Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

»Zašto baš sada!?«

Korisnička ocjena:  / 36
LošeNajbolje 

Hnet.com-imageU aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća održane početkom kolovoza nezavisni vijećnik Dubravko Devčić postavio je pitanje poduzima li gradska vlast išta u vezi s alarmantnim tvrdnjama građana o navodnoj zagađenosti dijela grada u okolici malološinjskog brodogradilišta i tamošnje marine. Na vijećnikovo pitanje gradonačelnica je održala poduže izlaganje s mnogo gestikuliranja i govorničkog balasta da bi ga zaključila izjavom kako joj se stalno vrti po glavi pitanje Zašto sad? Zašto baš sad? popraćenom snebivajućim gestama i odgovarajućim govorom tijela 

Na ovu neobičnu reakciju gradonačelnice neumjesnim pitanjem Zašto baš sada? na jasno postavljeno pitanje Devčić je naglasio kako je pitao samo hoće li Grad reagirati na spomenute tvrdnje građana ili neće. Na to mu je gradonačelnica s još izraženijim znacima iščuđavanja ponovno odgovorila pitanjem Budi mi dozvoljeno reći ... Zašto baš sada? uz primjedbu da dvadeset godina to nije bio problem. Po svemu sudeći užasnulo ju je to što je ovaj problem istaknut baš sada kad je ona gradonačelnica, a naredni izbori su na pragu. Pri tom je očito zanemarila  činjenicu da je veći dio tih dvadeset godina uz dobru plaću provela pri vrhu i na vrhu izvršne vlasti ovoga – kako mu je dugo tepala, pa prestala tepati – Prvom od 1000 otoka.
A zašto baš sada - nakon više od mjesec dana otkako je gradonačelnica na legitimno vijećničko pitanje odgovorila neumjesnim protupitanjem -  podsjećam na taj prozirni trik za bijeg od neugodnog pitanja i pokušaja da se protupitanjem preuzme inicijativa u raspravi, usmjeri je u drugom potrebnom smjeru i time dominira sugovornikom? Zato što je tu smicalicu ovih dana marljivo koristio i vrh stranke Ane Kučić da neutralizira neugodna pitanja o izvorima bogatstva Dubravke Šuice. Pa su se tako na službenoj stranici HDZ-a u članku pod naslovom Šuica - sjajan uspjeh za Hrvatsku! Osnažili smo naš položaj u Europskoj uniji! u podnaslovu našle riječi koje je prije 37 dana gradonačelnica Malog Lošinj uputila vijećniku Devčiću, svojim biračima i ostalim građanima Malog Lošinja: Zašto baš sada?!? 

 

Komentari: 

379 # Baš sadBaš sad 2019-10-07 16:14
Evo odgovora ,zašto baš sad,zato jer je susjedima dosta buke, pjeskarenja, razbijanja boje i kopera pod prozorima nanošenja štete njihovoj imovini i pokretnoj i nepokretnih jer nam je dosta nespavanju od buke, vibracija od rada motora jer nam ovaj prekrasan otok, otok zdravlja i vitalnosti, zagađuju sa svih strana i more i kopno i zrak jer u zoni brodogradilišta muškarci imaju problema sa štitnjačom jer cijeli grad ko da ima epidemiju karcinoma, anemije a kad se moli gradonačelnicu da proba riješiti probleme ne želi razgovarati i već godinama isto a nama je dosta. Eto zašto. Želimo normalno živjeti bez ružičastih naočala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
169 # Zašto baš sad?Zico 2019-10-07 19:02
Zato jer je kap prelila čašu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
170 # Prestanite ignorirati građane!!!Dosta je bilo 2019-10-07 19:29
Citat Zico:
Zato jer je kap prelila čašu.
Koliko ja shvaćam ovo izlaganje, u GML se ponašaju kao da se to njih uopće ne tiče, kao da su oni samo nekakvi mirotvorci i promatrači na sastanku građana sa Škverom.

Oni su na sastanku bili samo neformalno, kako bi pomogli da se građani i Škver dogovore. Molim !?

A dužnosnici grada se ponašaju kao da je čitava povijest počela baš kad su oni došli na vlast, pa se čude da postoje neka istraživanja i analize, dokumentacija od prije 20 godina koje oni u svojoj raspadnutoj arhivi niti ne mogu pronaći. Pa nije to nitko izmislio.

Prvi put su čuli da negdje postoji "neki" problem, vidjeli su samo korice "nekakvog" elaborata izrađenog od "nekakvih" eminentnih stručnjaka.
Molim!?

Gradonačelnica u svom izlaganju kaže da nije čitala te analize i da ne zna što unutra ima, a što unutra nema, kakvi su sve to metali ili nisu, i hoće li netko lažirati ili neće lažirati rezultate analiza.

Svega tu ima, a kako bi se relativizirao problem, najviše ima neargumentirano g nagađanja.

Danas je aktualiziran stari problem Škvera, zrak oko Kijca već dvije godine smrdi u smjeru vjetra, na prigovore građana se odmahuje rukom, nitko ne reagira.

Sutra ili za 20 godina će se pojaviti problem uzrokovan pesticidima ma Mataldi, pa će opet netko reći, a zašto baš sad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Gugutanje na fejsbukuCiciban 2019-10-17 15:54
Citat Dosta je bilo:
Citat Zico:
Zato jer je kap prelila čašu.
Koliko ja shvaćam ovo izlaganje, u GML se ponašaju kao da se to njih uopće ne tiče, kao da su oni samo nekakvi mirotvorci i promatrači na sastanku građana sa Škverom.
Ani instagramuši treba odati priznanje što je zapravo priznala da je ona tu samo radi poziranje, prikazivanja garderobe, blagog osmijehivanja i fejzbučenja.

Pa tako na svom službenom FB profilu guguće: U organizaciji Društva Naša djeca održani su devetnaesti po redu Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje koji se obilježavaju svake godine tijekom listopada kao zahvala na svim plodovima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni, Tijekom Global Green Destinations Days 2019 konferencije, sudionici su posjetili Muzej Apoksiomena, Institut Plavi Svijet, Dječji vrtić Cvrčak, u kojem je zasađen bor, te tematski vidikovac Providencu!, Vodeći stručnjaci za održivost u državnim, poslovnim i akademskim krugovima od 10. do 12. listopada 2019. okupili su se na Lošinju povodom četvrtog izdanja međunarodne konferencije Svjetskih dana zelenih destinacija (Global Green Destinations days)!, Mali Lošinj je od 2008. godine Grad - prijatelj djece, stoga s radošću pozdravljamo otvorenje još jednog novog dječjeg igrališta, prilagođenog svim dobnim skupinama djece, koje će zasigurno doprinijeti još ljepšem i ugodnijem životu i odrastanju naših najmlađih i njihovom boravku u vrtiću. Isto tako, Mali Lošinj je prije tjedan dana osvojio priznanje kao jedan od finalista za dodjelu nagrada najboljim gradovima u RH u kategoriji Kvalitete života čemu svakako pridonose i ulaganja u odgojno obrazovne institucije i programe. Na ovome ne stajemo, uskoro započinjemo s radovima na uređenju nekoliko igrališta oko dječjeg vrtića u Velom Lošinju.

A gradonačelnica ovog finalista za dodjelu nagrade najboljim gradovima u RH u kategoriji Kvalitete života se kao pura dreku čudi što se baš sada, nakon dvadeset godina opravdanih sumnji, postavlja pitanje što grad poduzima u svezi opasnog zagađenja mora, tla i zraka kojem je doprinijela i njena obitelj kao koncesionar gradske luke korištene kao marine.

Ovakvim neodgovornim ponašanjem i odgovaranjem budalastim pitanjem "Zašto baš sada?" na legitimno pitanje o zagađenu Ana je opravdala sve kritike na svoj račun zbog nemarnog, neozbiljnog i neodgovornog odnosa prema rizicima gradnje golfa na Mataldi. Očito je da su joj kao najodgovornijoj osobi u Gradu važniji interesi vlasnika Jadranke i Lošinjske plovidbe nego interesi onih koji su je izabrali za gradonačelnicu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
169 # ZAŠTO NE PRIJE NEGO TEK SADAWrana 2019-10-07 19:32
"Ne znam tko od ovog zagađivanja naše životne sredine neprekidnom iritirajućom bukom ima koristi, ali mi koji nemamo vile na povlaštenim, elitnim pozicijama koristi nemamo. Ne znam ni tko je dopustio da nas se ovako zlostavlja, niti tko bi bio nadležan da tome stane na kraj. Znam samo da je to svinjarija i pitam se hoće li zbog nečijeg interesa ili nemara ova tobožnja „destinacija životne energije i dobrog osjećaja" postati stovarište i neke druge vrste zagađenja." Napisano u članku iz 2017. Očito je taj dan da smo postali stovarište zagađenja došao, a gradonačelnica se čudi kao pura dreku zašto se o tome govori baš sada.
volim-losinj.org/.../...
Pročitajte komentare, pogledajte video snimke. Pa pitajte gradonačelnicu A ZAŠTO NE PRIJE NEGO TEK SADA? i razmislite o tome koga ćete birati na narednim izborima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
172 # ...Licemjer 2019-10-07 19:49
Zašto baš sada šta? I nije sada nego se razvlači 20 godina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
166 # smrdismrdi 2019-10-07 21:07
Zašto baš sada cijeli grad smrdi od kanalizacije, pa i ostali gradovi imaju kanalizaciju pa ne smrdi po cijelom gradu.
Tko će napokon rješiti pitanje smrada ?
Potrebno je da se ispita projektna dokumentacija kao i izvedba da bi se ustanovilo tko je tu pogrešio i tko nije postupio prema zakonu i struci ?
Sramota pa to je igrad HDZ a pa i njima smrdi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
162 # ...građanin 2019-10-07 23:19
zato što je u ovoj državi doktrina stranke na vlasti da bad guy nije onaj koji laže vlastiti narod, krade i korumpiran je, nego onaj koji postavlja pitanja u vezi toga
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
162 # Baš sadBaš sad 2019-10-08 01:34
Pitam se baš sad ko to vodi ovaj grad.Skupljanje kanalizacije nasred grada privremeno stajalište autobusa pretvorilo je cijelu ulicu u autobusni kolodvor bez dozvole Škver koji misli da cijeli grad mora trpiti njegova zagađenja i to usred turističke luke .Ignorira se tuđa mišljenja koja ne odgovaraju medijskoj šminki.ypa ajmo onda svi parkirati gdje nam se sviđa,fekalije bacati po ulicama boje i otrove bacati u more i lijepo se smještati.Bsš sad
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
162 # BesramnoJackie Brown 2019-10-08 06:42
Zašto se već 20 godina ne rješava problem?
Već 20 godina građani ne mogu uspostaviti komunikaciju sa direktorom brodogradilišta , kako god da se on zvao.
Ali, već 20 godina građani ne mogu uspostaviti komunikacijom ni sa gradonačelnikom , kako god da se on zvao.
Razlozi su uvijek isti, ruka ruku mije. Ignoriranje na tkovasyebe potenciju.

