Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Inicijativa za anonimno denunciranje

Korisnička ocjena:  / 10
LošeNajbolje 

prijavaposlanaSvrha besmislenog pridruživanja besmislenoj inicijativi za zaustavljanje bespravne gradnje nije borba protiv bespravne gradnje već političko parazitiranje na bepravnoj gradnji. Da je gradonačelnici zaista problem bespravna gradnja ona bi ju spriječila ili zaustavila, a ne bi ju poticala ni omogućavala ili, u najboljem slučaju, ne bi ju godinama ignorirala. Jer gradonačelnica već ima dovoljno alata za borbu protiv bespravne gradnje i za to joj ne treba bilo kakva tuđa inicijativa i aplikacija 

Što će nam institucije kad imamo inicijativu i aplikaciju
Politiku bezsadržajne pojavnosti gradonačelnica Malog Lošinja je razvila do savršenstva. To pokazuje svakim danom i svakim svojim postupkom pa je tako prije nekoliko dana održala tiskovnu konferenciju, a danas o tome čitamo i u plaćenom otočnom prilogu Novog lista; o velikom koraku naprijed u borbi protiv bespravne gradnje. Taj veliki korak naprijed je priključivanje Inicijativi za zaustavljanje bespravne gradnje okupljenje oko stranice bespravnagradnja.hr koju su pokrenuli IDS-ovi gradovi ...". Pompoznu tiskovnu konferenciju za objavu besmislenog priključenja inicijativi može prirediti samo netko tko želi stvoriti privid o sebi kao borcu protiv bespravne gradnje. U naravi nije se dogodilo ništa osim što je na mrežnoj stranici bespravnagradnja.hr na poveznici gdje se navode članovi inicijative dodan i grb Grada Malog Lošinja.

Grad Mali Lošinj se dakle pridružio jednoj internetskoj stranici i jednoj aplikaciji!

Sadržaj stranice ja pravno dvojben, a aplikacija je u osnovi besmislena. Zašto je stranica pravno dvojbena? Zato jer se na stranici objavljuju lokacije i fotografije navodno bespravnih objekata, a da pri tome nije jasno tko je i temeljem kojeg postupka i kojih podataka utvrdio da se zaista radi o bespravno sagrađenom objektu. Teško da je Inicijativa ta koja je ovlaštena utvrđivati koji je objekt bespravan

A zašto je aplikacija besmislena? Besmislena je jer se sumnja na bespravnu gradnju podnosi nekakvoj inicijativi odnosno – nikome. Svrha prijave nije provođenje postupaka kojom bi se utvrđivala bespravna gradnja već je svrha anonimno denunciranje te podlo demagoško i političko parazitiranje nesposobnih i netalentiranih lokalnih političara na ozbiljnom društvenom problemu.

Najsmiješnije je pri tom to što se nakon „uspješne" prijave bespravne gradnje anonimnog prijavitelja obaviještava da će prijavu zaprimiti komunalni redar odabrane općine ili grada i državni inspektorat, a kopija prijave će biti sačuvana u bazi podataka. Dakle, prijavu bespravne gradnje na području Grada Malog Lošinja zaprimit će malološinjski komunalni redari! Tolika pompa za stranicu i aplikaciju kojom se upućuje građane da anonimno prijavljuju bespravnu gradnju neslužbenim kanalima umjesto da se ohrabri građane da prijavu predaju u gradsku pisarnicu ili Državnom inspektoratu.

Svrha besmislenog pridruživanja besmislenoj inicijativi nije naravno borba protiv bespravne gradnje već političko parazitiranje na bepravnoj gradnji. Da je gradonačelnici zaista problem bespravna gradnja ona bi ju spriječila ili zaustavila, a ne bi ju poticala ni omogućavala ili u najboljem slučaju ne bi ju godinama ignorirala.

Na području Kurila – Liski se navodno nalazi više od 500 bespravnih objekata. Bilo bi dobro kad bi gradonačelnica odgovorila na pitanje koliko je od tih više od 500 objekata sagrađeno na zemljištu u vlasništvu Grada Malog Lošinja. Dobar dio bespravnih objekata je izgrađen na gradskom poljoprivrednom ili državnom poljoprivrednom zemljišu koje je u zakup dao Grad. Nažalost, u velikoj mjeri su ta zemljišta davana u zakup voljom gradonačelnice a ne putem obaveznog javnog natječaja. Dakle dio bespravne gradnje može se lako rješiti raskidanjem ugovora o zakupu i uklanjanjem bespravno izgrađenog. Veliki dio bespravne gradnje se odnosi na postavljanje kontejnera, mobil-homova, manjih kućica, roštilja, zatvaranja nerazvrstanih cesta. Sve to je upravo u nadležnosti komunalnih redara. Komunalni redari imaju zakonske ovlasti donositi rješenja o uklanjanju bespravnih objekata i nadležni su ih izvršavati.

