Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Neprepoznatljivi Lošinj

Korisnička ocjena:  / 33
LošeNajbolje 

aplauzSvečana sjednica Gradskog vijeća sazvana povodom Dana Grada održana 8. studenog 2019. sudeći prema scenariju, inscenaciji, dramaturgiji, režiji, castingu i izvedbi bila je zapravo pokazna vježba lošinjske političke kaste s ciljem provjere spremnosti, osposobljenosti, uvježbanosti i mobilizacije snaga te njihove koordinacije za snubljenje birača u seriji narednih izbora. Kao preludij za naredne izbor to je bila parada kiča, političkog šunda, samohvale i laskanja, te revija patetike, pompoznosti, izvještačenosti i licemjerja 

Započeta izrazima iznimnog zadovoljstva pozdravljanjem dragih gostiju, čelnika grada i gradskih vijećnika sjednica je nastavljena posebnim pozdravima najavljivačice prisutnim ministrima i njihovim pomoćnicima, zamjenici župana PGŽ, generalnom direktoru Hrvatskih voda i njegovom zamjeniku, ravnateljici Agencije za obalni i linijski pomorski promet, predsjedniku uprave Jadrolinije, gradonačelniku Grada Cresa, zamjeniku gradonačelnika Grada Preloga i ostalim gostima iz grada Preloga, zamjenici gradonačelnika Grada Kraljevice, ratnom zapovjedniku Škabrnje, župniku, izaslanici predsjednice RH, saborskom zastupniku i gradonačelniku Grada Bakra, ostalim „dragim gostima" te ovogodišnjim laureatima. Nakon svakog predstavljanja i pozdrava pojedinom gostu najavljivačica je napravila stanku za pozdravne aplauze publike.

Sjednicu je službeno otvorio predsjednik Gradskog vijeća Elvis Živković (3:03) započevši je skraćenom verzijom pozdrava prisutnima dodavši pozdrave župniku, gradonačelnici, djelatnicima Grada i svojim kolegicama i kolegama vijećnicima. „Svečanu sjednicu već po tradiciji upriličujemo povodom blagdana svetog Martina, gradskog zaštitnika", rekao je na početku, zanemarivši činjenicu da se prije ovog religijskog blagdana kao Dan Grada slavio 24. kolovoza, dana kada je 1806. godine ostvaren stoljetni san generacija Lošinjana o političkoj i gospodarskoj samostalnosti oslobođenjem od ovisnosti o osorskoj općini. Zamjenom tog građanskog, svjetovnog praznika crkvenim blagdanom, Dan Grada prestao je biti praznikom svih građanki i građana Grada Malog Lošinja, a Grad je odlukom Gradskog vijeća formalno stavljen pod zaštitu jednog mrtvog katoličkog biskupa koji je već bio i zaštitnik Francuske, vinara, vinogradara, vojnika, konjanika, izliječenih alkoholičara, uzgajivača konja i gusaka. Riječi zahvale za uspjehe u proteklom razdoblju – pored ostalima - uputio je i „Vladi Republike Hrvatske na svim uloženim sredstvima i naporima za boljitak života na otocima"(6:50), a posebno je zahvalio „našem ministru gospodinu Gariju Cappelliju". Nakon kratkog obraćanja na talijanskom jeziku Živković je „blagdan svetog Martina, zaštitnika Grada Maloga Lošinja" čestitao na hrvatskom.

Dim i magla za ponizne Otočane
Nakon govora predsjednika Vijeća najavljeno je prikazivanje videozapisa „o projektima koji su obilježili godinu iza nas" (8:35). Hostesa i naratorica prezentacije u trajanju od oko 25 minuta bila je gradonačelnica, ali se zbog loše videosnimke objavljene na Facebooku razaznaje samo da je u prvom planu ona sama, u pozadini vjerojatno zračne snimke otočja, a ne razabire se ni što je govorila.

