znala obavljati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Prva od tisuću lažiMedo 2022-09-05 18:44
Citat Čeper:
Najavila je gradnju 100 stanova u ovom mandatu, ali realizaciju cijelog "lošinjskog" projekta njavila je kroz deset godina. To znači da će od birača tražiti još nekoliko mandata da dovrši projekt započet u ovom mandatu.
Prevarantica je tražila drugi mandat iako nije ostvarila obećanja za koja je dobila prvi mandat. I dobila ga je!!! A Lošinj ni u čemu nije postao prvi od 1000 otoka kako je na sva usta obećavala. Što reći o političkoj mudrosti i poštenju lošinjskih birača???

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Politička pornografijagost 2022-09-14 19:45
Citat Ninja:
Ovako Plenković i HDZ pokušavaju umanjiti štetu od grandioznog lopovluka u Ini: zamuti, zbuni, okrivi druge
Izađi pred kamere neugodno iznenađen i šokiran. Izgledaj zabrinuto, ali kao faktor stabilnosti i povjerenja koji će sve odlučno riješiti. Izazovi kakofoniju da se nitko više ne može snaći u naplavinama istinitih i fabriciranih informacija i pozadinskih naklapanja, podataka i izjava....
....Pa kako to nazvati jednim imenom? Možda najbolje pornografijom.
Štetu od zadnjeg lopovluka pokušavaju umanjiti i plašenjem javnosti pričama tipa ‘SVE JE VEĆI BROJ PARAVOJNIH SKUPINA U HRVATSKOJ!’ Ministar tvrdi “Ima dosta radikaliziranih pojedinaca koji su u kontaktu, prije svega preko društvenih mreža i prihvaćaju nasilje kao način rješavanja problema u društvu”, "Mobiliziraju mlade ljude, imaju nasilne namjere prema vlasti’.Mene to podsjeća na priče o unutrašnjim neprijateljima iz prošlog sistema.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # TikTok 2022-09-03 18:28
Samo HDZ zna odgovor na ovo pitanje.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Sud časti nečasnihgost 2022-09-03 19:26
Sud časti HDZ-a (koji ovih dana razmatra slučaj Škugor) nije samo oksimoron, nego oksimorončina na steroidima, kao da si rekao Povjerenstvo za nenasilje Cosa nostre, Feminističko vijeće talibana, Klub snajperista Saveza slijepih, Trapistički talk show ili Napredna Hrvatska, piše Slobodna Dalmacija. (Oksimoron je stilska figura koja u sebi objedinjuje dva proturječna pojma (npr. vrući led, mudra budala, živi mrtvac, pošten lopov)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Mali kolaž beščašćaZZ 2022-09-03 19:54
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # ...Luka 2022-09-03 20:13
Kažu neki da je isplativije biti u 4. liniji upravljanja u INA-i nego u prvih 11 u Real Madridu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # kradeze ,a i sdpnob 2022-09-04 09:47
Krade se na veliko,ali biti HDZ-ovac,po mogučnosti Hercegovac znači biti na vrhu,ako samo pogledate Lošinj,nekoliko godina nakon dolaska dotični ima stan,luksuzni automobil,kupuj e terene,poslovne prostore,..možd a ga bude HDZ-ov sud časti opomenuo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ništa novoBanana 2022-09-05 10:00
Ovo se neće svidjeti Zoranu Milanoviću, ali ni Andreju Plenkoviću, a neke bi moglo skupo stajati! Imamo dokaze da ministar obrane ili ne zna ili laže tko su vlasnici ophodnih brodova HRM-
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Karneval HDZ-ovih obmanaWD 41 2022-09-10 16:54
Mujagić je u ovom članku 3.9. napisao
Citat:
Mediji javljaju da gotovo pola milijarde kuna s blokiranog računa jednog umirovljenika Vlada prebacila u državni proračun. Ako je to zaista učinila prebacivanjem oko polovice pljačkaškog plijena Vlada se postavila iznad ustavnih principa vladavine prava. Iz hvalisavih medijskih istupa nije jasno tko je i na temelju čega dao Vladi pravo da preuzme ovlasti suda te da samovoljno raspolaže s pola milijarde kuna. Ostalo je nejasno i zašto je u državni proračun prebačen samo novac s računa brižnog penzionera, a nije i novac s računa ostalih članova male ali probrane družine bogobojaznih mahom HDZ-ovaca.
A Zoran Šprajc se 9.9. u svom stilu u emisiji Stanje nacije pod naslovom KARNEVAL OBMANA i podnaslovom Je li išta u Hrvatskoj normalno? narugao samohvali premijera što je pola miljarde ukradenog novca uplaćeno u državni proračun.
Gledajte i uživajte!