Grad ima komunalne redare. Na čelu grada je gradonačelnica. Logičan zaključak je da gradonačelnica već ima dovoljno alata za borbu protiv bespravne gradnje i da joj za to ne treba bilo kakva aplikacija. Ima mogućnost raskida ugovora o zakupu, ima komunalne redare koji mogu donositi rješenja o rušenju, no gradonačlenica se protiv bespravne gradnje bori pridruživanjem besmislenoj inicijativi i infantilnom aplikacijom za denunciranje.

Na otoku njenih djedova i njen tata je bespravni graditelj
Koliko je apusurdna gradonačelničina borba protiv bespravne gradnje na »otoku njenih djedova« pokazuje i prijava autora ovog teksta na stranici bespravanagradnja.hr – podnesena samo probe radi o funkcioniranju stranice.  Prijavljena je bespravna gradnju na k.č. 4969, 4975, 4959/1 sve k.o. Mali Lošinj. Radi se o bespravnom objektu kojeg je na svom masliniku ali i na masliniku u vlasništvu Republike Hrvatske i Grada Malog Lošinja sagradio otac same gradonačelnice. Da joj je stvarno stalo do bespravne gradnje zasigurno bi riješila barem ovaj slučaj bespravne gradnje. Ali nije. Radila je upravo obrnuto, štitila je i poticala obiteljsku „investiciju". Ne da nije poslala komunalne redare da ureduju, nego je i bez natječaja dala u zakup svom ocu maslinik na kojem se nalazi dio bespravno izgrađenog objekta. Zbog toga se ovaj medijski cirkus s pridruživanjem nekakvoj inicijativi treba gledati samo kao još jedan običan dan u uredu gradonačelnice.

Dan u kome će se nerad prikazati kao rad, dan u kome će forma sakriti nedostatak sadržaja. Ona kojoj borba protiv bespravne gradnje nije ni u peti pokušava se prikazati kao neumorni borac protiv bespravne gradnje. Ona koja nije poduzela niti jedan korak protiv bespravne gradnje, koju u stvari aktivno potiče, naslovom članka u Novom Listu se hvali da je poduzela još jedan korak protiv nelegalne gradnje! Ako je pridruživanjem Inicijativi poduzela ipak prvi korak to je korak u krivom smjeru. Pravi korak bi bio nalog komunalnim redarima da rade svoj posao.

objekt

Komentari: 

