Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Marina - budući hotel?

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

marinaSve će veći broj brodova koji danas plove Jadranom iz bijele, putničke flote morati na vez. Sve su stariji a i ulazak u Europsku uniju donosi nove regule. No prava je šteta, kažu pomorci, ali i mnogi turistički radnici, poslati te atraktivne ljepotane u rezalište kada mogu i te kako poslužiti u turističke svrhe, piše Večernji list i iznosi primjer trajekta "Marina".

Uporni ih spašavaju

Svjedoci smo sve većeg broja "spašavanja" brodova iz rezališta - namjera je kupaca da brod urede, privežu na stalni vez (tada to postaje plutajući objekt) i započnu s ugostiteljskom djelatnosti uz mogućnost da ponude i smještaj. Ideja izvrsana, no realizacija - gotovo nemoguća! U to su se uvjerili oni najuporniji, koji su do sada uspjeli otvoriti barem neki od tipova ugostiteljskog objekta. Naime, onog trenutka kada brod postane plutajući objekt (bez vlastitih motora) ostaje i dalje u registru brodova i za njega važi Pomorski zakonik. Ali, za njega počnu važiti i "kopneni" zakoni, ukoliko se želi registrirati za bilo koju turističku djelatnost. Tu počinju one glavne muke - jer investicija u kupnju broda, u njegovo uređivanje već dovoljno iscrpi svakog poduzetnika, najčešće zaljubljenika u brodove i more. No doći do uporabne dozvole prava je borba s vjetrenjačama. Naime, vezivanje na bilo koju kopnenu infrastrukturu, podrazumijeva, prema mišljenju (a kažu i zakonima) ishodovanje lokacijske, pa i građevinske dozvole! Posebna je onda priča o kategorizaciji ugostiteljskog, a da i ne govorimo, smještajnog dijela broda, gdje su kopneni zakoni gotovo neprimjenjivi.

Marina - budući hotel? 

Svjedoci smo raznih pokušaja registracija na Jadranu, na otocima brodova na privezu u ugostiteljski objekt. Vlast čak često različito tumači primjenu pojedinih zakona, pa u nekim (više na jugu Jadrana) mjestima nemaju problema, dok se u nekim mjestima striktno drže za slova zakona. Kada je iz rezališta u Rijeku uplovio stari brod Punat, danas "Arca Fiumana", najavljeno je i korištenje kabina za smještaj. Bilo bi to mnogima koji žele osjetiti ugođaj broda zaista atraktivno. No - saznajemo da je mogućnost minimalna, jer za kategorizaciju (prema kopnenom zakonu) kabina mora imati najmanje 23 m2 a kupaonica 4 m2. Pionir u nastojanju da "Marina", jedan od najstarijih trajekata na svijetu, postane "brod - hotel" sa brojnim sadržajima, Ivica Krstaš će vjerovatno svojom upornošću uspijeti.

- Brod-hotel nije naša izmišljotina, ima ih u svijetu, no to bi mogao biti i te kakav brand Jadrana, napose kada EU 2010 godine pooštri uvjete plovidbe. Mnogi će se vezati za rivu, zašto ih ne pripremiti na novu djelatnost. Apsurdnost je pozivanje zakona na sigurnost zbog smještaja na brodu koji je na vezu, kada je isti takav smještaj u plovidbi kruzerima sasvim normalna stvar! Apsurda je mnogo, no bojim se, kaže I.Krstaš da će dok ih riješimo nastati prava kriza i neće biti posla.

PROJEKT: MARINA DOBRI DUH LOŠINJA

- Kao najstariji brod (s plovidbenom dozvolom), ovog tipa na svijetu koji je Lošinjska plovidba kupila u Švedskoj, a kuma je brodu bila princeza Ingrid, danas može u turističkoj ponudi nositi dobru priču. Kabine (sobe) bit će u njenom ozračju, ali i sa slikama starog Lošinja. Danas je u vlasništvu tvrtke Arhipelag d.o.o. smještena na sigurnom mjestu, no kompletno uređenje ju tek čeka. Uređuje se muzejsko - prezentacijski dio, kabine za smještaj, te ugostiteljstvo, koje jedino za sada posluje. Marina je bila i ostati će mjesto susreta, dobrog provoda, uspomena.

"Marina" je u registru brodova (prema pomorskom zakoniku), ali za dozvolu za rad trebala joj je i lokacijska "kopnena" dozvola 

Ivica Krstaš, uporan u gotovo borbi s vjetrenjačama nebi li stvorio atraktivan brand, primjer za mnoge bijele brodove na Jadranu - u svijetu traženi Boat-hote.