Nakon pojave na snimci prezentacije, gradonačelnica se pojavila i „uživo" da bi za govornicom kroz smijeh kazala „Mislili ste da sam već sve rekla, ha, ha, ha" (32:18). Uozbiljivši se, uz pomoć šalabahtera se obratila svima već na početku sjednice pozdravljenim „dragim gostima" i ostalim uzvanicima.

S poštovanjem se obratila poštovanoj izaslanici „predsjednice Republike Hrvatske gospođi Mirjani Hrgi", pa poštovanom izaslaniku predsjednika Vlade i ministru turizma gospodinu Cappelliju te svim ostalim poštovanima navedenim već na početku sjednice. Zamolila je za dopuštenje da se samo „kratko zahvali" svim ministarstvima, ministrima i nadležnim institucijama koji su svojom podrškom omogućili realizaciju velikog broja projekata, pa ih je i navela, ali je istaknula – „najviše od svega dopustite mi da se zahvalim Ministarstvu turizma, odnosno ministru bez čije podrške sasvim sigurno ne bi realizirali ni turističke projekte, ali ni one iz mnogih drugih resora. Stoga ministre Cappelli, hvala Vam". Zatim se zahvalila tijelima Primorsko goranske županije te ponovno zatražila dopuštenje, ovog puta dopuštenje da se zahvali svojim kolegama gradonačelnicima „koji (su) svojim dugogodišnjim radom i djelovanjem uspješno, hrabro i dostojanstveno prevladali izazove u svojim sredinama i doprinijeli razvoju svojih Gradova". Tronutim glasom je izjavila kako joj je čast što ima priliku od njih učiti i s njima raditi.

No najveća zahvala – kako je rekla - ide „onima bez kojih ovih projekata ... danas jednostavno ne bi bilo. A to ste vi, drage vijećnice i vijećnici " (34:43). Na kraju se zahvalila i Lošinjanima, laskajući im kao vrijednim, marljivim, hrabrim, ponosnim, prkosnim, ustrajnim, strpljivim, poniznim i poštenim Otočanima.

Nakon ovog zanesenog i dirljivog nastupa gradonačelnice za opuštanje od uzbuđenja uslijedio je glazbeni interludij na harmonici pod naslovom „Golden rocks in the moonlight" prije središnjeg dijela svečanosti – dodjele javnih priznanja Grada Malog Lošinja (36:45).

Tisuću birača na Prvom od tisuću
Povelju Nagrade Grada dobili su svećenik Tomislav Debelić i Šahovski klub »Lošinj«. Svećenik je održao trominutnu propovijed o dobroti za koju tvrdi da na ove otoke dolazi s Neba putem kanala svećenika i biskupa, a od vrhovnog Dobra, gospodina Isusa. Nagradu Grada za 50 godina djelovanja u ime šahovskog kluba preuzeo je Bojan Purić i u kratkom izlaganju zahvalio Katedri čakovskog sabora Cres-Lošinj što ga je predložila, a Gradskom vijeću što je nagradu dodijelilo te istaknuo da klub njeguje neke danas možda zapostavljene vrijednosti kao što su strpljenje, koncentracija, samostalno donošenje odluka i okupljanje raznih generacija.

Povelja o imenovanju počasnim građaninom Grada Malog Lošinja dodijeljena je akademiku Elsu Kuljaniću, koji je nakon petminutnog osvrta na svoj život i rad zatražio dopuštenje da svoju knjigu »Život i znanost« pokloni „cijenjenoj izaslanici predsjednice Repubilike gospođi Mirjani Hrga" uz napomenu da je knjiga za nju, jer predsjednica ju je već dobila i rekla da ju je pročitala. Poklonio je još dvije knjige, i to „cijenjenim ministrima" Cappelliju i Čoriću.