032 # TonnyNeimar 2023-04-12 20:16
Kako da komunalni redar da bilo kome nalog za uklanjanje kampera, kad je sam na Gradskom zemljištu dobivenom bez javnog natječaja postavio kamper? Možda i može
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # Cornix cornici oculos non efzfodiet.Nandor 2023-04-12 21:02
Znači imamo gradonačelnicu čiji otac je bespravni graditelj, a ona po tom pitanju ništa ne poduzima, i imamo komunalnog redara koji je i sam također bespravni graditelj, pa ništa ne poduzima ni protiv sebe ni protiv drugih. I sad bi građani od njih dvoje trebali očekivati što?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # NeredRedar 2023-04-14 12:07
Citat Neimar:
Kako da komunalni redar da bilo kome nalog za uklanjanje kampera, kad je sam na Gradskom zemljištu dobivenom bez javnog natječaja postavio kamper? Možda i može
Što može komunalni redar napraviti u ovolikom neredu u prostoru?
Pogotovo što više ni sam ne zna tko je s kime povezan, kod koga smije doći kad ih je više kod kojih ne smije.
I komunalni redari trebaju živjeti sa svojim susjedima i pogledati ljudima u oči ako od njih traže dozvole dok u isto vrijeme miljenicima vlasti ne treba ništa.
Smije li redar pitati najbližu suradnicu gradonačelnice zašto njena šefica paradira s bespravnim graditeljem i poreznim prevarantom koji je prijetio vatrenim oružjem njenom mužu i zbog toga bio priveden?
Smije li taj komunalni redar zabraniti daljnje radove na vili tog velikog domoljuba kod kojeg su glavni gosti ljudi koji imaju ogromnu moć na svim razinama?
Ne budite smiješni, pustite komunalne redare na miru, oni su zadnji koji su odgovorni za ovakav kaos u gradu za nas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Psi lajuKaravane prolaze 2023-04-12 21:45
Ne laprdajte ako niste s otoka njihovih djedova, kako kaže dragi Aleksandar.
Pravila vrijede samo za stoku sitnog zuba, za elitu su pravila zato da se krše.
Izjaviš neku glupost, priključiš se nekoj bezveznoj inicijativi, slikaš se u joga položaju na lažnom logeru, platiš objavu u novinama i sljedeći izbori su dobiveni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Što kaže dragi AleksandarZa branitelje 2023-06-09 10:06
Citat Karavane prolaze:
Ne laprdajte ako niste s otoka njihovih djedova, kako kaže dragi Aleksandar.
Pravila vrijede samo za stoku sitnog zuba, za elitu su pravila zato da se krše.
Izjaviš neku glupost, priključiš se nekoj bezveznoj inicijativi, slikaš se u joga položaju na lažnom logeru, platiš objavu u novinama i sljedeći izbori su dobiveni.
A što kaže dragi Aleksandar o ovoj lemojzini za branitelje?
Možda ni oni ne smiju laprdati na otoku njihovih djedova?
Osim toga, gdje je bio dragi Aleksandar kad je Hrvatska gorjela?
Je li bio u zrakoplovnim snagama hrvatske vojske ili da nije ne daj Bože anemičan?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
228 # zna se da se ne znatin 2023-04-13 10:11
To što otac gradonačelnice bespravno gradi ne znači da je ista s time upoznata,ona NE ZNA, isto kao što predhodni gradonačelnik iz iste ZNA SE partije nije znao da mu tadašnji prijatelj u Artatorama gradi marinu,možda bi trebalo pitati čija je bespravno izgrađena kuća u Liskoj Slatini,možda Kamalić nešto zna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # ........ 2023-04-13 11:16
Naravno da nije znala, kao što nije znala da joj otac godinama ne plaća najam za gradski prostor, pa je iz čistog neznanja sa njim obnovila ugovor o najmu istog. Kad je bal, nek je maskenbal.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # KalvarijaSrđan 2023-04-13 13:02
Klikni na poveznicu da vidiš sliku!
google.com/.../...
google.com/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Tata patentiraoProzirni 2023-04-13 20:39
Citat Srđan:
Klikni na poveznicu da vidiš sliku!
google.com/.../...
google.com/.../...
Staviš dva razmaknuta kontejnera, na njih staviš limeni krov i nakon desetak godina obzidaš kontejnere i imaš objekt. Budale neka grade s građevinskom dozvolom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # sve za rubljerusofobija 2023-04-16 12:21
Kako je moguće da se za objekte vila na ćikatu izdaje uporabna dozvola za objekte izgrađene prije 1968 godine kada su bile manje kvadrature i manjih etaža.
ali je za to zaslužan Fućić ili Almedina koja je sve to potpisala i koja za sve mora pitati ili po direktivi mora potpisati naredbom Fućića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Puna usta praznih obećanjaPrinceza na zrnu graška 2023-05-05 09:06
Prošlo je više od mjesec dana od objave gradonačelnice da se Grad Mali Lošinj pridružio inicijativi za zaustavljanje bespravne gradnje. Iako su u međuvremenu građani prijavili popriličan broj bespravnih objekata, na portalu bespravnagradnj a.hr i dalje nema nikakvih pomaka.
Gradonačelnice, što se čeka? Tko vodi ovaj grad? Jel opet oporba kriva za nerad u gradskoj upravi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Prolaz na ispitu dvoličnostiZagor 2023-05-25 11:18
Citat Princeza na zrnu graška:
Prošlo je više od mjesec dana od objave gradonačelnice da se Grad Mali Lošinj pridružio inicijativi za zaustavljanje bespravne gradnje. Iako su u međuvremenu građani prijavili popriličan broj bespravnih objekata, na portalu bespravnagradnj a.hr i dalje nema nikakvih pomaka.
Gradonačelnice, što se čeka? Tko vodi ovaj grad? Jel opet oporba kriva za nerad u gradskoj upravi?
Gradonačelnica je pred biračima odglumila odlučnost u borbi protiv bespravne gradnje. Ali to je čista demagogija. Od početka je znala da je pridruživanje IDS-ovoj inicijativi, postavljanje stranice bespravnagradnj a.hr za podnošenje prijava isto što i pišanje uz vjetar. Ona zna da njenoj stranci nije u interesu sprečavanje nezakonite gradnje što se pokazalo na sjednici Sabora. Naime, prijedlog dopuna Zakona o građevinskoj inspekciji, predlagatelja kluba zastupnika IDS-a je odbačen.
Zastupnik IDS-a je to komentirao "Otvorili smo temu bespravne gradnje prije šest godina, čekali smo Vladu da ponudi rješenje, dočekali ga nismo, broj građevinskih inspektora smanjio se za 30 posto, pokušali smo ponuditi rješenje da lokalna samouprava preuzima dio odgovornosti i komunalni redari bi zaustavili gradnju do dolaska inspektora. Vi to niste prihvatili, slušate samo mišljenje Vlade. Isključivost će i vas isključiti, HDZ-ovci, pali ste na ispitu, nema popravnog.”
Na ispitu je pala i bivša simpatizerka HDZ-a. A upisala se u HDZ zato što je takav. Ali na ispitu dvoličnosti i demagogije je prošla.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Na kojem smo to stupnju razvoja?Bernard 2023-06-09 09:00
Ni nakon 9 tjedana od pompozno najavljenog prodruživanja inicijativi protiv bespravne gradnje, na portalu bespravnagradnj a.hr na području Cresa i Lošinja nije evidentiran niti jedan jedini bespravno izgrađen objekt. Baš niti jedan.