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Tko to tamo jede gowna?Crna guja 2022-09-24 09:19
Citat WD 41:
Mujagić je u ovom članku 3.9. napisao
Mediji javljaju da gotovo pola milijarde kuna s blokiranog računa jednog umirovljenika Vlada prebacila u državni proračun. Ako je to zaista učinila prebacivanjem oko polovice pljačkaškog plijena Vlada se postavila iznad ustavnih principa vladavine prava. Iz hvalisavih medijskih istupa nije jasno tko je i na temelju čega dao Vladi pravo da preuzme ovlasti suda te da samovoljno raspolaže s pola milijarde kuna. Ostalo je nejasno i zašto je u državni proračun prebačen samo novac s računa brižnog penzionera, a nije i novac s računa ostalih članova male ali probrane družine bogobojaznih mahom HDZ-ovaca.
A Zoran Šprajc se 9.9. u svom stilu u emisiji Stanje nacije pod naslovom KARNEVAL OBMANA i podnaslovom Je li išta u Hrvatskoj normalno? narugao samohvali premijera što je pola miljarde ukradenog novca uplaćeno u državni proračun.
Gledajte i uživajte!

O samohvali i "farbanju činjenica" premijera Plenkovića pisala je i J. Lovrić u Nacionalu: Sam je sebe uspio nadmašiti. Prvo, njegova tvrdnja da je 450 milijuna ukradenih iz Ine već uplaćeno u državni proračun obični je spin. Novac je blokiran, ali država tim sredstvima do pravomoćnog okončanja sudskog postupka, što će trajati godinama, ne može raspolagati. Prilično je diskutabilno i tumačenje da je Porezna uprava Ministarstva financija otkrila pljačku Ine. Prve su alarme upalile banke, kojima su se stotine milijuna kuna na računu jednog umirovljenika učinile sumnjivima. Poreznici dotad na ogromne nesrazmjere između primanja i imovine aktera afere nisu reagirali.
www.nacional.hr/.../
Premijer se ne može žaliti ni da jede tuđa govna. Njegova je vlast sudjelovala u proizvođenju patogenog stanja iz kojeg rastu afere.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Farbanje činjenicaZC 2022-09-26 10:29
Citat Crna guja:
O samohvali i "farbanju činjenica" premijera Plenkovića,,,,
Samohvala i farbanje činjenica naše gradonačelnice vrši se preko njezinog službenog i gradskog FB profila, sponzoriranih medija, portala Gradonacelnik.h r i ĐIR TV.Hvali se tuđim projektima, a izostanak gradskih kamuflira pričama o velikim planovima. Nakon još malo pa pola mandata nazire se kraj s neispunjenim izbornim obećanjima. Isto kao na kraju prošlog kad Lošinj nije ni bio ni postao prvi od tisuću otoka :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Radio za ispiranja mozgova birača

  gost 08.12.2022 17:49
  Dragi diktatori
  Gari se prostro pred Putinovim oligarsima a Ana pred Erdoganovim. Vole diktatorske ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Tok 08.12.2022 17:25
  Tik
  Na webu Ministarstva znanosti i obrazovanja javno je objavljen dokument naslovljen kao ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Strašno 08.12.2022 15:12
  Gluhi radio
  Ovo ulizivanje je gadljivo. Strašno za slušati koliko je to nisko i nepotrebno.
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  .sobni savjetnik 08.12.2022 14:53
  Dokazan ili prokazan
  Radi se vjerojatno o lažnoj vijesti zlonamjernih ljudi da Grad nije dobio EU sredstva za ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  gost 07.12.2022 18:33
  Gari u službi Putinovog oligarha
  Po ovome što piše Nacional Gari je zaslužan što je cijeli Čikat isporučio Putinovim oligarsima.
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  AK 07.12.2022 18:28
  Sette bandiere
  Gari je politički prevrtljivac opisan u literaturi kao šetebandijerist , onaj koji lako ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Grad za Gerija 07.12.2022 16:28
  Miodrag
  Danas se Geri smijulji iza leđa Matešiću dok ovaj raspreda o sumnjivom šeiku i još sumnjivijim ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Grad za Tebe 07.12.2022 16:22
  Lova za njih
  A smeta mu što se svi petljaju u poslovanje Grada, a on bi volio da se samo njegovi ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Realist 07.12.2022 14:32
  Trla baba lan da gradonačelnica žmiri na dugove
  Buđenje HDZ-a iz kome Volariću sigurno ne odgovara. Ima sve što mu treba (vodi čak tri ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  gost 07.12.2022 10:47
  Ne talasaj
  Buđenje članstva iz kome nekima ne bi odgovaralo. Kao napr. Nediću ,Volariću, Fabijaniću..
   