Ovog ljeta na Marini su gostovale i atraktivne brazilske plesačice - zašto ne? I to je dio privlačnog folklora za posjetitelje Malog Lošinja. 

Nakon dnevnih aktivnosti - kave, izložbi, čitanja novina, večernja slika broda nosi nove aktivnosti za goste različitih želja.

Program na Marini ima posebne privlačnosti - dnevni program sa novinama, pićem, plesnim tečajem, a večernji sa atraktivnim plesno - zabavnim programo.

BOLJE U TURIZAM NEGO U REZALIŠTE

'Marina" ima županijsku koncesiju za svoj vez, a srećom (a i to je trebalo saznati) mogla se svrstati u zakonske izuzetke! (objekt od spomeničkog, povijesnog ili estetskog značenja za lokalnu sredinu). A Marina je od 1969. godine do 2005. redovito plovila između Zadra, Silbe. Malog Lošinja, Unija Pule, Kopra i Venecije, pa nije čudno da ju Lošinjani vole i da postaje njihov dobri duh.

Komentari: 

0 0 # prva ligaveljko 2008-11-29 12:06
Jako dobro, volim brodove i lojude koji vole brodove.

Sada prije nego ikada CRS s institucijama vezanim za kopno morao bi pomoci vlasnicima M/B MARINA ishoditi dozvolu.

Ugoðaj spavanja na moru sasvim je drukciji, pogotovo za ljude koji nikada nsu, ja sam spavao na jednom takvom u Amsterdamu zvao se je BOTEL, vrlo zgodno rjesenje.