Tako to funkcionira u svemiru gradonačelnice AK. Sve se sastoji samo najava i obećanja. Nova obećanja sustižu stara obećanja, a niti stara obećanja nije ispunila. Za obećanja dana u ovom mandatu kaže da će biti do kraja mandata, a već na sredini mandata postalo je sasvim jasno da neće biti ništa od toga jer se nisu makli dalje pd početka.

Nema davno obećanih prostornih planova.
Stanovi se nikada nisu gradili preko noći, čak ni po lošinjskom modelu stanogradnje.
Dopunsko zdravstveno osiguranje za umirovljenike? Milijun problema. Ali gradska uprava već dvije godine radi na otkrivanju tople vode. Kladim se da još uvijek traže adresu najbližeg ureda HZMO. A Grad Opatija je to odavno riješila, već nekoliko godina ima besplatno dopunsko za umirovljenike, i to još u mandatu bivšeg gradonačelnika.

Umjesto da zaozbiljno krene sa rješavanjem problema, gradonačelnica AK više voli gubiti vrijeme na raznim okupljanjima, nazočenjima, pridruživanjima raznim inicijativama, dodjelama nagrada.

Kad napravim rekapitulaciju rezultata njenog prošlog mandata i prve dvije godine ovog mandata, rezultat je porazan. Apsolutna nula.

U ovoj državi je svijećom i povećalom teško naći ovako nesposobnu gradsku upravu, ali eto mi je imamo, i to baš na Prvom od 1000 otoka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Pomračenje uma u podneIzdaleka se bolje vidi 2023-06-09 11:54
Mnogi se vjerojatno više ni ne sjećaju svih obećanja i propalih gradskih projekata.

Izgradnja nogometnog igrališta i bazena, o tome se više ni ne priča. POS stanovi u Ćunskom i Nerezinama, potrošeni ogromni novci poreznih obveznika za izradu dokumentacije, bez rezultata. Umjesto toga, sad se obećavaju neki drugi stanovi, ali ni od toga neće biti ništa. A sve je uvijeno u tajnoviti veo konspiracije. Do kraja mandata. My ass.
Pompozno najavljivan novi Dom zdravlja, o tome se više ne priča. Probijena cesta za Malin, stoji i čeka Godoa.
Cesta u Velom pored teniskih terena koju je Jadranka d.d. u obavezi izvesti radi poklonjene prometnice za pristup Punti, višemilijunski dug star već desetak godina, čeka bolje dane ili da padne u zaborav.

Ima toga još...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Demencija birača ukalkuliranaŽuja 2023-06-09 13:11
Citat Izdaleka se bolje vidi:
Mnogi se vjerojatno više ni ne sjećaju svih obećanja i propalih gradskih projekata.
Zaboravnost birača i izbjegavanje pravih hovinara je ukalkulirana u izbornu kampanju. I za dvije godine Ana će prpošno gugutati "Ostvarili smo sve što smo najavili" ili čak "ostvarili smo više nego što smo obećali". Jest da je to već recitirala da dobije prethodni i sadašnji mandat, ali opet će računat s demencijom nadpolovične većine birača.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Lice i naličje POS stanogradnjaNišta novo 2023-06-09 15:13
Zadnje što je na Lošinju izgrađeno od POS-a su stanovi u Creskoj ulici, započeto krajem 2025. godine, dovršeno početkom 2017. godine.
Nakaradno je počelo, nakaradno je i završilo.
Počelo je svečanim polaganjem kamena temeljca, kada je za Dan grada tadašnji gradonačelnik Cappelli položio kamen temeljac, ali ne po običaju u temelje buduće zgrade, nego u privremene temelje građevinske dizalice koja se nalazila samo jedan metar od ceste.

U utorak, 28. ožujka 2017. u Malom Lošinju je održana svečana dodjela ključeva vlasnicima stanova u dvije novoizgrađene zgrade po modelu programa POS-a.
Ključeve stanova Programa poticane stanogradnje koji se nalaze u Creskoj ulici dobilo je 20 malološinjskih obitelji koje su na ovaj način rješile svoje stambeno pitanje.
Svi stanovi prodani su sukladno Konačnoj listi reda prvenstva koju je utvrdio Grad Mali Lošinj.
Nakon blagoslova novih zgrada, uzbuđeni stanari zajedno sa predstavnicima Grada, gradonačelnicom Anom Kučić i predsjednikom Gradskog vijeća Antom Nedićem, te APN-om obišli su stanove, i kratko se zadržali na domijenku pripremljenom u čast useljenja.


Nije ni čudo da su stanari bili uzbuđeni, neki od njih su upravo riješili ne samo stambeni problem, nego i problem dodatne zarade.
Naime, uskoro se utvrdilo kako neki, i to čak 8 od 20 vlasnika zloupotrebljava ju stanove namijenjene zbrinjavanju mladih obitelji, na način da nisu stanovali u njima, nego su ih iznajmljivali kao apartmane.