Nagradu za životno djelo primila je Marija Bebić za „predanu i nesebičnu brigu i skrb o ljudima kroz čitav radni i životni vijek". Ganutljivim tonom, zapijevajući čitala je referat kako je djelovala „uvijek nesebično, često dajući sebe", osnovala Bedem ljubavi, pomagala prognanicima i pri tom „saslušala svakog, pomogla mnogima i obrisala suze", te istaknula kako njena udruga, članstvom najbrojnija u Gradu, ima 1000 članova. Na kraju je zahvalila svima koji su bili s njom i uz nju, ali i onima koji nisu bili uz nju i poslala jasnu, ali s demokratskog gledišta zazornu poruku kako je najbitnije zajedništvo i sve što nas spaja, a ne razdvaja (50:00).

Gradonačelnica je u pratnji dogradonačelnika dodijelila još niz priznanja, pa su plakete Grada dobili Adrijan Nikolić, Ivanka Perčin, Nevio Toić i Klaudije Frlan, a priznanja gradonačelnice profesionalni vatrogasci Saša Mandić, Branko Vojniković i David Badurina. Zahvalnicu za rad na obnovi jedrenjaka »Nerezinac«, dobio je Ferdinand Zorović, a nagrađeni su i najbolji učenici Srednje škole Ambroza Haračića - Marija Gazilj, Brigita Sorić i Vedrana Milinković, te Osnovne škole Marija Martinolića - Nikolina Opačić, Roko Muškardin, Barbara Molaro i Nika Maros (51:50).

Neprepoznatljivi Lošinj
Nakon dodjele nagrada i priznanja pozvani su uvaženi gosti da se obrate prisutnima (1:00), a prvi je za govornicu pozvan Marko Miljanić, najavljen kao ratni zapovjednik obrane Škabrnje. Ushićeno je govorio o Lošinju koji je prema njegovim riječima izrastao u nešto nevjerojatno lijepo do neprepoznatljivosti od onih vremena od prije 30 i 40 godina. Gromkim je glasom zaneseno zavapio „Kamo sreće da su sve sredine u Hrvatskoj išle i razvijale se ovim tempom kao naš dragi i lijepi Lošinj", a potom izjavio želju da se „prije svega" zahvali „gospodinu ministru turizma našem velikom prijatelju Cappelliju na onome što je učinio i što čini za čitavu Hrvatsku državu, za turizam a naročito za Škabrnju" (1:01). Zatim je opisao očitovanje tog prijateljstva na teret proračuna Ministarstva turizma. Ukratko, kad je ministar turizma vidio da je križ branitelja uništila bura „istoga je momenta" prema riječima govornika rekao „Marko, zapovjedniče, ovaj križ će izgraditi kao poklon Škabrnji, napaćenoj Škabrnji Ministarstvo turizma". Ovaj čin Ministra turizma zapovjednik je pred uzvanicima svečane sjednice GV pohvalio uzvikom „Tako se radi i tako se gleda na sve dijelove naše hrvatske domovine" te se zahvalio gradonačelnici i Cappelliju koji – kako je rekao - pružaju „nesebičnu pomoć hrvatskim braniteljima".

Dogradonačelnik Preloga Zdravko Kvakan je nakon ritualnog pozdravljanja svih prisutnih izrecitirao dostignuća Preloga, Grada prijatelja Malog Lošinja te izrazio nadu u nastavak suradnje, čestitao dobitnicima nagrada, gradskoj upravi Malog Lošinja na uspjesima te zaželio da nas i dalje čuva naš zaštitnik sveti Martin.

Creski gradonačelnik Kristijan Jurjako je izrazio zadovoljstvo što ima čast biti u ovom „povijesnom zdanju u kojem stanuje najstariji stanovnik našeg arhipelaga", muzeju Apoksiomena. Nakon obrednog pozdravljanja i i hvalisanja zajedništvom i suradnjom, izrazio je uvjerenje da je i „najstariji stanovnik ... oduševljen, jer on već par tisuća godina - neko vrijeme pod morem, a sad i nad morem – prati razvoj ovog otočja". Da bi ova nadrealno laskanje samima sebi dobilo sablasnu notu dodao je da ga zanima kako to izgleda u Apoksiomenovim očima, jer u njegovim izgleda fantastično. Vjerojatno mu nisu rekli da statua nema oči, a pri ulasku u muzej nije vidio ili nije shvatio značenje grafičkog znaka muzeja u vidu praznih očnih duplji izložene statue.