Nadam se da ce neto urediti

Pozdrav
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Nova GodinaBrodar 2008-12-05 08:13
Svi zainteresirani se mogu javiti na brod Marinu ako žele tamo proslaviti Novu Godinu.
U brodskom ugodnom ambijentu novo ureðenog djela zabavne palube.
Dobro došli. :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Krsto PapicPrevarant i Lazljivac 2011-05-21 20:19
Krsto a di je hotel ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # SavjetnikuSavjetnik 2011-05-21 20:32
A di je Muzej
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Korupcija ne. 2011-05-22 17:00
Pitajte Garija Čapelija koji je blokirao cijeli projekt jer mu nisu htjeli dati procent. he he.
Možda su mu ovi iz Pilols cluba iz Zg-a gdje sjedi svako malo sa raznim sponzorušama bolje ponudili pa će ovo ljeto imati u bivšem Godimentu imati u centru mjesto gdje će dobiti postotak kao što i od slastičara što dobiva. E njega pitajte gospodo možda ćete tamo dobiti odgovore. A marinu je gradonačelnik dobivao na poklon pa zašto ju nije uzeo i napravio muzej i slične sadržaje: možda zato jer je to posao a ne parlatina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Odgovor glupom KrstašuFBI 2011-05-22 23:10
U članku iznad Korupcija ne . Krstaš odgovara na pitanje,optužuj e gradonačelnika za mito i još nekakve rabote. Mislim da je došlo vrijeme da se policija pozabavi Krstašem i spriječi ga da neosnovano bez argumenata na ovim stranicama pljuje sve poštene i vrijedne stanovnike Lošinja.Apelira m na vlasnika ove stranice da i on nešto učini s tom spodobom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Re FBIGuest 2011-05-22 23:21
FBI odakle znaš da je baš Krstaš napisao taj članak .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Glup glupljiFBI 2011-05-22 23:27
Vrlo jednostavno odgovorio je na postavljeno pitanje, a potvrdio time što je polu pismen!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # CIA 2011-05-22 23:30
A ni ti FBI baš nisi pismen. Pismen čovjek bi napisao "polupismen", a ne "polu pismen" kako ti pišeš :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # marina promotor 2011-05-23 00:49
Ljudi, ma što se svaðate, doðite na m/b Marina i uvjerite se zašto smo najbolji. Ovo ljeto nudimo najbolju ponudu ikad. Kokteli i šutersi po paprenim cijenama jer dragi moji 3 mjeseca za vas radimo, ali pogled na našu lošinjsku ljepoticu uživate svih 12 mjeseci u godini a i to netko mora platiti. Najbolja muzika u gradu, hostese i partijanje do ranog jutra. Na ulazu će vas dočekati naš izbacivač, ujedno i modni mačak koji će provjeriti jeste li dovoljno zgodni i dobro obučeni da bi se ukrcali na palubu naše lošinjske ljepotice. Čak i ako poželite ranije otići doma, muzika s našeg broda prati vas lošinjskim ulicama u stopu, gdje god živjeli, do vašeg kućnog praga, pa i preko njega. Od nas se ne možete sakriti, doðite i uvjerite se u našu gostoljubivost, i sigurni smo, vratit ćete nam se opet 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Krompirani 2011-05-23 10:10
Ha ha pa ovo je super kad god izadu prave teme poput Luke Lošinj i gradskih propusta i korupcije odmah okrećete na Krstaša kao da On samo u životu niš ne radi nego se bavi gradonačelnikom.
Jadno je to i prejadno.
meðutim ovaj kreten koji se uzjogunio i prijeti policijom je kreten na kvadrat jer očito ne vidi tko uistinu treba policijsku istragu a i ne čita novine i ne gleda dnevnik jer već bi shvatio da samo malo gleda vjesti da je sve otišlo u vražju mater i da gospoda koja su kriva za propuste poput Luke i slično su oni koje policija treba i hoće procesuirati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # KrompiranomBratoljub 2011-05-23 13:11
Dragi, ako nisi primjetio do sada, portal je koncipiran na način da svaki članak ima svoj naslov, samim naslovom povlači se i tema koja se komentira. Ovo je tema o brodu Marina. Ako se želiš uključiti u raspravu na temu lučke uprave i sergia kučića imaš teme Nalaz stručnog povjerenstva o ponudama za lučke koncesije, Pobuna zaštićenih svetih krava i Malološinjska luka peti dan bez struje i vode pa tamo iznesi svoja mišljenja i stavove.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-05-23 20:19
Ti si frende guzoljub a ne bratoljub ili kao Dule iz Big Bra Slihtaš se. :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # JADNICIkomentira 2011-05-24 10:45
Nisam imao mira dok se nisam osobno raspitao u kancelariji lučke uprave. Sve što rade ovjeravaju im pravnici iz županije. Nema ni jedna pismena primjedba jahtaša. Ni jedan brod ili jahta koja je do danas došla u luku M.Lošinj nije ostala bez sigurnog priveza i usluge propisane zakonom. Prihod lučke uprave je veći nego na isti dan prošle godine.
jasno je zašto se gubitnici tipa krstaš ne mogu pomiriti. jadnici. :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # inspekcija 2011-05-24 14:54
Kažeš da Prihod lučke uprave je veći nego na isti dan prošle godine, tj. kad je naplaćivao Sergio. A čuj, mora biti da zbog svih tih pravnika iz županije nema muljanja s novcem nego se sve prikazuje ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kreten 2011-05-24 23:18
A kakve veze ima krstaš s tim da luka posluje bolje na današnji dan pa nije On krao deset godina kretenu glupi nego Serðo on je taj koji se treba zapitati kako će objasniti to da luka sa duplo manje brodova posluje bolje nego kad su mu svi pontoni bili u pogonu.
Ti si očito kreten na kvadrat kad ne kužiš da su to sve bidale do jučer su mu puštali da krade a sad će ti isti njegovi kompići pokazati da je krao jer će pokazati bolju dobit-
Ne znaš više tko je tu veći kreten......... ........
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # RibarRibar Luka 2011-09-23 17:21
Eto ode nam brod hotel ,plivajući muzej,diskoteka ,noćni klub, bordel, i tko zna što još ne. Baš šteta a taman su se ribe počele tamo skupljati pa bi to bila jedina korist od tog broda !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ribar Marko 2011-09-23 23:07
nemoj tako. Čelnik društva Arhipelag d.o.o. ovih dana iskače iz paštete baš kao što je nekoć iskakala premijerka. On zasigurno ima pakleni plan kojim će toj lošinjskoj ljepotici vratiti staru slavu. U samom središtu broda nalazit će se vrhunski restoran sa starim slikama broda, Lošinja i lošinjskih kapetana s ciljem ponovnog oživljavanja bujne lošinjske povijesne baštine i upoznavanja kako stranih gostiju tako i domicilnog stanovništva sa živopisnom lošinjskom povijesti. Na palubi se planira ureðenje modernog noćnog kluba kojeg će osiguravati još veći i još snažniji izbacivači, popularno nazvani kostolomci, a u potpalublju zna se. A možda ipak da sve ostane samo u potpalublju :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-09-24 23:44
Ni jedan Lošinjan nije prstom mrdnuo za spas Lošinjske legende Marine a i po tekstovima gore se vidi da su ljudi u ovom gradu i zaslužili ono što im se dogaða: Žabokrečina u kojoj se valjaju a i valjat će se dok ne krepaju.
Brod Marina je radio i prije Lošinja i lošinjana pa će tako biti i dalje ona je legenda ne Lošinja nego legenda svjetskog brodarstva i zato je i uvrštena u meðunarodnu skupinu brodova spomenika pomorstva, i zamislite ne zaslugom takozvanih Lošinjskih kapetana nego zaslugom Kušete i Krstaša koji su vjerovali da Lošinjani dišu za Lošinj kao nekad meðutim ne oni dišu za tko da više točnije kao i uvijek "šete bandjere".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kuš KušKrsto 2011-09-25 00:22
A zašto bi i jedan Lošinjan prstom mrdnuo za spas legende broda Marine .
Od prvog dana je taj brod prodan i kupljen pod vrlo sumljivim okolnostima, u njemu su se odvijale čudne aktivnosti, vlasnici su sve ali baš sve učinili da Lošinjani uopče ne dolaze na taj brod.Veliki genialac Dubravko je prepustio voðenje broda totalnom debilu i nesposobnom tipu .Na ulaz su postavili neugodnog rabiatnog tipa koji je tjerao goste.
Osim toga što su Lošinjani učinili za spas stare pomorske škole ili kule u kojoj je nekad bila zabava.Odlazak broda Marine samo je dokaz da su Kušeta i Krstaš nesposobni za voðenje bilo kakvog posla .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Taj Kun 2011-09-25 00:25
kao i svi lošinjani i Kušeta i Krstaš dišu jedino za škude, sve drugo je sporedno ili u funkciji prvog
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Marina i opet MarinaMarina 2011-09-25 00:27
Misliš možda na : ex direktora Sokolića, sadašnjeg direktora Mužića, generalnog direktora Benvina, koji su "Lošinjani" tajkuni Lošinjske plovidbe, oni su samo pretvorili u vlastite džepove inkasirali, samo nekretnine ali ne i legendu LP mb "Marinu".
Gore spomenute to ne dira, jer su doðoši sa sela , aprodaju se za Lošinjane, vec je sramota za sve Lošinjske kapetane koji ne dignu glas i ne osude ove tajkune.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LOŠINJAN 2011-09-25 11:12
Ma ljudi nema frke neka je išla imamo mi svoj HAREM i četničku muziku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # arkan 2011-09-25 19:41
Ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete uz sav alkohol hahaha Deri do jutra, celim ostrvom ima da se ori centralnosrpski melos :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-09-25 21:59
Tako je bre burazeru samo deri sve je ovo narodnjačka prčija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-12-16 09:40
Is it possible to get some information on this boat in english or swedish ?
This is an old boat that we had in Gothenburg Sweden from 1936 to 1955,M/S Kronprinsessan Ingrid, im interested in some pictures from today on this boat - can someone post pictures from this year please ?