Nakon otkrivene afere Jutarnji list kaže:
Pokušali smo stupiti u kontakt i s gradonačelnicom Malog Lošinja Anom Kučić, ali nije nam se javljala na pozive. Ona je bila zamjenica dugogodišnjeg gradonačelnika, a sada ministra turizma Garija Cappellija, da bi onda postala gradonačelnica kad je on otišao u Vladu.
jutarnji.hr/.../...

I zato na Lošinju nema više POS stanova, nema liste prvenstva, stan dobije samo onaj kome ga gradonačelnica bez navođenja kriterija osobno dodijeli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # .....gost 2023-06-12 09:10
Citat Ništa novo:
Zadnje što je na Lošinju izgrađeno od POS-a su stanovi u Creskoj ulici, započeto krajem 2025. godine, dovršeno početkom 2017. godine.
Nakaradno je počelo, nakaradno je i završilo.
Počelo je svečanim polaganjem kamena temeljca, kada je za Dan grada tadašnji gradonačelnik Cappelli položio kamen temeljac, ali ne po običaju u temelje buduće zgrade, nego u privremene temelje građevinske dizalice koja se nalazila samo jedan metar od ceste.

U utorak, 28. ožujka 2017. u Malom Lošinju je održana svečana dodjela ključeva vlasnicima stanova u dvije novoizgrađene zgrade po modelu programa POS-a.
Ključeve stanova Programa poticane stanogradnje koji se nalaze u Creskoj ulici dobilo je 20 malološinjskih obitelji koje su na ovaj način rješile svoje stambeno pitanje.
Svi stanovi prodani su sukladno Konačnoj listi reda prvenstva koju je utvrdio Grad Mali Lošinj.
Nakon blagoslova novih zgrada, uzbuđeni stanari zajedno sa predstavnicima Grada, gradonačelnicom Anom Kučić i predsjednikom Gradskog vijeća Antom Nedićem, te APN-om obišli su stanove, i kratko se zadržali na domijenku pripremljenom u čast useljenja.


Nije ni čudo da su stanari bili uzbuđeni, neki od njih su upravo riješili ne samo stambeni problem, nego i problem dodatne zarade.
Naime, uskoro se utvrdilo kako neki, i to čak 8 od 20 vlasnika zloupotrebljavaju stanove namijenjene zbrinjavanju mladih obitelji, na način da nisu stanovali u njima, nego su ih iznajmljivali kao apartmane.


Nakon otkrivene afere Jutarnji list kaže:
Pokušali smo stupiti u kontakt i s gradonačelnicom Malog Lošinja Anom Kučić, ali nije nam se javljala na pozive. Ona je bila zamjenica dugogodišnjeg gradonačelnika, a sada ministra turizma Garija Cappellija, da bi onda postala gradonačelnica kad je on otišao u Vladu.
jutarnji.hr/.../...
I zato na Lošinju nema više POS stanova, nema liste prvenstva, stan dobije samo onaj kome ga gradonačelnica bez navođenja kriterija osobno dodijeli.
Ovo je trebalo objaviti kao zaseban članak. Na zadnjoj Aninoj listi za stanove prvi je bio vlasnik apartmana kojeg je bezbrižno nudio u najam na internetu. Pa je Ana poništila listu da može samostalno dijeliti. Pa je stan dodijelila osobi koja ne može samostalno životi tako da roditelji mogu iznajmljivati ????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # POSgost 2023-08-28 19:45
Citat Ništa novo:
Zadnje što je na Lošinju izgrađeno od POS-a su stanovi u Creskoj ulici, započeto krajem 2025. godine, dovršeno početkom 2017. godine.
Nakaradno je počelo, nakaradno je i završilo.
Počelo je svečanim polaganjem kamena temeljca, kada je za Dan grada tadašnji gradonačelnik Cappelli položio kamen temeljac, ali ne po običaju u temelje buduće zgrade, nego u privremene temelje građevinske dizalice koja se nalazila samo jedan metar od ceste.

U utorak, 28. ožujka 2017. u Malom Lošinju je održana svečana dodjela ključeva vlasnicima stanova u dvije novoizgrađene zgrade po modelu programa POS-a.
Ključeve stanova Programa poticane stanogradnje koji se nalaze u Creskoj ulici dobilo je 20 malološinjskih obitelji koje su na ovaj način rješile svoje stambeno pitanje.
Svi stanovi prodani su sukladno Konačnoj listi reda prvenstva koju je utvrdio Grad Mali Lošinj.
Nakon blagoslova novih zgrada, uzbuđeni stanari zajedno sa predstavnicima Grada, gradonačelnicom Anom Kučić i predsjednikom Gradskog vijeća Antom Nedićem, te APN-om obišli su stanove, i kratko se zadržali na domijenku pripremljenom u čast useljenja.