»Hrvatska plovi punim jedrima u bolju budućnost«
Dožupanica Marina Medarić je rekla kako je sigurna da je Mali Lošinj grad u kojem je danas lijepo i ugodno živjeti i bez šalabahtera i gestikuliranja istaknula prisutnost županije kroz niz institucija i ustanova, ostvarene i planirane investicije te poručila „Gradonačelnice, prihvaćam izazov. Nađite teren i idemo zajedno izgraditi novi dom zdravlja".

Nakon ceremonijalnog pozdrava prisutnima i prisnog „dragoj Ani" bakarski gradonačelnik i saborski zastupnik Tomislav Klarić je rekao da ga je prezentacija svega što je u činjeno na Lošinju podsjetila na uzrečicu „Čovjek se uči dok je živ" te da su prisutni načelnici i gradonačelnici iz nje imali puno što naučiti. Osvrnuo se i na stanje u državi jer nas, kako je rekao, bombardiraju lošim vijestima o tome kako su stotine tisuća mladih napustili Hrvatsku, kako je ovdje loše i kako ovdje ništa ne valja, a po prvi puta imamo državni proračun „u plusu" i osjećaju se odjeci ulaska u EU: Zasjedanje Europskog parlamenta bit će u našem glavnom gradu, imat ćemo svoje predstavnike i predsjednike odbora u Europskoj komisiji. Zatim je naveo sve što se radilo, gradilo i što se trenutno gradi te konstatirao kako Hrvatska plovi punim jedrima u bolju budućnost. U zanosnoj završnici je ustvrdio kako se iz govora predsjednika Gradskog vijeća i „naše Ane" moglo osjetiti ono što pokreće Lošinj i što pokreće Hrvatsku, a s naglašenim retoričkim patosom je pojasnio da su to ljubav, srce, vizija, znanje i energija koji su napravili to što je viđeno na prikazanom filmu. Ostatak ove sladunjave tirade završene lamentiranjem o svetim dužnostima nositelja vlasti, sentimentalnom porukom „Draga Ana, nastavi ovako. Nasmiješena, vedra, puna energije zajedno sa svojim suradnicima graditi vaš Mali Lošinj" i razmjenom poljubaca može se vidjeti na videosnimku od 1:15.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić (1:18) se pred uzvanicima javno začudio što Cappelli, njegov dragi prijatelj, svakog vikenda odlazi na Lošinj („Di ćeš, brate, više na Lošinj ..."). A onda je, kad je radi ove sjednice po prvi puta i sam došao na Lošinj, zbog onog što je vidio shvatio zašto Cappelii svakog vikenda hrli u Mali Lošinj. To što je vidio opisao je jednom jedinom rječju - impresivno, te se obratio gradonačelnici: „Gradonačelnice, ovo što ste prikazali kroz film ... je impresivno, i ništa više. To što činite zajedno s vašim Gradskim vijećem i suradnicima ... je impresivno". Od srca joj je čestitao, poželio da takva bude i ubuduće i pokaže kako Hrvatska može najbolje moguće. Čestitao je laureatima i ponovio riječi velečasnog Debelića da ovo pozitivno dolazi sa svih strana, ali uglavnom odozgo.