 • Pomorskom dobru ne piše se dobro

  Jojo 06.12.2022 12:27
  Ruske veze
  Koliko se sjećam koncesiju je dobio Rus preko svoje firme Katina d.o.o. Ne znam kako ...
   
 • Pomorskom dobru ne piše se dobro

  Jojo 06.12.2022 12:05
  Privatizacija javnog dobra
  Pomorskom dobru na Lošinju odzvonilo je odavno zahvaljujući poltronstvu gradskih vlasti.
   
 • Napuhavanje Proračuna

  Grad za Tebe 06.12.2022 08:41
  A lova za nju
  Ne zamišlja si. Jesu.
   
 • Napuhavanje Proračuna

  NN 06.12.2022 08:12
  a ona troši li ga troši
  Valjda si zamišlja da su građani kojima plaća nije povećana već 15 godina njen bankomat. I ...
   
 • Napuhavanje Proračuna

  Beg 05.12.2022 18:17
  Avaj
  Uskočit će pobratimi iz Turske s kojom miljom . Pa nije beg cicija. Šta će nama EU kad imamo ...
   
 • Napuhavanje Proračuna

  Licemjer 05.12.2022 13:10
  ...
  Ne možeš povećanje troškova uslijed inflacije i nestašice zbog rata u Ukrajini pokrivat iz ...
   
 • Napuhavanje Proračuna

  .... 05.12.2022 12:14
  ...
  Okrećemo se EU-u kao izvoru novca, reče gradonačelnica. A onda digne poreze i druge namete ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Jojo 04.12.2022 08:59
  Kapelijev terenski rad
  Kad im se ne da u Sabor, zastupnici pišu “terenski rad”, piše portal N1 ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Doktori i doktorice 03.12.2022 20:26
  Grad za tebe
  Ima tih hdz- ovih doktora i doktorica koliko god im treba. Nije ni skupo, treba samo obraz ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Z 03.12.2022 10:11
  Tko se okoristio pretrčavanjem
  Gari nije bio među osnivačima. Kad je grmilo bio je u HNS-u. Ali od pridošlica kad je prošla ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  .... 02.12.2022 20:33
  ....
  Gricko, Miško i Sivko
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  garda 02.12.2022 16:40
  Lago di
  Kako ne, pa Geri je bio na Lago di Garda i to više puta, nakon što je pretrčao iz Zvezdinog ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  gost 02.12.2022 13:20
  .....
  Napisao sam stara garda osnivača HDZ-a. Garda tj ZNG je osnovana kasnije oko mjesec dana ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Stara garda 02.12.2022 11:08
  ...
  Stara garda ,a većina ih nije bila ni u gardi kad je grmilo.
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Nosač kofera 02.12.2022 11:07
  Doktor klaun
  Taj klaun je trebao nositi kofere kako mu je i preporučio šef u Jadranci, a ne gurati nos ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  gost 02.12.2022 10:24
  Kad je prošla opasnost ....
  Dali će buđenju iz kome pomoći stara garda osnivača Prkačin, Kikić, Levinger i drugi. I991.
   
 • Cipelarenje oporbe

  Jel ga neko tražio 01.12.2022 13:54
  Nije, ali hoće
  Baš na toj zadnjoj objavi je njen kompanjon koji mlati lovu na kruzeru, a u ljubljenoj ...
   
 • Inducirana koma lošinjskoga HDZ-a

  Bijar 01.12.2022 12:56
  Pasivni agresivci
  Ana je prošlim mandatom neispunjenih obećanja i proteklim dijelom ovoga, tekućeg napravila ...
   
 • Cipelarenje oporbe

  asdf 01.12.2022 12:22
  Je li HDZ ML odumro?
  Izgleda da je njena nesposobnost zabrinula neumrežene hadezejce za budućnost stranke.
   
 • Cipelarenje oporbe

  OMG 01.12.2022 12:19
  ......
  Voditelj na lokalnom radiju koji sam sebi tepa da je novinar. Na jednom mjestu kaže "čitao ...