Nije ni čudo da su stanari bili uzbuđeni, neki od njih su upravo riješili ne samo stambeni problem, nego i problem dodatne zarade.
Naime, uskoro se utvrdilo kako neki, i to čak 8 od 20 vlasnika zloupotrebljavaju stanove namijenjene zbrinjavanju mladih obitelji, na način da nisu stanovali u njima, nego su ih iznajmljivali kao apartmane.


Nakon otkrivene afere Jutarnji list kaže:
Pokušali smo stupiti u kontakt i s gradonačelnicom Malog Lošinja Anom Kučić, ali nije nam se javljala na pozive. Ona je bila zamjenica dugogodišnjeg gradonačelnika, a sada ministra turizma Garija Cappellija, da bi onda postala gradonačelnica kad je on otišao u Vladu.
jutarnji.hr/.../...

I zato na Lošinju nema više POS stanova, nema liste prvenstva, stan dobije samo onaj kome ga gradonačelnica bez navođenja kriterija osobno dodijeli.
Netko je podsjetio na jedinstveni Lošinjski model stanogradnje kojim se Ana pohvalila pa zašutila. Ja podsjećam na skandal s POSovim stanovima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Estradna gradonačelnicaZoomba 2023-06-11 09:13
Citat Bernard:
Umjesto da zaozbiljno krene sa rješavanjem problema, gradonačelnica AK više voli gubiti vrijeme na raznim okupljanjima, nazočenjima, pridruživanjima raznim inicijativama, dodjelama nagrada.
Nepravedan si prema našoj gradonačelnici. Ona zna da je važnija njena pojava i privid kako se bavi svojim poslom od stvarnog rješavanja problema. Zato nam nazoči, polaže vijence, nastupa na Televiziji Mali Lošinj, slušamo se na radiju Jadranka, objavljuje sponzorirane napise, aktivna je na fejsbuku, čestita nam sve svece i prigodne datume. Imamo estradnu gradonačelnicu pa njene nastupe valja gledati kao modnu reviju, a ne onako politički.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ......gost 2023-06-12 13:55
Citat Bernard:
Ni nakon 9 tjedana od pompozno najavljenog prodruživanja inicijativi protiv bespravne gradnje, na portalu bespravnagradnja.hr na području Cresa i Lošinja nije evidentiran niti jedan jedini bespravno izgrađen objekt. Baš niti jedan.
Lažna inicijativa za lažnu borbu protiv bespravne gradnje. Baš po ukusu naše gradonačelnice.
BEZAKONJE NA ZAŠTIĆENIM LOKALITETIMA
STRAH OD MOĆNIKA? Zašto gradonačelnik Rovinja Paliaga nije prijavio bespravnu gradnju iznad Limskog kanala?
Jesu li rovinjski IDS-ovci doista iskreni u svom pohodu protiv nezakonite gradnje ili se radi samo o političkom PR spinu u kojem se snaga pokazuje na običnim građanima, sitnoj raji, dok se na bespravnu gradnju turističkih korporacija, gospodarskih i političkih moćnika ili članova obitelji gleda blagonaklono trong>
istra24.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Laž, laž, laž..hranitelj tuljana 2023-06-13 07:52
Generalno govoreći u politici se puno laže i zavarava. Nije neobično naići na slučaj da se političar prikazuje kao pobornik nekog projekta (a prikriveno radi sve da do njega ne dođe), ili suprotno, da je "protivnik" a radi na realizaciji. Nije nemoguće ni da vladajuća politika kreira lažnu, kontroliranu oporbu ili aktiviste (s kojima prikriveno dijeli ciljeve) a plaća ih posredno, dodjelom proračunskih sredstava "za nešto drugo", ili poticaja, što je osobito primjetno u sredinama u kojima je općepoznato da je svako javno neslaganje pogubno za poslovni i privatni život pojedinca. Znaju oni kreirati i medije ili stranice koje služe za obračun među političkim frakcijama. Jasno, ta lažna oporba "napada" i političare čiji su igrači ali često to radi na (pametnima, ali ne i većini) vidljiv karikiran način ili bez prave želje za izazivanje štete (npr. besmislene prijave ili pamfleti koje daju neukima dojam da se po političaru "žestoko dere" a zna se da od toga nikad ne će biti ništa).