Jorgen
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .. 2011-12-16 09:46
here are some old pictures on this boat

Link Text (kommandobryggan.se/.../...)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # Marina port of Mali LošinjGuest 2011-12-16 10:35
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # gost 2011-12-16 10:40
Uvećana slika broda "Marine":
Na ovom linku (i41.tinypic.com/14me7f6.jpg)prikazuje se veća gornja slika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # asd 2011-12-16 11:04
Here is another picture of this boat:Link Text (img375.imageshack.us/img375/1778/marina2.jpg)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  f 04.06.2020 17:27
  diskriminacija i sukob interesa
  ali ostavlja dosta prostora i za tužbu protiv gradonačelnice za diskriminaciju i sukob ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  gost 04.06.2020 13:35
  Opasne žene i djeca
  Mislim da joj je cilj izgon opasnih žena i djece iz "najvećeg grada u jadranskom plavetnilu ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  hranitelj tuljana 04.06.2020 12:42
  Hajde?
  Hoće li oporba kad (hahaha) dođe na vlast vratiti u upotrebu dio kolnika na kojoj je ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Hamlet 04.06.2020 10:21
  Usluga bogomdanom investitoru
  Jedanaest vijećnika je pokazalo razumijevanje za gradonačelničin trud da bogomdanog investitora ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Frost 04.06.2020 09:53
  Što skriva gradonačelnica?
  Postupkom prema ovoj nesretnoj obitelji gradonačelnica pokazuje da su njeni ljubazni osmijesi ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Gost 03.06.2020 21:50
  Procjena utjecaja na okoliš
  . U aferi se spominje i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić. On je u srpnju ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Mastermind 03.06.2020 21:40
  Message in a bottle
  U svjetlu nedavne kriminalno koruptivne afere u koju su upletene i HŠ, uopće me ne čudi da ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  008 03.06.2020 19:50
  nevjerojatno
  koja si ti budala
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Hamlet 03.06.2020 14:29
  Nešto je trulo na Prvom od 1000
  Osim sa svojim pijunima u vijeću koji njene odluke usvajaju automatski A. K. računa i s ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  gost 03.06.2020 11:03
  Fotografsko pamćenje
  Puno pametuješ. Slika se nalazi na službenoj stranici ŽLU Mali Lošinj.Evo linka pa vidi ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Monokulturist 03.06.2020 10:41
  Turistička monokultura
  Sadašnja gradska vlast samo nastavlja tamo gdje je Kapeli stao. Jadranka planira, a Grad ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  Law abiding citizen 03.06.2020 10:11
  snimanje iz zraka
  Gospodin Mujagić poštuje zakone tako striktno da bismo se svi na njega mogli ugledati.
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Gordogan 03.06.2020 09:25
  Šlampavost s predumišljajem
  Iz članka: Mislim da jeste šlampavost, ali s predumišljajem jer A. K. računa s metiljavom večinom ...
   