A onda dobijemo ovakav nastup?
Pa ovo je STRAŠNO !!!
Na jasno postavljeno pitanje dobili smo odgovor: Budi mi dozvoljeno reći, ali zašto baš sad?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
158 # fairy taleHCA 2019-10-08 07:55
Citat Jackie Brown:
Na jasno postavljeno pitanje dobili smo odgovor: Budi mi dozvoljeno reći, ali zašto baš sad?
Ovo me podsjeća na onu priču, Gradonačelnica na zrnu graška, koja ovaj put završava dubokoumnom porukom: Ako nemate kruha, jedite kolače.

Prevedeno na običan jezik ovo znači: Majmuni glupi, zar ne znate da živite na najljepšem otoku na svijetu? Ako vam to još uvijek nije jasno, pogledajte moj fejsbuk.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
157 # Sada mi je sve jasnoMajmun glupi 2019-10-08 09:28
Citat HCA:
Citat Jackie Brown:
Na jasno postavljeno pitanje dobili smo odgovor: Budi mi dozvoljeno reći, ali zašto baš sad?
Ovo me podsjeća na onu priču, Gradonačelnica na zrnu graška, koja ovaj put završava dubokoumnom porukom: Ako nemate kruha, jedite kolače.
Prevedeno na običan jezik ovo znači: Majmuni glupi, zar ne znate da živite na najljepšem otoku na svijetu? Ako vam to još uvijek nije jasno, pogledajte moj fejsbuk.
Pogledao njezin fejsbuk i sad znam da živimo na najljepšem otoku na svijetu. Slika gradonačelnice priljubljene uz ministra ozarenih lica s nekakvim priznanjem u rukama govori više od tisuću riječi: Za svaki slučaj tu je i tekst [MALI LOŠINJ FINALIST U KATEGORIJI NAJUSPJEŠNIJE DESTINACIJE U 2019. GODINI]I druga večer Dana hrvatskog turizma je bila izvrsna za Mali Lošinj koji je ušao među 3 najbolje destinacije u kategoriji najuspješnijih u 2019.godini! #anakucic #losinj #visitlosinj
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
157 # Manekenska sinergijagost 2019-10-08 16:46
Citat Majmun glupi:
Pogledao njezin fejsbuk i sad znam da živimo na najljepšem otoku na svijetu. Slika gradonačelnice priljubljene uz ministra ozarenih lica s nekakvim priznanjem u rukama govori više od tisuću riječi:

A kao na svim fotkama i tu se vidi uvježbani manekenski iskorak nogom bliže kameri da noga izgleda dulja i koketno istureno rame. Nakon tolikih godina uhljebljenja kao Kapelijeve manekenke u gradskoj upravi dobro je uvježbala poziranje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
158 # Keeping Up with the KardashiansZombi 2019-10-08 17:39
Gledam svo ovo poziranje i prenemaganje i upitam se, je li to nečiji stvarni život ili je dio nekakvog primitivnog reality showa za glupane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
156 # Reality showVS 2019-10-08 18:23
Citat Zombi:
Gledam svo ovo poziranje i prenemaganje i upitam se, je li to nečiji stvarni život ili je dio nekakvog primitivnog reality showa za glupane.
A što kažeš na ovaj prizor? Direktor TZML stisnuo Anu malo iznad dupeta a ona samo što se nije popela na njega :lol:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
158 # brod koji tonebez kormilara 2019-10-08 19:53
svake godine nekoliko silom izmišljenih manifestacija na kojima se šakom i kapom u vidu uokvirene diplome dodjeljuje hrpa beskorisnih nagrada kako bi se uspješno potrošio novac poreznih obveznika.

i država i grad i tz se ponašaju kao pijani milijunaši, jer očito na sebe i svoju promociju imaju dovoljno novaca za bacanje.

poslije nema dovoljno novaca za školstvo, zdravstvo, plaće, penzije, socijalu...

rajo, stišči remen, ako nemaš za kruh jedi kolače.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
233 # FB kozmetičar 2019-10-10 13:17
Citat Majmun glupi:I druga večer Dana hrvatskog turizma je bila izvrsna za Mali Lošinj koji je ušao među 3 najbolje destinacije u kategoriji najuspješnijih u 2019.godini! #anakucic #losinj #visitlosinj
A onda je Proglašeno 14 pobjednika: Zagreb, Poreč i Krk gradovi u kojima se najbolje živi
Trijumf Zagreba u izboru za najbolji veliki grad po kvaliteti života, proglašenje Pule najboljim velikim gradom za gospodarstvo te dodjela pojedinačnih nagrada Koprivnici za ECO City i Dubrovniku za Smart City.
Osim Zagreba, naslove najboljih u kategoriji kvalitete života izborili su i Poreč u konkurenciji srednjih te Krk kod malih gradova. Poreč je tako obranio naslov najboljeg iz prošle godine, što je pošlo za rukom i Krku te Svetoj Nedelji u kategoriji gospodarstvo za male, odnosno srednje gradove.
U kategoriji obrazovanje, demografija, mladi i socijalna politika najboljima su proglašeni Pazin (veliki gradovi), Labin (srednji) i Cres u konkurenciji malih gradova.
Nagrade najboljim gradovima u povlačenju novca iz fondova Europske unije otišle su u Zadar (veliki), Križevce (srednji) i Ludbreg u konkurenciji malih gradova. Križevci su tako drugu godinu zaredom dobili nagradu za najbolji grad u fondovima EU, s tom razlikom što je lani tu nagradu dobio samo jedan grad, a ove godine njih tri.
novac.jutarnji.hr/.../9444083Budući da Mali Lošinj, do nedavno "prvi od 1000", nije spomenut, urednik Aninog statusa na FB je u nedostatku mogućnosti za hvalisanje ubacio utješnu kozmetičku vijest Na stranicama jednog od najpopularnijih svjetskih tjednih informativnih magazina, Newsweek-u, koji već 80 godina čitateljima širom svijeta donosi najnovije vijesti, dubinske analize međunarodne politike, poslovanja, kulture i tehnologije te raznovrsne reportaže, objavljena je priča o našem otoku i održivom razvoju turizma! #anakucic #losinj #visitlosinj s nekoliko screenshotova stranica. Jedan Čazo euforično komentira "Fenomentastičn o! Čestitke svima nama od nas samih, a najviše onima koji su ovakvo što od početka vukli i na kraju izvukli.", a Ana zahvaljuje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Prviji od "prvog od 1000"FB kozmetičar 2019-10-10 19:08
Krk je jedini grad s dva naslova najboljeg u ovogodišnjem izboru pa se može proglasiti i ukupnim pobjednikom ovogodišnjeg izbora najboljih gradova Jutarnjeg lista, Gradonačelnika. hr i agencije Ipsos.

Cres je najbolji mali grad u kategoriji obrazovanje i demografija izbora najboljih gradova Jutarnjeg lista, Gradonačelnika. hr i agencije Ipsos.