Demagogija s predumišljajem
Smušenim pokušajem da neformalnim nastupom uspostavi prisan kontakt s publikom („Nemojte se bojati što sam uzeo mapu, neću dugo ... Mislim da se dobro poznajemo, pa da ne trebam ...kolega Tomo Čorić i ja ovako i Butković često pričamo i nije mu lako između nas, tako da ne samo da je danas došao, nego doći će i češće ... 1:20) ministar turizma predstavljen kao izaslanik premijera Gari Cappelli svojim je poznatim govorničkim stilom nasumičnog izlaganja skakanje s teme na temu održao dvanaestminutni emotivni hvalospjev sadašnjem premijeru Andreju Plenkoviću i bivšem Ivi Sanaderu, Vladi, svim ministrima i samome sebi. Pohvalio je gradonačelnicu i sve vijećnike Gradskog vijeća Malog Lošinja, uprave Jadranke i Lošinjske plovidbe, lošinjske obrtnike i druge poduzetnike, OPG-ove i sve druge koji, kako je rekao, doprinose razvoju ovog Grada. Doslovni transkript ove konfuzne govorničke ekshibicije ne bi odrazio patetični ton toga galimatijasa, a prepričavanje bi bilo uzaludna, ako ne i nemoguća misija. Jer govor je funkcija mišljenja, a u ovome galimatijasu koji je govornik okončao s rukom na srcu bilo je samo melodramatične demagogije s predumišljajem (1:30).

U Mirjani Hrgi, izaslanici predsjednice RH rastao je nekakav otočki ponos dok je govorio ministar Čorić, a nije Otočanka. Ministar Cappelli na Lošinj dolazi svaki vikend, a ona svaki drugi vikend, jer nju je bura prije pet godina natjerala u Čikat i ona više nikad neće otići jer njoj je ovdje najljepše. A predsjednica joj je prije polaska na Lošinj naložila „Mirjana, daj pozdravi mi moj Lošinj i moju Osorščicu", jer ta njezina ljubav s Osorščicom je javna, kazala je Mirjana Hrga. Za bolji uvid u ovo sirovo prenemaganje treba pokrenuti vidosnimak na 1:30.

Napomena: Zbog prigovora internet platforme Youtube
na kršenje autorskih prava iz objavljenog snimka su
izbačene glazbene interpolacije u prikazanoj sjednici.

Komentari: 

027 # Ave KolindaSvetica 2019-11-19 16:36
Muzej se raspada poplava u podrumu a Etingerka direktorica se nije pojavila nit jednom da vidi katastrofu.
Nije se pojavila nit na zadnjem vijecanju.
Nakon njih u muzeju bude poplava,kao u Noine dane...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
058 # HVALA SANADERU!Papak 2019-11-20 08:22
"izaslanik premijera Gari Cappelli svojim je poznatim govorničkim stilom nasumičnog izlaganja skakanje s teme na temu održao dvanaestminutni emotivni hvalospjev sadašnjem premijeru Andreju Plenkoviću i bivšem Ivi Sanaderu"