 • Prostorni planovi javni - postupci donošenja tajni

  Ugor 03.06.2020 08:40
  Sufleraj na prvom od 1000
  Ana ima suflere kakvi se mogu samo poželiti.
   
 • Prostorni planovi javni - postupci donošenja tajni

  Bezjak 03.06.2020 08:11
  Održiva devastacija
  Ako sve ovo stoji imamo gradonačelnicu koja djeluje izvan granica zakona, samovoljno i mimo ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  gost 02.06.2020 16:08
  .....
  A po čemu ti znaš da Devčiću uistinu netko suflira i ko su ti njegovi sufleri koji "većini ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Pizza Ana 02.06.2020 15:35
  Pravo i pravda
  Braća su prvo zajedno okupirali dio glavne ceste ispred svojih lokala da prošire terasu.
   
 • Prostorni planovi javni - postupci donošenja tajni

  hranitelj tuljana 02.06.2020 15:14
  Cool story, bro.
  Super članak, nadam se da će ga ona vidjeti...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  gost 02.06.2020 14:29
  +
  Da, nije kuma dugme.
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Leka 02.06.2020 11:45
  Kumstvo
  A čuj kumstvo je nekima svetinja.
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  gost 02.06.2020 10:15
  NEvjerojatno
  Koliko iz svega ovoga mogu zaključiti, danas u 21. stoljeću, u važnom turističkom gradu ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Gost 01.06.2020 19:02
  Mjesto opasnog življenja
  Naslov nije sramota jer je to istinita vijest. A nije sramota ni za Lošinj nego za lošinjsku ...
   
 • Prostorno planiranje kao privatna prćija

  Soprano 01.06.2020 15:00
  Koza nostra
  Ovaj naslov je sramota za Lošinj. U Aninom "najvećem gradu u jadranskom plavetnilu" i "mjestu ...
   
 • Prezir prema demokratskoj proceduri

  Ogi i žohari 01.06.2020 10:24
  Biti *eben i ostat pošten
  U životu nije lako biti yeben a ostati pošten. Političarima to polazi za rukom pa je većina ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  Espumisan 31.05.2020 13:43
  Građanin bezmudi
  Većini zaista idu na živce građani/ke koji za razliku od te većine imaju imaju "mozak s ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  gost 31.05.2020 12:07
  Što je Građaninu milo to mu se i snilo
  Devčić je dobio glasove 21.5.2017. godine a ponovno će brojati glasove na idućim lokalnim izborima ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  gost 31.05.2020 11:07
  Inspiracija
  Ali ovaj sigurno nije iz Anine kuhinje. Anina pijar kuhinja ga je inspirirala :-) ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  dd 31.05.2020 11:00
  Anina PR kuhinja
  Lik veli "Mislim da Devčiću nije jasno da zbog tih nekoliko građana/ki koji su mu sufleri dobiva ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  Sh 31.05.2020 10:41
  "Jadranka planira, a Grad prati"
  Ako većina ostalih građana nasjeda na Aninu priču o Devčićevim suflerima zaslužuju da je i ...
   
 • Reagiranje na objavljene informacije

  Građanin 31.05.2020 10:18
  Uteg
  Mislim da Devčiću nije jasno da zbog tih nekoliko građana/ki koji su mu sufleri dobiva manje ...