- Cres prati svakog svog građanina od rođenja do završetka fakulteta, ova nagrada je dokaz tomu. Idemo dalje, želimo biti najbolji u gospodarstvu - poručio je zamjenik gradonačelnika Marin Gregorović.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Fenomentastično ! Još jedna zastava!Vs 2019-10-11 08:44
Citat FB kozmetičar:
Citat Majmun glupi:I druga večer Dana hrvatskog turizma je bila izvrsna za Mali Lošinj koji je ušao među 3 najbolje destinacije u kategoriji najuspješnijih u 2019.godini! #anakucic #losinj #visitlosinj
A onda je Proglašeno 14 pobjednika: Zagreb, Poreč i Krk gradovi u kojima se najbolje živi
Trijumf Zagreba u izboru za najbolji veliki grad po kvaliteti života, proglašenje Pule najboljim velikim gradom za gospodarstvo te dodjela pojedinačnih nagrada Koprivnici za ECO City i Dubrovniku za Smart City.
Osim Zagreba, naslove najboljih u kategoriji kvalitete života izborili su i Poreč u konkurenciji srednjih te Krk kod malih gradova. Poreč je tako obranio naslov najboljeg iz prošle godine, što je pošlo za rukom i Krku te Svetoj Nedelji u kategoriji gospodarstvo za male, odnosno srednje gradove.
U kategoriji obrazovanje, demografija, mladi i socijalna politika najboljima su proglašeni Pazin (veliki gradovi), Labin (srednji) i Cres u konkurenciji malih gradova.
Nagrade najboljim gradovima u povlačenju novca iz fondova Europske unije otišle su u Zadar (veliki), Križevce (srednji) i Ludbreg u konkurenciji malih gradova. Križevci su tako drugu godinu zaredom dobili nagradu za najbolji grad u fondovima EU, s tom razlikom što je lani tu nagradu dobio samo jedan grad, a ove godine njih tri.
novac.jutarnji.hr/.../9444083Budući da Mali Lošinj, do nedavno "prvi od 1000", nije spomenut, urednik Aninog statusa na FB je u nedostatku mogućnosti za hvalisanje ubacio utješnu kozmetičku vijest Na stranicama jednog od najpopularnijih svjetskih tjednih informativnih magazina, Newsweek-u, koji već 80 godina čitateljima širom svijeta donosi najnovije vijesti, dubinske analize međunarodne politike, poslovanja, kulture i tehnologije te raznovrsne reportaže, objavljena je priča o našem otoku i održivom razvoju turizma! #anakucic #losinj #visitlosinj s nekoliko screenshotova stranica. Jedan Čazo euforično komentira "Fenomentastično! Čestitke svima nama od nas samih, a najviše onima koji su ovakvo što od početka vukli i na kraju izvukli.", a Ana zahvaljuje.
Kad Čazo kaže daje fenomentastično sigurno je fenomentastično ! A na otoci.net vijest "Lošinju priznanje kluba održivog razvoja". Lošinj je dobio "srebrnu nagradu" za nastojanja u održivom razvoju te u naredne dvije godine može vijoriti zastavu s obilježjima organizacije "Green Destinations". Priznanje gradu čija gradonačelnica se čudom čudi i skandalizira što je baš sada pitaju za zagađenje za koje građani znaju već dvadeset godina, a samo gradonačelnica ne zna ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # dokad više ovako?Supermodel 2019-10-11 09:29
Nakon kurtoazne brige za zdravlje građana gradonačelnica samoj sebi skače u usta pitanjem "Zašto baš sad?"
Iz njene retorike očito je u prvom planu ipak prvenstvena podrška interesima vlasnika brodogradilišta , nego briga za zdravlje građana.
Glavna preokupacija postalo je skupljanje kojekakvih izmišljenih smiješnih priznanja koja nemaju veze sa stvarnim životnim prilikama i manekensko poziranje pred kamerama kako bi fotografije ostavile što bolji dojam na fejsu i instagramu.
Dakle, puno više pažnje posvećuje se virtualnoj prisutnosti na drustvenim mrežama nego rješavanju problema građana u stvarnom životu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # Podrška obiteljskim interesimagost 2019-10-11 10:50
Citat Supermodel:
Nakon kurtoazne brige za zdravlje građana gradonačelnica samoj sebi skače u usta pitanjem "Zašto baš sad?"
Iz njene retorike očito je u prvom planu ipak prvenstvena podrška interesima vlasnika brodogradilišta, nego briga za zdravlje građana.
Zaboravljaš da je njen prvi posao, prije nego će je HDZ staviti za kapelijev fikus, bila naplata veza u gradskoj luci u koncesiji njenog oca. Gradska luka je pretvorena u marinu i ozbiljan takmac škveru u zagađivanju središta naselja Mali Lošinj. A njena obitelj i sada posluje s jahtašima pružanjem sanitarnih usluga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Bandiera bianca e bandiera verdeGonzo 2019-10-14 15:39
Citat Vs:
Kad Čazo kaže da je fenomentastično sigurno je fenomentastično! A na otoci.net vijest "Lošinju priznanje kluba održivog razvoja". Lošinj je dobio "srebrnu nagradu" za nastojanja u održivom razvoju te u naredne dvije godine može vijoriti zastavu s obilježjima organizacije "Green Destinations". Priznanje gradu čija gradonačelnica se čudom čudi i skandalizira što je baš sada pitaju za zagađenje za koje građani znaju već dvadeset godina, a samo gradonačelnica ne zna ništa.
Ana se sada može dičiti Zelenom zastavom da ne zaostane za bivšim šefom Kapelijem koji si je od hohštaplera Curavića kupio Bijelu zastavu.A ovako se Kapeli sa svitom ponosno slikao pri podizanju Curavićeve Bijele zastave u Valdarkama. O čijoj čistoći svjedoče slike potopljenog broda :-)

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Krčki trijumf, jad Malog LošinjaBumbar 2019-10-14 08:34
Citat FB kozmetičar:
Citat Majmun glupi:I druga večer Dana hrvatskog turizma je bila izvrsna za Mali Lošinj koji je ušao među 3 najbolje destinacije u kategoriji najuspješnijih u 2019.godini! #anakucic #losinj #visitlosinj
A onda je Proglašeno 14 pobjednika: Zagreb, Poreč i Krk gradovi u kojima se najbolje živi
naslove najboljih u kategoriji kvalitete života izborili su i Poreč u konkurenciji srednjih te Krk kod malih gradova. Poreč je tako obranio naslov najboljeg iz prošle godine, što je pošlo za rukom i Krku
A onda se Aninom piscu FB objava iz sjene u pokušaju smanjenja štete od lošeg ishoda Dana hrvatskog turizma po Mali Lošinj pridružio autor članka u Otočnom Novom listu za listopad pod inicijalim E.P. (Ekonomska propaganda?) pod idiotskim, neukusnim naslovom DANI HRVATSKOG TURIZMA: TRIJUMF MALOG LOŠINJA, KRČKA TUGA..
Istina je da je Mali Lošinj dobio dvije nagrade, ali dobio ih je u kategoriji nagrada za destinacije, dok se Krk može ponositi činjenicom što je dobio nagradu u kategoriji kvalitete života svojih stanovnika.
Da će na takvu nagradu Lošinjani čekati još desetljećima uz gradonačelnike poput Ane Kučić svjedoči njeno afektirano zgražanje što se pitanje kvalitete života poznato već dvadeset godina poteže baš sada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # Požderi se Ana ... Krk je bolji!gost 2019-10-14 09:19
Citat Bumbar:
Istina je da je Mali Lošinj dobio dvije nagrade, ali dobio ih je u kategoriji nagrada za destinacije, dok se Krk može ponositi činjenicom što je dobio nagradu u kategoriji kvalitete života svojih stanovnika.
Krk je u tri kategorije bio u grupaciji najboljih malih gradova u Hrvatskoj 2018. i 2019. godine, a u ovoj je godini jedini u Republici Hrvatskoj pobjednik u dvije kategorije. Grad Krk s obzirom na broj stanovnika ima registrirano 420 obrtnika i 280 tvrtki pa se može kazati kako nema nezaposlenih. Uz takvo gospodarstvo grad bilježi stalni porast broja stanovnika u zadnjih 50 godina, približno svake godine 1%, s vitalnim indeksom iznad 100. Važno područje je ekologija, u samom vrhu Hrvatske smo po količini odvajanja otpada, više od pola javne rasvjete je na led lampama, proizvodimo električnu energiju fotopanelima, komunalne službe koriste elektrićne automobile i skutere. Trenutno sa izgradnjom kanalizacijske mreže gradimo infrastrukturu 21.stoljeća, svjetlosnu mrežu kao javnu infrastrukturu, koja će gradu Krku donijeti nove komparativne prednosti i visoku konkurentnost za gospodarstvo i stanovanje. Prosječni dohodak u Krku po stanovniku, 4. mjesto-35241 kuna, stopa siromaštva – 4. mjesto sa najmanjom stopom siromaštva od 10,5%, 0% prireza, broj obrtnika na 1000 stanovnika -5. mjesto sa 63 obrtnika, efikasnost gradske uprave, prihod po zaposlenome -1. mjesto – 3.198.202 kn, u top 3 broju visokoobrazovan ih stanovnika – svaka 6,5 osoba je visoko obrazovana, u top 3 po indeksu općeg kretanja stanovništva -113,52 , u top 3 po prosječnom vitalnom indeksu -100,6 kazao je Vasilić.
www.pgs.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Depopulacija Grada Malog Lošinjagost 2019-10-14 12:06
Citat gost:
Citat Bumbar:
Istina je da je Mali Lošinj dobio dvije nagrade, ali dobio ih je u kategoriji nagrada za destinacije, dok se Krk može ponositi činjenicom što je dobio nagradu u kategoriji kvalitete života svojih stanovnika.
Krk je u top 3 po prosječnom vitalnom indeksu -100,6.
www.pgs.hr/.../
A tobožnji Prvi od tisuću nazaduje. O tome je bilo pitanje i komentar prije deset dana.
Kako gradska vlast jednog od najboljih hrvatskih gradova po kvaliteti života objašnjava činjenicu da je u manje od 10 godina Mali Lošinj napustilo više od 700 punoljetnih osoba?

Broj upisanih birača na osnovu službenih podataka DIP-a:

2009/12 8383 predsjednički izbori
2011/12 7956 parlamentarni izbori
2013/04 7828 EU izbori
2013/05 7896 lokalni izbori
2014/05 7885 EU izbori
2014/12 7935 predsjednički izbori
2015/11 7884 parlamentarni izbori
2016/09 7865 parlamentarni izbori
2017/05 7824 lokalni izbori
2019/05 7678 EU izbori

A zadnjih deset godina Ana Kučić je bila dogradonačelnic a i gradonačelnica Grada Malog Lošinja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Ljudi bježe a baba se češljaOtočan 2019-10-16 12:09
Citat gost:
A tobožnji Prvi od tisuću nazaduje. O tome je bilo pitanje i komentar prije deset dana.
Kako gradska vlast jednog od najboljih hrvatskih gradova po kvaliteti života objašnjava činjenicu da je u manje od 10 godina Mali Lošinj napustilo više od 700 punoljetnih osoba?