Crna kronika — No Name 2007-02-23 10:53
Na riječkom karnevalu zabilježen je i jedan incident. Muškarac, G.C., 46 iz Malog Lošinja, iz pouzdanih izvora doznajemo da je visoko pozicionirani dužnosnik, ničim izazvan,pokušao oblijepiti alegorijska kola lošinjskog karnevala parolom - HVALA SANADERU!
Spriječen u zadnjem trenutku, nije se dao smesti te je na zadnjoj bini
ipak uspio razviti parolu.
Sumnja se da u izvršenju svog djela nije bio sam, jer je više prolaznika prijavilo četiri osobe u čudnim kostimima ispred lošinjske povorke s kojima je dotični kontaktirao.
Što je G.C. navelo na taj čin još nije moguće utvrditi jer je nesretnik bio u prilično rastrojenom stanju i samo je ponavljao:"Bilo je sklisko, bilo je sklisko".
Istražne radnje su u tijeku a istragu olakšava i činjenica da je sve snimio a tko drugi već - HRT.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
153 # Sklisko je, sklisko jeS. B. 2019-11-21 06:37
Citat Papak:
"izaslanik premijera Gari Cappelli svojim je poznatim govorničkim stilom nasumičnog izlaganja skakanje s teme na temu održao dvanaestminutni emotivni hvalospjev sadašnjem premijeru Andreju Plenkoviću i bivšem Ivi Sanaderu"
Lukav je on. Zna da je sklisko pa ne drži sva jaja u jednoj košari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
152 # Na skliskom terenuKameleon 2019-11-21 10:53
Citat S. B.:
Citat Papak:
"izaslanik premijera Gari Cappelli svojim je poznatim govorničkim stilom nasumičnog izlaganja skakanje s teme na temu održao dvanaestminutni emotivni hvalospjev sadašnjem premijeru Andreju Plenkoviću i bivšem Ivi Sanaderu"
Lukav je on. Zna da je sklisko pa ne drži sva jaja u jednoj košari.
Gari se drži svetog životnog načela u se, na se i poda se pa je vjerni pristaša životne i političke filozofije šetebandijerizm a, tj. prevrtljivosti i spremnosti isticanja svačije zastave. Pa je navijač Zvezde postao mali od kužine predsjednice ogranka HNS-a bez političke perspektive, da bi ga kao mamac za domaće usvojili hadezejci i spretnim manipulacijama mu gurnuli gradsku vlast u ruke. A kad se domogao vlasti okretao se kako vjetar puše da bi sebi i svojima činio dobro i malo pomalo odjedrio čak do ministarske fotelje. Kao miljenik remetinačkog uznika nagrađen je saborskim mandatom, ali Karamarku se zbog njegovog kratkog mandata nije stigao, znate već kamo uvući. A nije da se nije trudio. No zbog Plenkovićeve odbojnosti prema Karamarkovim kadrovima ipak mu je pripala fotelja ministra turizma. Sada se, naravno, poltronski ulizuje Plenkoviću, ali oprezno, da šef ne primjeti, koketira i s čimbenicima koji na njega iz potaje vrebaju a u zadnje vrijeme i javno ugrožavaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
136 # Nenamjenski ministar turizmagost 2019-11-23 12:52
Citat Kameleon:
Sada se, naravno, poltronski ulizuje Plenkoviću, ali oprezno, da šef ne primjeti, koketira i s čimbenicima koji na njega iz potaje vrebaju a u zadnje vrijeme i javno ugrožavaju.
A da li šef zna da se njegov ministar upucava braniteljskoj populaciji gradnjom križa u Škabrnji nenamjenskim trošenjem iz proračuna ministartva turizma? Kao da je taj novac njegova ćaćevina a ne harač uzet radnicima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
33 0 # Haračhranitelj tuljana 2019-11-23 15:09
Citat gost:
Kao da je taj novac njegova ćaćevina a ne harač uzet radnicima.
Tako je, sva sredstva koja dodjeljuje grad ili država nisu ništa nego harač uzet građanima, pretpostavljam da vas smeta harač općenito a ne zato što je potrošen za križ?! Jer svakom tom haraču je zajedničko da je dodijeljen ljudima ili svrhama za koje ih oni koji su ga zaradili svjesno i bez prisile ne bi dali...
Međutim, među nama ima ljudi kojima uopće ne smeta harač, dok god završava na njihovom stolu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # kritika čistog vakuumagost 2019-11-23 16:22
Opet tjeraš vodu na svoj mlin da melje na prazno i bukom odvrati pozornost s konkretnog ministrovog trošenja proračunskog novca da se pažnja usmjeri na neke otrcane ideološke općenitosti. A ministru sigurno ne smeta harač kad iz njega može radi osobne promidžbe graditi križeve, pobirati visoku plaću i dodatke, svaki vikend putovati na Lošinj a da o ostalim luksuznim putovanjima i povlasticama ne govorimo. No ukazivati na tvoje sustavno trolanje tema neugodnih političarskoj mafiji bila bi "kritika čistog vakuuma" kako je genijalni Viktor Ivančić naslovio članak o sustavnom trolanju nekih drugih pojavnosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
137 # Obrazovanje i kako ga stećigost 2019-11-23 09:08
Citat S. B.:
Citat Papak:
"izaslanik premijera Gari Cappelli svojim je poznatim govorničkim stilom nasumičnog izlaganja skakanje s teme na temu održao dvanaestminutni emotivni hvalospjev sadašnjem premijeru Andreju Plenkoviću i bivšem Ivi Sanaderu"
Lukav je on. Zna da je sklisko pa ne drži sva jaja u jednoj košari.
Baš šteta da pravo novinarstvo ne stanuje na Lošinju tako da ministra Kapelija nema tko pitati za stav o štrajku učitelja u lošinjskim školama. Da sam ja novinar zamolio bih ga da komentira poruku s ove fotografije :lol: Veselilo bi me vidjeti ga kako se vrpolji, muca i koluta očima. :P