Političar će se tako i javno, lažno, često izjašnjavati protiv korupcije, bespravne gradnje, nepotizma iako u često u to umoćeni. Pa će se naprimjer pozivati na Tuđmana iako ga prezire u srcu, na branitelje s kojima nema nikakve dodirne vrijednosne poveznice. Političar će, lažno, obećati svašta da dobije izbore i tu će pokupiti glasove glupljih ili (u slučaju da je obećao neke novce) pohlepnijih. Bitno je doći na vlast i na vlasti ostati, to je jedini cilj većine političara. A sve ostalo su samo sredstva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Lažu, lažu, lažu nas ...gost 2023-06-13 11:47
Citat hranitelj tuljana:
Generalno govoreći u politici se puno laže i zavarava.
Mene nije briga što se općenito govoreći u politici puno laže i zavarava. Brine me konkretno govoreći što se toliko i tako bestidno laže u lokalnoj ali i državnoj politici. Na lokalnoj razini lagalo se u izbornoj kampanji, laže se sve vrijeme otkako su lažljivci dobili vlast a nastavit će se lagati do kraja mandata. A onda na narednim izborim za dvije godine sve opet iznova.Citat:
Političar će, lažno, obećati svašta da dobije izbore i tu će pokupiti glasove glupljih ili (u slučaju da je obećao neke novce) pohlepnijih. Bitno je doći na vlast i na vlasti ostati, to je jedini cilj većine političara. A sve ostalo su samo sredstva.
Upravo to nam se dogodili. Obećanje da će Lošinj biti prvi od 1000 otoka kojim je dobijena vlast pokazalo se prevarom. Lošinj nije postao prvi ni po čemu dobrom. Ali to Ani Kučić i hadezejcima nije smetalo da uoči prošlih izbora bez imalo srama laže da je izvršeno sve što je najavljeno. Obećanjem "Grad za tebe" s maglovitim pričama o budućim projektima vlast je opet pripala lažljivcima pod vodstvom Ane Kučić i HDZ-a u parrtnerstvu s "nezavisnim" vijećnicima. Sada se medijima plaća da ih se hvali novinskim napisima i video snimcima na fejsu pod "Talevizija Mali Lošinj". Na sljedećim izborima ista ekipa će cvrkutati laž kako su ispunili sva data obećanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Alan Ford na prvom od 1000Sir Oliver 2023-06-13 12:38
Citat gost:
Citat hranitelj tuljana:
Generalno govoreći u politici se puno laže i zavarava.
Mene nije briga što se općenito govoreći u politici puno laže i zavarava. Brine me konkretno govoreći što se toliko i tako bestidno laže u lokalnoj ali i državnoj politici. Na lokalnoj razini lagalo se u izbornoj kampanji, laže se sve vrijeme otkako su lažljivci dobili vlast a nastavit će se lagati do kraja mandata. A onda na narednim izborim za dvije godine sve opet iznova.
Laž je temelj opstojnosti HDZ-a na svim razinama. Zato zvuči kao vic što mu je izborni slogan bila riječ VJERODOSTOJNO. Tako je i s Aninim izbornim sloganima. Kao da joj ih slaže neki vicmaher ili ljubitelj Alana Forda.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Uzurpacija državne imovine

  gost 21.06.2024 13:22
  služi li stranica svojoj svrsi???
  A zašto ti nisu napisao barem slovo o tome?

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 21.06.2024 09:07
  ???
  Ovo je zapravo jako zanimljivo ali ne samo zbog GML nego sam i ja poslao skoro 20 prijava i ni jedna se nije pojavila. Prijavio sam Ustrine ali još draže mi je bilo prijaviti slučajeve pored kojih komentatori i autori prolaze ali iz nekog razloga ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom vijeću nam pričaju da borba protiv bespravne gradnje bjesni, da se upravo spremaju poslati 150 prijava na državni inspektorat, a na službenoj stranici inicijative ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za legalnost ni ne mogu biti uspješne. Tako je i na zadnjoj sjednici GV bilo po tko zna koji put govora o pošasti bespravnog graditeljstva. Na tu temu je prema ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja zvuči naprosto depresivno. Citiram je u cjelosti: Dakle, nakon gotovo tri godine od kada je znani Slovenac devastirao uvalu Studenac, a temeljem prijave mještana Sv.

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za iskazivanje interesa. Za oglas o "relaksaciji uvjeta" gradonačelnica će prema cjeniku Novog lista iskeširati 2.239,30 €. i.imgur.com/0FuTQ87.jpg ...

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje interesa za posao stanogradnje štetan za Grad.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu većinu čine zastupnici istih klubova kao i do sada, samo u nešto drugačijim omjerima. Stoga će se sve politike drage ljevičarima i koje garantiraju unaprijed zadani ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije koja je već jednom dovela do najgoreg i najkrvavijeg svjetskog rata pita se novinarka Nacionala potaknuta izbornim uspjesima desničarskih stranala. A što se ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su nam, kao njima, žene rađale djecu. Ali valjda tako treba biti, slabo i efektno treba iz umrijeti, davno je Darwin pisao o tome. Evolucija.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad nije bio blizu vlasti i nikad nije sudjelovao ili donio neku odluku koja je negativno utjecala na živote Hrvata, za razliku od onih koji su ga podmetnuli... ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik Matthew Bartulica, koji je i sam 2012. u svojoj župi dobio pritužbu za "nepropisno ponašanje".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen za pedofiliju. Udruga se reklamirala i tvrdnjama da je Bartuličin otac među prvima pregledao vidioce iz Međugorja.