Broj upisanih birača na osnovu službenih podataka DIP-a:

2009/12 8383 predsjednički izbori
2011/12 7956 parlamentarni izbori
2013/04 7828 EU izbori
2013/05 7896 lokalni izbori
2014/05 7885 EU izbori
2014/12 7935 predsjednički izbori
2015/11 7884 parlamentarni izbori
2016/09 7865 parlamentarni izbori
2017/05 7824 lokalni izbori
2019/05 7678 EU izbori

A zadnjih deset godina Ana Kučić je bila dogradonačelnica i gradonačelnica Grada Malog Lošinja.
Prevedeno na ekonomski rječnik, to je više od 700 radno sposobnih ljudi.
Ljudi bježe s Lošinja.
Postavlja se pitanje, hoće li na ovom otoku uskoro ostati samo politički uhljebi i sirotinja koja nema snage pobjeći?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # Demografija za početnikeEugenik 2019-10-16 15:14
Citat Otočan:
Citat gost:
A tobožnji Prvi od tisuću nazaduje. O tome je bilo pitanje i komentar prije deset dana.
Kako gradska vlast jednog od najboljih hrvatskih gradova po kvaliteti života objašnjava činjenicu da je u manje od 10 godina Mali Lošinj napustilo više od 700 punoljetnih osoba?

A zadnjih deset godina Ana Kučić je bila dogradonačelnica i gradonačelnica Grada Malog Lošinja.
Prevedeno na ekonomski rječnik, to je više od 700 radno sposobnih ljudi.
Ljudi bježe s Lošinja.
Postavlja se pitanje, hoće li na ovom otoku uskoro ostati samo politički uhljebi i sirotinja koja nema snage pobjeći?
Pitanje je i tko će ostati u Hrvatskoj kad Hrvatska odumire, a Plenković se ljuti na novinare. Bivša Ministrica demografije je imenovala Upravno vijeće lošinjskog Doma za odgoj da za ravnatelja izabere pristašu eugenike, tj. poticanja rađanja djece od zdravih, bogatih i dobro razvijenih parova. Na društvenim mrežama zalagao se za kontrolu rađanja sirotinjske djece pa makar i podvezivanjem sjemenovoda i jajnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # Malo tko se više sjeća onoga što se desilo prije gotovo dvije godineRDx 2019-10-16 16:01
Državni tajnik za demografiju podnio ostavku pred zaprepaštenom ministricom Murganić: 'Ove mjere su folklor koje ništa neće promijeniti'
100posto.jutarnji.hr/.../...

Marin Strmota: Otišao sam jer više nisam vjerovao u demografsku politiku Plenkovićeve Vlade!
kamenjar.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Prikrivena socijalna eugenikaYoda 2019-10-17 16:27
Citat Eugenik:
Bivša Ministrica demografije je imenovala Upravno vijeće lošinjskog Doma za odgoj da za ravnatelja izabere pristašu eugenike, tj. poticanja rađanja djece od zdravih, bogatih i dobro razvijenih parova. Na društvenim mrežama zalagao se za kontrolu rađanja sirotinjske djece pa makar i podvezivanjem sjemenovoda i jajnika.
Nisam siguran da je taj Kapelijev izabranik za ravnatelja socijalne odgojne ustanove pristaša klasične eugenike. Prema onom što je pisao na fb on je za mjere malo drastičnije kontrolu razmnožavanja sirotinje, a ne za poboljšale osobina čovjeka i ljudskih zajednica utjecajem na začeće i razdoblje prije rođenja. Budući da nekim samozvanim intelektualcima smeta korištenje wikipedije upućujem na članak s naslovom Eugenika – bolesna potraga za savršenim čovjekom
www.znanostblog.com/.../
Moto eugenike bile su riječi znanstvenika Galtona: "“Ne vidim kakva bi to kastinska drskost sprečavala klasu nadarenih da, ako već ima moć, svoje nesretnije zemljake tretira s dužnom skrbi sve dok se ovi pridržavaju celibata. No, nastave li rađati moralno, intelektualno i fizički inferiornu djecu, sasvim će vjerojatno doći vrijeme kad će se takve osobe smatrati neprijateljima države.“
Nekoliko naglasaka:
- Mnoge su države, posebice SAD, nacistička Njemačka, Kanada, Australija, Norveška, Finska, Estonija, Švicarska i Island, prakticirale eugeniku na cijelim skupinama svojih građana, protiv njihove volje, a često i mimo njihova znanja.
- Neke su se vodile tobože altruističkim motivima. Tvrdilo se primjerice da žene s teškim mentalnim oboljenjima ne bi smjele riskirati trudnoću jer su za nju previše ranjive. Bilo je i ekstremnijih primjera. U SAD-u i (posebice) u nacističkoj Njemačkoj eugenika se prakticirala i kao sredstvo nadzora rasne “čistoće”.
- Jedan od prvih zakona koje je Adolf Hitler donio po preuzimanju vlasti 1933. godine bio je Gesetz zur Verhütung erbkranken Nachwuchses (Zakon o prevenciji nasljedno bolesnog potomstva). Hitler je diljem Njemačke osnovao više od 200 “eugeničkih sudova”, koji su razmatrali argumente za sterilizaciju – a u ekstremnim slučajevima i eutanaziju – pojedinih bolesnika.

Dakle, Kapelijev kandidat kojeg je njegovo UV izabralo za ravnatelja nije eugeničar u punom smislu te riječi, nego eventualno pristaša planiranja obitelji kojim se provodi prikrivena socijalna eugenika. Portal narod.hr o tome piše:

"Eugenika je i danas prisutna, ali zamaskirana pod domenom politički korektnih i novogovornih termina poput ‘Zaklade Billa i Melinde Gates‘. Jedna agenda koju često ističe krije se pod zgodnim terminom ‘planiranja obitelji’. Naravno, pod tim se smatra ‘dostupnost kontracepcijski h informacija, servisa i zaliha za žene i djevojke u siromašnim državama’ jer kako kažu – ‘svaka osoba ima pravo odlučivati o vlastitoj budućnosti’. Poznate su i eskapade na TED konferenciji kada je Gates povodom iznošenja formule za smanjenje emisije ugljičnog dioksida ustvrdio: ‘Današnji svijet ima 6,8 milijardi stanovnika. Tendencija je ka devetki. Ako budemo dobro radili na novim cjepivima, uslugama u reproduktivnoj medicini i zdravstvenoj brizi, možda bismo mogli smanjiti taj broj za 15%’."
dnevno.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # ....Nebitno 2019-10-18 06:56
Nije bitno zna li odabranik sto je eugenika,vazno da zna da bi samo tako lijepi,zgodni ,pismeni i situirani trebali "STANCATI "djecu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
201 # Fake Newshranitelj tuljana 2019-10-16 17:15
Citat Otočan:
Citat gost:
A tobožnji Prvi od tisuću nazaduje. O tome je bilo pitanje i komentar prije deset dana.
Kako gradska vlast jednog od najboljih hrvatskih gradova po kvaliteti života objašnjava činjenicu da je u manje od 10 godina Mali Lošinj napustilo više od 700 punoljetnih osoba?
Broj upisanih birača na osnovu službenih podataka DIP-a:
2009/12 8383 predsjednički izbori
2011/12 7956 parlamentarni izbori
2013/04 7828 EU izbori
2013/05 7896 lokalni izbori
2014/05 7885 EU izbori
2014/12 7935 predsjednički izbori
2015/11 7884 parlamentarni izbori
2016/09 7865 parlamentarni izbori
2017/05 7824 lokalni izbori
2019/05 7678 EU izbori
A zadnjih deset godina Ana Kučić je bila dogradonačelnica i gradonačelnica Grada Malog Lošinja.
Prevedeno na ekonomski rječnik, to je više od 700 radno sposobnih ljudi.
Ljudi bježe s Lošinja.
Postavlja se pitanje, hoće li na ovom otoku uskoro ostati samo politički uhljebi i sirotinja koja nema snage pobjeći?
Kako znate da je tih 700 "pobjeglo" sa Lošinja a ne da se radi o starcima koji su
umrli?
I ne samo to, nego znate da je baš svih 700 radno sposobnih, da nema djece ili umirovljenika?
Glavni je hračnuti a za istinu tko mari, zar ne?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Neka vlast brani istinugost 2019-10-16 17:49
Citat hranitelj tuljana:
Kako znate da je tih 700 "pobjeglo" sa Lošinja a ne da se radi o starcima koji su umrli?
Ako nedostaje 700 birača jer su ljudi pomrli, to znači da u isto vrijeme 700 osoba nije doraslo za stjecanje biračkog prava. A to onda znači depopulaciju.Citat:
I ne samo to, nego znate da je baš svih 700 radno sposobnih, da nema djece ili umirovljenika?
Zašto bi se djecu navodilo u broju upisanih birača na osnovu službenih podataka DIP-a?Citat:
Glavni je hračnuti a za istinu tko mari, zar ne?
Građanska je dužnost hračnuti na vlast, a dužnost vlasti je da se brani istinom. Budi siguran da je lošinjska gradska vlast neće ni pokušati obraniti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Na putu prema doljeDZS 2019-10-16 18:13
Citat hranitelj tuljana:

Kako znate da je tih 700 "pobjeglo" sa Lošinja a ne da se radi o starcima koji su umrli?
Naravno da su neki umrli, ali su se neki i rodili, a neki su postali punoljetni.
Uobičajeni životni ciklus, tako to ide u normalnim gradovima.
Ali kako god okreneš, opet je 700 punoljetnih građana manje, sa djecom vjerovatno i više.
Broj upisanih učenika u osnovnu i srednju školu iz godine u godinu također ima negativan trend.
Tako da imamo skoro pa 10% populacije manje nego prije 10 godina.
Ali dokle god se mogu uvesti sezonci, koga briga za građane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 0 # Osnove biologijeHranitelj tuljana 2019-10-16 18:19
Citat DZS:
Broj upisanih učenika u osnovnu i srednju školu iz godine u godinu također ima negativan trend.
Žene. Mene su u školi učili da žene rađaju djecu. Ni država ni grad. Žene.
Nekad nije bilo ni grada ni radnih mjesta ni zdravstva ni struje ni države. Nije bilo često ni hrane. Ali djece je bilo dovoljno. Žene pitajte gdje su djeca?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Kad imbecili marširajugost 2019-10-16 18:26
Citat Hranitelj tuljana:
Citat DZS:
Broj upisanih učenika u osnovnu i srednju školu iz godine u godinu također ima negativan trend.
Žene. Mene su u školi učili da žene rađaju djecu. Ni država ni grad. Žene.
Nekad nije bilo ni grada ni radnih mjesta ni zdravstva ni struje ni države. Nije bilo često ni hrane. Ali djece je bilo dovoljno. Žene pitajte gdje su djeca?!
Budalo!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Ako laže koza, ne laže rogDZS 2019-10-16 18:44
Citat Hranitelj tuljana:
Žene. Mene su u školi učili da žene rađaju djecu. Ni država ni grad. Žene.
Nisam očekivao ovako jadan i imbecilan odgovor, ali vjerovatno ne možeš bolje.
Pogledaj si koliko mladih ljudi je nakon završenog školovanja našlo stalan posao van Lošinja, neki u RH, neki vani.
Ja ih znam desetak koji su samo ove godine otišli sa otoka, od zaposlenika Jadranke sa završenom srednjom školom, pa do mladih ljudi sa završenim fakultetom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # How yes nohranitelj tuljana 2019-10-18 06:53
Citat DZS:
Citat Hranitelj tuljana:
Žene. Mene su u školi učili da žene rađaju djecu. Ni država ni grad. Žene.
Nisam očekivao ovako jadan i imbecilan odgovor, ali vjerovatno ne možeš bolje.
Pogledaj si koliko mladih ljudi je nakon završenog školovanja našlo stalan posao van Lošinja, neki u RH, neki vani.
Ja ih znam desetak koji su samo ove godine otišli sa otoka, od zaposlenika Jadranke sa završenom srednjom školom, pa do mladih ljudi sa završenim fakultetom.
Gle, ne znam... razumijem ljutnju koju ti je izazvala kognitivna disonanca u tvojoj glavi...ALI:
I kroz stoljeća je postojalo siromaštvo i ljudi su uvijek odlazili sa otoka. Zapravo bi 98% ljudi koji su ikad živjeli dalo sve da žive u ovakvom današnjem "sranju".
Nadalje, jako loš natalitet je i u zapadnim zemljama u koje su naši sugrađani otišli.
Nadalje, djece nema ili nema dovoljno ni kod situiranih žena; gdje su Anina?
Dakle financije nemaju veze s natalitetom a u ostalom nije mi jasno želiš li da država i grad vode računa o maternicama - jesi li Markičkin?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
411 # Ne hrani hranitelja tuljana!Siwi 2019-10-18 09:07
Citat hranitelj tuljana:
Gle, ne znam... razumijem ljutnju koju ti je izazvala kognitivna disonanca u tvojoj glavi...ALI:
Za raspravljanje s nekim tko se predstavlja pod ovako blesavim nadimkom, a sugovornika u pravilu vrijeđa već prvom rečenicom odgovora, s aspirantom na status intelektualca pa svaki novi izraz (kao na primjer "kognitivna disonanca") koji je slučajno naučio potura gdje god stigne, a pismenost mu je ispod razine prosječnog srednjoškolca treba imati vrlo visok prag tolerancije i razumijevanja prema wannabe intelektualcima opće prakse. Ja ih nemam, a nadam se da nema ni DSZ pa neće nahraniti trola.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
65 # Zavjera feministkinjaSnob 2019-10-23 09:13
Citat Hranitelj tuljana:
Citat DZS:
Broj upisanih učenika u osnovnu i srednju školu iz godine u godinu također ima negativan trend.
Žene. Mene su u školi učili da žene rađaju djecu. Ni država ni grad. Žene.
Nekad nije bilo ni grada ni radnih mjesta ni zdravstva ni struje ni države. Nije bilo često ni hrane. Ali djece je bilo dovoljno. Žene pitajte gdje su djeca?!
Znači, žene su krive što nam prijeti depopulacija! Očito si pristaša antifeminističk e teorije zavjere s ciljem depopulacije bijelačke rase koju propagira i admiral Domazet Lošo. Ta teorija okrivljuje bijele žene da se pod utjecajem feminizma suzdržavaju od rađanja djece kako bi zbog niskog nataliteta došlo do zamjene bijelog stanovništva obojenim.
Domazet Lošo širi teoriju zavjere koja u svijetu inspirira masovne ubojice
faktograf.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
84 # ...hranitelj tuljana 2019-10-23 10:51
Ne, ja sam pobornik teorije zavjere da jedino žene mogu rađati djecu i da ako djece nema to je isključivo do njih. Razlog ne može nikako biti ekonomske prilike budući da ne postoji pozitivna kauzalnost između većih prihoda i većeg broja djece.

AliVidim da su ti nejasne osnove reprodukcije Homo Sapiensa, siguran sam da si bio među onima koji su mahnito marširali "za znanost".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 # Wannabe intelektualacSnob 2019-10-23 14:42
Pišeš "Razlog ne može nikako biti ekonomske prilike budući da ne postoji pozitivna kauzalnost između većih prihoda i većeg broja djece". Prevedi mi to na prirodni jezik pa ću ti odgovoriti. Nisam raspoložen za dešifriranje pretencioznih umotvorina pokondirenog kvaziintelektua laca, pozera učenog izričaja koji se obrazuje sa web stranica Liberal i Narod.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # .....SN 2019-10-14 11:00
Citat:
Na stranicama jednog od najpopularnijih svjetskih tjednih informativnih magazina, Newsweek-u, koji već 80 godina čitateljima širom svijeta donosi najnovije vijesti, dubinske analize međunarodne politike, poslovanja, kulture i tehnologije te raznovrsne reportaže, objavljena je priča o našem otoku i održivom razvoju turizma! #anakucic #losinj #visitlosinj
U skladu sa uobičajenom praksom, ako se sa neta prenese neka vijest, onda se na kraju objave navede i referentni link.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # psihodeličnodr House 2019-10-14 13:50
Citat FB kozmetičar:
Jedan Čazo euforično komentira "Fenomentastično! Čestitke svima nama od nas samih, a najviše onima koji su ovakvo što od početka vukli i na kraju izvukli."
svrš, svrš, svrš...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # umjetnost ušupčivanjaVazelinko 2019-10-14 14:32
Citat dr House:
Citat FB kozmetičar:
Jedan Čazo euforično komentira "Fenomentastično! Čestitke svima nama od nas samih, a najviše onima koji su ovakvo što od početka vukli i na kraju izvukli."
svrš, svrš, svrš...
Ima Čazo konkurenciju u umjetnosti ušupčivanja. Vidi ovo: Nemam čast i zadovoljstvo da osobno poznam našu buduću gradonačelnicu, ali ako nastavi voditi naš grad na tragu gospodina Capelija,ja ču biti zadovoljan. Ako bude još bolja, još bolje za sve nas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Tajna brilijantne probavePurgativ 2019-10-14 14:42
Uopće ne moraš piti Donat Mg, dovoljno je samo povremeno zalutati na taj profil.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Čestitke svima nama od nas samihVrhunski trash 2019-10-18 18:41
Citat FB kozmetičar:
urednik Aninog statusa na FB je u nedostatku mogućnosti za hvalisanje ubacio utješnu kozmetičku vijest Na stranicama jednog od najpopularnijih svjetskih tjednih informativnih magazina, Newsweek-u, koji već 80 godina čitateljima širom svijeta donosi najnovije vijesti, dubinske analize međunarodne politike, poslovanja, kulture i tehnologije te raznovrsne reportaže, objavljena je priča o našem otoku i održivom razvoju turizma! #anakucic #losinj #visitlosinj s nekoliko screenshotova stranica. Jedan Čazo euforično komentira "Fenomentastično ! Čestitke svima nama od nas samih, a najviše onima koji su ovakvo što od početka vukli i na kraju izvukli.", a Ana zahvaljuje.
To se ne može nazvati primjerenim FB profilom ozbiljnog političara. Reklo bi se da taj profil isključivo služi za bildanje samopouzdanja gomilom kao lopatom nabacanih panegirika, na način kako to jedan od fanova u nekontroliranom deliriju kaže: Fenomentastično ! Čestitke svima nama od nas samih
Upravo tako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Trash & Kitschgost 2019-10-18 18:55
Citat Vrhunski trash:
Reklo bi se da taj profil isključivo služi za bildanje samopouzdanja gomilom kao lopatom nabacanih panegirika, na način kako to jedan od fanova u nekontroliranom deliriju kaže: Fenomentastično! Čestitke svima nama od nas samih
Upravo tako.
Čestitke svima nama od nas samih što plaćamo zastave nagrade i druga priznanja koja si Ana kupuje na naš račun.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
153 # Zašto? ZatoSada 2019-10-09 09:19
Zašto baš sada? Zbog toga što je građanima dosta. Ako gđi. Gradonačelnici nije dovoljno dobar razlog zdravlje građana i kvaliteta života onih koji ovdje žive kroz cijelu godinu ( što bi trebao biti PRIORITET) možda će ju zabrinuti odlazak turista. Turisti koji dolaze na odmor ne žele se buditi uz buku autobusa,škvera , miomirisima kanalizacije grada...
Zašto sada? Zbog toga što, gđo. Gradonačelnice Vi ste ovdje da služite svojim građanima. Ovo pitanje koje je gdin. Devčić postavio na mjestu je, ali nemate odgovora na njega zbog toga što se niti vaš prethodnik gdin. Capelli nije htio pozabaviti ovim problemom. Ukoliko niste sposobni rješavati probleme građana ,Vi niste za ovu poziciju. Vlast na ovom otoku mora shvatiti da turizam nije najvažniji.
Godinama se isti problemi ponavljaju i uzimaju sa rezervom. Problem nije nastao sada, ali sada je vrijeme da se nešto pokrene.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
252 # Anina teorija urotegost 2019-10-09 10:29
Citat Sada:
Zašto baš sada? ... Ovo pitanje koje je gdin. Devčić postavio na mjestu je, ali nemate odgovora na njega zbog toga što se niti vaš prethodnik gdin. Capelli nije htio pozabaviti ovim problemom.
Kao simpatizerka HDZ-a u fotelji i na plaći dogradonačelnic e, Ana Kučić je od svog mentora Capellija kao pripravnica učila trikove za izmotavanje, poziranje i glumatanje pred javnošću. Sada kad je konačno i formalno ušla u HDZ te postala gradonačelnica ovim pitanjem je pokazala da je diplomirala te vještine.

Pitanje ZAŠTO BAŠ SADA je uobičajeno, rutinsko protupitanje kojim političar / političarka izbjegava dati odgovor na neugodno pitanje braneći se od njega sugerirajući da je postavljanje tog pitanja baš u ovom trenutku urotnički akt protiv njegove / njezine politike.

Kao što je u članku rečeno, "tu smicalicu ovih dana marljivo koristio i vrh stranke Ane Kučić da neutralizira neugodna pitanja o izvorima bogatstva Dubravke Šuice". No budući da za korištenje te smicalice ne postoje autorska prava ili licenca, iskorištena je i protiv samog Plenkovića. Citiram:

"Andrej Plenković, kao bruxelleski slon u staklarnici, ničim izazvan, stavio ju je na dnevni red bez objašnjenja – zašto to uopće stavlja na dnevni red kada Hrvatska nema nikakvu međunarodnu obvezu taj dokument ratificirati… Isto tako, postavlja se pitanje, zašto je baš sada stavio tu točku na dnevni red, kada mu je moralo biti jasno da će izazvati veliki razdor i u društvu i u HDZ-u, što je u potpunoj suprotnosti s njegovim proklamiranim politikama pomirbe na Tuđmanovoj viziji. Dakle, zašto uopće Istambulska konvencija koja nije obvezujuća i zašto baš sada?"
.../istanbulska-konvencija-tem elj-velike-koalicije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Omalovažavanje gradskog vijećnika i građanske inicijativeZombi 2019-10-18 16:25
Citat gost:
Citat Sada:
Zašto baš sada? ... Ovo pitanje koje je gdin. Devčić postavio na mjestu je, ali nemate odgovora na njega zbog toga što se niti vaš prethodnik gdin. Capelli nije htio pozabaviti ovim problemom.
Kao simpatizerka HDZ-a u fotelji i na plaći dogradonačelnice, Ana Kučić je od svog mentora Capellija kao pripravnica učila trikove za izmotavanje, poziranje i glumatanje pred javnošću. Sada kad je konačno i formalno ušla u HDZ te postala gradonačelnica ovim pitanjem je pokazala da je diplomirala te vještine.
Ovih dana će biti jedanaesta obljetnica od početka Aninog uspona od skromne simpatizerke HDZ-a, članice nekadašnjeg gradskog Poglavarstva do HDZ-ove gradonačelnice, manekenke uspjeha svoje vlasti u vidu kojekakvih sumnjivih nagrada i priznanja, vladarice jedinstvenog upravnog odjela i Grada Malog Lošinja čiju poziciju čuva poslušna većina gradskog vijeća okupljena oko HDZ-a. Naravno da i ona primijenjuje oprobani modus operandi svoje stranke. Zaprepašteno pitanje "Zašto baš sada?" je instinktivna reakcija svih koji s pozicije vlasti žele relativizirati neku po njih neugodnu činjenicu, kao u ovom slučaju pitanje zagađenja. Ovim pitanjem popraćenim zgranutom gestikulacijom otvorila si je vrata za iznošenje teorija zavjere s ciljem da zamagli ono osnovno: za zagađenje se zna, zna se već destljećima, zna se da među građanima ključa nezadovoljstvo, a zna se i da gradska vlast u kojoj je i sama desetljećima nije ništa poduzimala. A baš sada netko to potiče! Tu mora biti neka skrivena namjera, zar ne? Gradonačelnica se poput Plenkovića poslužila i metodom podcjenjivanja, omalovažavanja "donositelja loših vijesti", u ovom slučaju jednog gradskog vijećnika i građanske inicijative. Istina, ona nije savjetovala da se papaju žganci, ali odglumljenim smijehom i uvježbanim šarmantnim mahanjem rukama sugerirala je neozbiljnost vijećničkog pitanja i tamo neke smiješne građanske inicijative.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Da se smrzneš!Zombi 2023-05-20 14:34
Citat Zombi:
Ovih dana će biti jedanaesta obljetnica od početka Aninog uspona od skromne simpatizerke HDZ-a, članice nekadašnjeg gradskog Poglavarstva do HDZ-ove gradonačelnice, manekenke uspjeha svoje vlasti u vidu kojekakvih sumnjivih nagrada i priznanja, vladarice jedinstvenog upravnog odjela i Grada Malog Lošinja čiju poziciju čuva poslušna većina gradskog vijeća okupljena oko HDZ-a. Naravno da i ona primijenjuje oprobani modus operandi svoje stranke. Zaprepašteno pitanje "Zašto baš sada?" je instinktivna reakcija svih koji s pozicije vlasti žele relativizirati neku po njih neugodnu činjenicu, kao u ovom slučaju pitanje zagađenja. Ovim pitanjem popraćenim zgranutom gestikulacijom otvorila si je vrata za iznošenje teorija zavjere s ciljem da zamagli ono osnovno: za zagađenje se zna, zna se već destljećima, zna se da među građanima ključa nezadovoljstvo, a zna se i da gradska vlast u kojoj je i sama desetljećima nije ništa poduzimala. A baš sada netko to potiče!
Sve ovo o političkom profilu Ane Kučić i događajima u vezi sa Škverom stoji i danas, četiri godine nakon ovog moga komentara, osim što od gospodina Devčića koji je tada zakuhao stvar danas ne čujemo ni riječi. Jer baš on je tada kao vođa oporbe izazvao ono povijesno snebivanje i zaprepaštenje Ane Kučić da je uzrujano pitala "Zašto baš sada?". A Devčić ju je tada opravdano pitao poduzima li gradska vlast išta u vezi s alarmantnim tvrdnjama građana o navodnoj zagađenosti dijela grada u okolici malološinjskog brodogradilišta i tamošnje marine. Sada to pitaju neki drugi vijećnici no danas je Devčić dio vladajuće većine u GV koja podržava izvršnu vlast Ane Kučić. Kao vijećnik, predsjednik GV, doktor veterine i građanin on sada glatko prelazi preko neobičnog istupa jednog vijećnika HDZ-a. Taj je izložio teoriju da okolni stanari nemaju pravo prigovora na buku i zagađivanje mora i zraka jer je škver postojao prije nego što su oni sagradili kuće u okolini.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
152 # Zašto baš sad?Vječni Sezonac 2019-10-09 11:26
Citat Sada:
Zbog toga što, gđo. Gradonačelnice Vi ste ovdje da služite svojim građanima.
Upravo u tome i je najveći problem. Ova kao i prošla vlast uz građane je samo deklarativno, pred izbore i kad na trgu treba dijeliti 'besplatne' pince i grah. Sve drugo što se dešava na otoku, dešava se u interesu krupnog kapitala i nekih pojedinaca.
Građani su na ovom otoku nužno zlo, drugorazredna skupina kojoj je dozvoljeno da preko ljeta crnči i udiše zrak.