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti vijećnike koji su ih postavili. Prema članku 47. Poslovnika o radu GV Nakon primljenog odgovora vijećnik može na sjednici Gradskog vijeća jedanput iznijeti ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku Priskiću. S tim u vezi pročitajte komentar na volim-losinj.org/.../... (https://volim-losinj.org/politika/3075-savjetnik-koji-sjedi-na-dvije-stolice#comment-83763) ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png (http://i.imgur.com/zlcX6mc.png)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?’

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 13.06.2024 15:30
  Čega je pametnome dosta?
  Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle, nakon što je lažirao podatke u imovinskoj kartici, nakon što se pokazalo da uz otplatu dvaju kredita u njegovu kućnom budžetu može mjesečno ostati svega ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Ja 13.06.2024 10:38
  Oj hrvatska mati
  Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica kad je izišao ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Čeper 13.06.2024 09:47
  Prigodne gastro delicije
  Gradonačelnica i njen izborni tim računaju da će joj isti klijenti kupiti i treći mandat. Zato u zadnjoj godini ovoga umjesto o ispunjenju izbornih obećanja bezbrižno javlja o festivalu puhačkih orkestara, tuđem projektu gerontodomaćica (ali razdragano ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Gost 12.06.2024 19:33
  Osovina zla
  Kakve promjene kad tijekom kampanje za parlamentarne izbore predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković govoreći na zatvorenom stranačkom skupu o medijima Nacional, N1, Index, Telegram i 24 sata – govori kao o osovini zla.

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Admin. 12.06.2024 17:20
  Brisanje iz uviđavnosti
  Tri uzastopne poruke imeđu 15:25 i 15:37 u razmacima od po šest minuta nisu bili pokušaji odgovora na pitanje. Obrisane su iz obzira prema ostalim eventualnim posjetiteljima ovog portala zbog tona i vjerojatne svrhe poruka, a i zbog sadržaja.

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 12.06.2024 16:49
  Promptno
  Pitaš uzalud jer te admin pravi budalom i briše svaki pokušaj odgovora.

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  ..... 12.06.2024 15:10
  Šta se promijenilo?
  Ne razumijem zašto lik uopće posjećuje ovu kako kaže potpuno nebitnu stranicu bez ikakvog značaja. Istina je da se o nečemu pisalo prije 10, 12, 15 godina a da se apsolutno ništa nije promijenilo ali to važi i za velike masovne medije. Šta se promijenilo ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 12.06.2024 10:24
  Tuljanova opsesivna fiksacija
  Nisi ga citirao samo ispod ovog članka. Bez puno traganja našao sam ovo s početka godine. Dva komentara u razmaku od pet minuta. Pa sad kaži da ti to nije opsesivna fiksacija :lol: volim-losinj.org/.../...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  asd 12.06.2024 10:03
  Hrvatska je važna i snažna
  Kaže Bartulica Ferari je poruka onima koji su ga zlostavljali. Poruka je onaj što ga je vozio u tom Ferariju: višestruko osuđivani kriminalac. Osuđen za pokušaj ubojstva i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. Pravomoćno je osuđen na kaznu zatvora od ...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Uzurpacija državne imovine

  gost 21.06.2024 13:22
  služi li stranica svojoj svrsi???
  A zašto ti nisu napisao barem slovo o tome?
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 21.06.2024 09:07
  ???
  Ovo je zapravo jako zanimljivo ali ne samo zbog GML nego sam i ja poslao skoro 20 prijava ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 13.06.2024 15:30
  Čega je pametnome dosta?
  Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Ja 13.06.2024 10:38
  Oj hrvatska mati
  Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Čeper 13.06.2024 09:47
  Prigodne gastro delicije
  Gradonačelnica i njen izborni tim računaju da će joj isti klijenti kupiti i treći mandat. Zato ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Gost 12.06.2024 19:33
  Osovina zla
  Kakve promjene kad tijekom kampanje za parlamentarne izbore predsjednik HDZ-a i premijer ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Admin. 12.06.2024 17:20
  Brisanje iz uviđavnosti
  Tri uzastopne poruke imeđu 15:25 i 15:37 u razmacima od po šest minuta nisu bili pokušaji odgovora ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 12.06.2024 16:49
  Promptno
  Pitaš uzalud jer te admin pravi budalom i briše svaki pokušaj odgovora.
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  ..... 12.06.2024 15:10
  Šta se promijenilo?
  Ne razumijem zašto lik uopće posjećuje ovu kako kaže potpuno nebitnu stranicu bez ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 12.06.2024 10:24
  Tuljanova opsesivna fiksacija
  Nisi ga citirao samo ispod ovog članka. Bez puno traganja našao sam ovo s početka godine. Dva ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  asd 12.06.2024 10:03
  Hrvatska je važna i snažna
  Kaže Bartulica Ferari je poruka onima koji su ga zlostavljali. Poruka je onaj što ga je ...