I mislim da je gradonačelnica na Gradskom vijeću prisutna zato da odgovara na postavljena pitanja, a ne da se snebiva i odgovara bezobraznim protupitanjima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
153 # pašta i fažolčento 2019-10-09 11:34
Citat Vječni Sezonac:
Upravo u tome i je najveći problem. Ova kao i prošla vlast uz građane je samo deklarativno, pred izbore i kad na trgu treba dijeliti 'besplatne' pince i grah. Sve drugo što se dešava na otoku, dešava se u interesu krupnog kapitala i nekih pojedinaca.
Sve dirigira Miha i Pinki, a Ana je fikus !!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
504 # Zašto baš sada?hranitelj tuljana 2019-10-09 13:01
Zašto se baš sada (ponovno) pojavio Impetus, kad nema Arsena?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
244 # ZdravljeFliper 2019-10-10 10:35
Nema se za doktora ali nagrada za zdravlje i ostalo se djeli. Tko je tu glup?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
149 # nazdravljeputnik 2019-10-10 10:48
Citat Fliper:
Nema se za doktora ali nagrada za zdravlje i ostalo se djeli. Tko je tu glup?
"pričaju o nekakvom zdravstvenom turizmu, koliko i koji su to medicinski timovi i iz kojih područja medicine djeluju po hotelima te nedo.ebene turističke firme?
gdje su ti kardiolozi, pulmolozi, reumatolozi, ortopedi i drugi specijalisti sa svom potrebom opremom i medicinskim osobljem?
kad bi na Lošinju postojao nekakav zdravstveni turizam građani ne bi na gotovo svaki pregled morali putovati u Rijeku, nego bi većinu toga obavljali na Lošinju.
pogledajte si prvi bus koji u 4,45 kreće iz Malog Lošinja, putujuća bolnica, pun je građana koji idu na specijalističke preglede u Rijeku, i zato molim i ministra i gradonačelnicu i predsjednika uprave da prestanu srati o nekakvom zdravstvenom turizmu na Lošinju, ovdje postoje samo šetnice o kojima je bivša direktorica TZ neumorno govorila."

volim-losinj.org/.../...

"Negdje si napisao da nisi sa otoka i da te za sve ovo ne bi trebala biti briga.
Ali svi vidimo da te za ovo jako briga, pa nas cijele dane i noći jedan mudrac sa kopna uči o rizicima golfa, što mi jadni glupi otočani nikako ne možemo skontati.

Da te pitam nešto. Znaš li ti kada na ovom otoku počinje život?
Negdje oko 3,30 ujutro kada se ljudi u Velom bude i kreću na bus koji u 4,30 polazi za Rijeku. Taj bus popularno zovu bolnica na kotačima ili putujuća bolnica, zato jer gotovo svi putnici idu na specijalističke preglede u Rijeku ili u posjete nekom svom koji leži na bolničkom odjelu.

E sad, vratimo se na tvoju priču o rizicima koji po tebi postoje, ali su vrlo mali.
Mene zanima tko će za sve preuzeti odgovornost ukoliko ipak dođe do zagađenja jezera.
Tko će na sebe preuzeti troškove sanacije jezera i podzemnih tokova kojima je jezero zagađeno?
Koliko godina će trajati detoksikacija cijele te priče? Tko će financirati vodonoac ili podmorski dovod pitke vode sa kopna ili neko treće alternativno rješenje?
Tko će platiti liječenje oboljelih i isplatiti odštetu oboljelima i njihovim obiteljima? Hoće li odgovorna osoba priznati svoju krivicu za oboljenja od malignih bolesti ili će to trebati dokazivati po sudovima? Kad preuzimaš rizik, onda moraš znati i koliko će te na kraju sve to koštati.

Zanima me i kako se zove ta odgovorna osoba.
Da li je to investitor ili izrađivač studije ili gospodin objektivno ili ing tuljan koji posjeduje fotošopirane diplome nekoliko relevantnih fakulteta.
ili je to Ana Kučić, ili Andrino Maljevac i onih devet klaunova koji su zajedno sa njim digli ruke.
Andrino bi volio da su svi jednoglasno digli ruke, pa da bude kolektivna odgovornost svih, ali yebi ga.
Ili je odgovorna osoba gospodin iz Rijeke koji je rekao, oni to hotje pa neka im."
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # fb princeza i devet klaunovaprosječni birač 2019-10-11 12:40
Citat putnik:
Zanima me i kako se zove ta odgovorna osoba.
Da li je to investitor ili izrađivač studije ili gospodin objektivno ili ing tuljan koji posjeduje fotošopirane diplome nekoliko relevantnih fakulteta.
ili je to Ana Kučić, ili Andrino Maljevac i onih devet klaunova koji su zajedno sa njim digli ruke.
Andrino bi volio da su svi jednoglasno digli ruke, pa da bude kolektivna odgovornost svih, ali yebi ga.
Ili je odgovorna osoba gospodin iz Rijeke koji je rekao, oni to hotje pa neka im."
volim-losinj.org/.../...
Ne pitaj tko je odgovoran, jer odgovoran si ti, prosječni birač koji uporno biraš vlast sastavljenu od muljatora, prevaranata, kriminalaca, foliranata, oportunista, lopova, lažljivaca, šarlatana i hohštaplera.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # natprosječni biračSlijepi putnik 2019-10-11 13:16
Ja sam glasao za Devu i očekujem da me dostojno zastupa u vijeću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # IzletPromatrač 2019-10-13 08:15
Pitajte gospodu ELVISA ŽIVKOVIŽA, ANTU NEDIĆA, BORISA BADURINU I ANTONIA MALJEVCA što rade na Dan Neovisnosti na privatnoj 30m jahti od najvećeg investitora i kupca gradskog zemljišta?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Dan za pamćenjegost 2019-10-13 10:42 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # notornoVox Populi 2019-10-13 14:36
Iz ovoga bi uskoro mogla nastati afera veća od one bivšeg ministra na Braču.
Hoće li gradonačelnica poduzeti nešto kako bi zaštitila dignitet institucije?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # povuci ga a malo i potegniživko 2019-10-14 14:52
Citat Vox Populi:
Iz ovoga bi uskoro mogla nastati afera veća od one bivšeg ministra na Braču.
Hoće li gradonačelnica poduzeti nešto kako bi zaštitila dignitet institucije?
Na koji dignitet koje institucije misliš ? Pa Lošinj je već dugo izvan kontrole svih institucija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # .....zločko 2019-10-14 15:15
Citat živko:
Citat Vox Populi:
Iz ovoga bi uskoro mogla nastati afera veća od one bivšeg ministra na Braču.
Hoće li gradonačelnica poduzeti nešto kako bi zaštitila dignitet institucije?
Na koji dignitet koje institucije misliš ? Pa Lošinj je već dugo izvan kontrole svih institucija.

znači, neka institucije i dalje rade svoj posao?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # pitam se pitamFBS 2019-10-18 18:12
Citat Promatrač:
Pitajte gospodu ELVISA ŽIVKOVIŽA, ANTU NEDIĆA, BORISA BADURINU I ANTONIA MALJEVCA što rade na Dan Neovisnosti na privatnoj 30m jahti od najvećeg investitora i kupca gradskog zemljišta?
Zar nije najveći investitor tvrtka Beta ulaganje iz Zagreba ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # živjeli našikrivica 2019-10-18 21:14
Citat Promatrač:
Pitajte gospodu ELVISA ŽIVKOVIŽA, ANTU NEDIĆA, BORISA BADURINU I ANTONIA MALJEVCA što rade na Dan Neovisnosti na privatnoj 30m jahti od najvećeg investitora i kupca gradskog zemljišta?

Ako je Kamliću plaćeno preko 200 tisuća eura za zemljište kod aerodroma, a ove pionire i naivce iz politike dovoljna je šetnja na jahti i obilat ručak i vrhunska vina, zauzvrat za nešto se moraju zauzeti i da vijeće potvrdi.
Možete pogoditi, odveli su ih na krivicu pokazali su im velelepne projekte vila ( kojke se trebaju izgraditi na terenima kojima im je grad poklonio uz pomoć ovih piona.
A ova dva druga lika uz mecenu Horvata oni to odrađuju i pripremaju teren već više godina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # cash & carrytihi 2019-10-19 11:44
Citat krivica:

Ako je Kamliću plaćeno preko 200 tisuća eura za zemljište kod aerodroma, a ove pionire i naivce iz politike dovoljna je šetnja na jahti i obilat ručak i vrhunska vina, zauzvrat za nešto se moraju zauzeti i da vijeće potvrdi.
Ne brini pala je tu velika lova uz obilat ručak i vrhunska vina, nije beg cicija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # IzletPromatrač 2019-10-14 18:32
Cijeli izlet se događao pod budnim okom najvećeg mozga na Lošinju DARIA HORVATA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Zašto baš sad?Gost 2019-11-26 06:50
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # zameo ih vjetargustav 2020-04-04 16:04
Zašto je baš sad morala krenuti pandemija i uništiti turizam, kad je sve bilo posloženo po mjeri "investitora" ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Abc 12.07.2024 13:01
  Lopovi popustili budalama
  Ministarstvo odbilo Rodne studije, Plenković je očito popustio Domovinskom pokretu. Reakcije pljušte,. www.nacional.hr/.../ (https://www.nacional.hr/stizu-reakcije-ministarstvo-odbilo-rodne-studije-pavlicek-ovo-je-pobjeda-normalne-hrvatske/)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 11.07.2024 16:49
  Politika & kriminal
  Batarelovu udrugu prijavili zbog sumnje u tešku financijsku prevaru, propituju kako je potrošeno gotovo 7,5 milijuna eura Zaklada Solidarna prijavila je udrugu Vigilare nizu državnih institucija

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 16:24
  Bez afektiranja, molim
  Deder ti odgovori na pitanje i jasno napiši tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku i tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovništva

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:18
  Zna se
  Joj, oprosti nisam znao da si jučer pao s Marsa i da ne znaš na koga mi u Hrvatskoj mislimo kad kažemo "ZNA SE".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:16
  A koji to?
  Netko je rekao da ćemo biti nacija qrvi i konobara, ali ne ćemo ni to... nestajemo skroz. Hvala @hdz

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 15:14
  Odgovori na postavljeno pitanje
  Pitanje je glasilo Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovn tko suištva

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Figa 11.07.2024 15:09
  Može li jadnije?
  Iza kulisa Vladinog hvalisanja najvećom zaposlenošću ikad. Nekad smo bili industrijska sila, a sad ljudi najviše rade kao blagajnici i konobari Prvi put u novijoj povijesti više nemamo najviše zaposlenih u prerađivačkoj industriji

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:03
  Koji preokret...
  Kakvi sad "antirodni pokreti" kad "rodna ideologija ne postoji", prvi se odluči pa ću vidjeti... ... ne znam zašto te smetaju borci protiv Nečega "što ne postoji"...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:48
  Ne izmotavaj se
  Nisi odgovorio na pitanje

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:42
  Lupetaš...
  Na pitanje nisi odgovorio. Molitvena okupljanja “viteza” i “ratnika” na gradskim trgovima nisu u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju i Ustavom. Toleriranjem njihovog djelovanja vladajući ignoriraju stavove hrvatske javnosti, a podrška koju im je ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 14:36
  ...
  Za sarjakazam i ironiju kažu treba inteligencija. Na od 2 i 3 stavljeni su u navodnike. Kao što je postojanje marksistički studija sam po sebi dokaz postojanja marksističke ideologije, isto vrijedi i za rodne studije. Sve te tvrdnje jednako su ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 14:33
  Zna SE
  ZNA SE jako dobro, ali vidiš da ima ljudi koji te koji su to učinili, nazivaju "desničarima", "domoljubima", "nacionalistima " i "katotalibanima" A oni samo uredno provode plan, davno opisan u pjesmi: Mislili su neki već nas neće biti; Ni veselje svoje ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:31
  ???
  Gdje si vidio da voditeljica marksističkih studija negira postojanje marksističke ideologije?

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:09
  Tko to tamo vlada?
  Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovništva? Možda neki Internacional isti u državi kojim vladaju nacionalno svjesni domoljubi?

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 14:01
  Ne budali, curice
  Udružili se budale i lopovi a pridružili im se osim Markićke i popovi. A sve to da se skrene pažnja s bijede i propasti.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 13:12
  LoL
  1. Svaki pojam je izmišljen, svaka riječ je Izmišljena. 2. "Voditeljica Marksističkih studija: ne postoji marksistička ideologija". 3. Voditeljica Arheološki studija: "ne postoji arheologija, to je izmišljen pojam".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 12:26
  Curice, obrazuj se
  www.index.hr/.../2580286.aspx (https://www.index.hr/vijesti/clanak/voditeljica-rodnih-studija-rodna-ideologija-je-izmisljen-pojam/2580286.aspx)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 12:16
  Ma nemoj
  Dakle ne postoji skup ideja (Ideologija (fra. idéologie, od grčkog, ideja i logos) je termin kojim se označava obuhvatni sklop ideja koje uključuju način na koji pojedinac ili grupa gledaju na svijet, te ciljeve, očekivanje i aktivnosti.), koja podučava ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 12:13
  Lopovi i budale
  čovjek kojeg DP gura za državnog tajnika lagao da ima faks i godinama od županije nezakonito primao veliku plaću. Dok nije diplomirao u BIH, Marinko Beljo imao je srednju stručnu spremu organizatora pruge, no uredno je radio na mjestu za koje treba ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 12:09
  Ali... ja hranim tuljane...
  A ako neki muškarac ustvrdi da je žena? Inače, neki dan sam raspravljao s komentatorom De Bilom (vjerujem da si to ti), i ja mu vjerujem, da je onako kako se nazvao, da je zaista riječ o De Bilu. S druge strane vi sve ove godine grickate i papate i ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  .... 11.07.2024 11:59
  .....
  Budala je onaj trol što se potpisuje kao hranitelj tuljana a ne želi da mu sin "sutra bude žensko, a prekosutra nebinarna osoba". Jedan od Markićkinih sljedbenika koji vjeruje da postoji rodna ideologija.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 11:45
  .....
  Ne, oni koji hrane tuljana nisu budale ako zaista hrane tuljane. Ali ako se netko potpiše kao Napoleon to ne znači da je francuski car.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 11.07.2024 11:35
  .......
  Zoran Milanović večer proveo družeći se s Joeom Bidenom u Bijeloj kući Kolinda Grabar Kitarović je svojevremeno došla samo do ograde Bijele kuće, a Plenkovića nikada kao premijera ondje nisu ni zvali. Piše Telegram.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 10:21
  ...
  Onda si zbunjen. "vidi se po potpisu kamo spadaš". Moj potpis je hranitelj tuljana. Hranitelji tuljana su budale?

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 09:23  
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 09:16
  ...
  Znači smatraš da su njegovatelji i hranitelji domaćih ili divljih životinja, oni koji timare i hrane tuljane, morske kornjače ili slično - budale?!

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 08:06
  Potpis
  Za tebe se nema šta zamišljati. Vidi se po potpisu kamo spadaš :D

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 10.07.2024 20:57
  Uvijek ima veća budala
  Zamislite tek kolike su budale one koji su uveli rodnu ideologiju, potjerali 400.000 mladih ljudi van i pokrenuli postupak zamjene stanovništva kakav nije zabilježen u hrvatskoj povijesti, nazivaju "nacionalistima "?!?!

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Fr 10.07.2024 19:35
  Tko vlada Hrvatskom?
  'Hrvatskom vladaju lopovi i budale. Kad bi ti nacionalisti jednom pročitali Krležu, ime bi mu brisali s groba'kaže režiser Rajko Grlić. Za svoje današnje partnere, vladajući su prije govorili da su to gole budale. Ovi, koji su se kleli da nikada neće ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 10.07.2024 13:23
  Nestvarno .
  Ovo u Saboru postaje nestvarno. Željka Markić maloprije: 'Molitelje na trgovima tretira se identično kao što su nacisti tretirali Židove' telegram.hr/.../...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Abc 12.07.2024 13:01
  Lopovi popustili budalama
  Ministarstvo odbilo Rodne studije, Plenković je očito popustio Domovinskom pokretu. Reakcije ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 11.07.2024 16:49
  Politika & kriminal
  Batarelovu udrugu prijavili zbog sumnje u tešku financijsku prevaru, propituju kako je ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 16:24
  Bez afektiranja, molim
  Deder ti odgovori na pitanje i jasno napiši tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:18
  Zna se
  Joj, oprosti nisam znao da si jučer pao s Marsa i da ne znaš na koga mi u Hrvatskoj mislimo ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:16
  A koji to?
  Netko je rekao da ćemo biti nacija qrvi i konobara, ali ne ćemo ni to... nestajemo skroz. Hvala ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 15:14
  Odgovori na postavljeno pitanje
  Pitanje je glasilo Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Figa 11.07.2024 15:09
  Može li jadnije?
  Iza kulisa Vladinog hvalisanja najvećom zaposlenošću ikad. Nekad smo bili industrijska sila ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:03
  Koji preokret...
  Kakvi sad "antirodni pokreti" kad "rodna ideologija ne postoji", prvi se odluči pa ću ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:48
  Ne izmotavaj se
  Nisi odgovorio na pitanje
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:42
  Lupetaš...
  Na pitanje nisi odgovorio. Molitvena okupljanja “viteza” i “ratnika” na gradskim trgovima nisu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 14:36
  ...
  Za sarjakazam i ironiju kažu treba inteligencija. Na od 2 i 3 stavljeni su u navodnike. Kao ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 14:33
  Zna SE
  ZNA SE jako dobro, ali vidiš da ima ljudi koji te koji su to učinili, nazivaju "desničarima" ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:31
  ???
  Gdje si vidio da voditeljica marksističkih studija negira postojanje marksističke ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:09
  Tko to tamo vlada?
  Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 14:01
  Ne budali, curice
  Udružili se budale i lopovi a pridružili im se osim Markićke i popovi. A sve to da se skrene ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 13:12
  LoL
  1. Svaki pojam je izmišljen, svaka riječ je Izmišljena. 2. "Voditeljica Marksističkih ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 12:26
  Curice, obrazuj se
  www.index.hr/.../2580286.aspx ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 12:16
  Ma nemoj
  Dakle ne postoji skup ideja (Ideologija (fra. idéologie, od grčkog, ideja i logos) je termin ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 12:13
  Lopovi i budale
  čovjek kojeg DP gura za državnog tajnika lagao da ima faks i godinama od županije nezakonito ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 12:09
  Ali... ja hranim tuljane...
  A ako neki muškarac ustvrdi da je žena? Inače, neki dan sam raspravljao s komentatorom ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  .... 11.07.2024 11:59
  .....
  Budala je onaj trol što se potpisuje kao hranitelj tuljana a ne želi da mu sin "sutra bude ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 11:45
  .....
  Ne, oni koji hrane tuljana nisu budale ako zaista hrane tuljane. Ali ako se netko potpiše kao ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 11.07.2024 11:35
  .......
  Zoran Milanović večer proveo družeći se s Joeom Bidenom u Bijeloj kući Kolinda Grabar ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 10:21
  ...
  Onda si zbunjen. "vidi se po potpisu kamo spadaš". Moj potpis je hranitelj tuljana. Hranitelji ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 09:23
  .....
  Ne znači.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 09:16
  ...
  Znači smatraš da su njegovatelji i hranitelji domaćih ili divljih životinja, oni koji timare ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 08:06
  Potpis
  Za tebe se nema šta zamišljati. Vidi se po potpisu kamo spadaš :D
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 10.07.2024 20:57
  Uvijek ima veća budala
  Zamislite tek kolike su budale one koji su uveli rodnu ideologiju, potjerali 400.000 mladih ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Fr 10.07.2024 19:35
  Tko vlada Hrvatskom?
  'Hrvatskom vladaju lopovi i budale. Kad bi ti nacionalisti jednom pročitali Krležu, ime bi ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 10.07.2024 13:23
  Nestvarno .
  Ovo u Saboru postaje nestvarno. Željka Markić maloprije: 'Molitelje na trgovima tretira se ...