[
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
136 # RamboSnob 2019-11-23 09:52
Citat gost:
Da sam ja novinar zamolio bih ga da komentira poruku s ove fotografije :lol: Veselilo bi me vidjeti ga kako se vrpolji, muca i koluta očima. :P
Da si ti novinar bio bi onakav kakvog poslodavac želi plaćati. Od ovisnih novinara ne možemo očekivati neovisna mišljenja, a još manje ih se može očekivati od ovisnih političara. Siguran sam da ministricu znanosti, obrazovanja i sporta zbog opasne izjave o igrama moći kolege ministri izbjegavaju kao da je okužena :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
129 # Mirnodopska akcija ratnog zapovjednikaAlf 2019-11-24 09:58
Citat S. B.:
Citat Papak:
"izaslanik premijera Gari Cappelli svojim je poznatim govorničkim stilom nasumičnog izlaganja skakanje s teme na temu održao dvanaestminutni emotivni hvalospjev sadašnjem premijeru Andreju Plenkoviću i bivšem Ivi Sanaderu"
Lukav je on. Zna da je sklisko pa ne drži sva jaja u jednoj košari.
I neobičnu, naizgled neobjašnjivu, nazočnost ratnog zapovjednik obrane Škabrnje svečanoj sjednici GV Maloga Lošinja čaršija je pokušala objasniti željom ministra turizma da ga u skladu s politikom držanja jaja u različitim košarama pred brojnom publikom zapovjednik pohvali na svemu „što je učinio i što čini za čitavu Hrvatsku državu, za turizam a naročito za Škabrnju“ i da javno zahvali njemu i gradonačelnici što pružaju „nesebičnu pomoć hrvatskim braniteljima“. No bolje obaviješteni poznavatelji ministrovih ambicija tvrde da ratnog zapovjednika nije pozvao samo radi uvijek dobrodošlih hvalospjeva nego i radi mirnodopske zadaće pacificiranja odmetnute Udruge veterana Domovinskog rata Lošinj (UVDR). Naime, izbori za lokalnu vlast su na pragu, a članovi ove udruge nisu sudjelovali u mimohodu povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u organizaciji Grada Malog Lošinja, jer prema riječima predsjednika Jure Krstanovića ne žele sudjelovati "u cirkusu" kako je Krstanović nazvao političku igru lošinjskog HDZ-a. U znak vlastite spremnosti na pomirbu na ovogodišnji blagdan Svih svetih uz križ posvećen hrvatskim braniteljima na groblju Sv. Martin članovima odmetnute udruge pridružio se i Gari Cappelli, ministar turizma u Vladi RH, kako o sebi voli reći "i sam brantelj". Da li je operacija zapovjednik Škabrnje uspjela vidjet ćemo iz budućeg ponašanja članova te udruge i njenog predsjednika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # Kako Cappelli brani istinuDildo 2019-11-24 10:44
Citat Alf:
U znak vlastite spremnosti na pomirbu na ovogodišnji blagdan Svih svetih uz križ posvećen hrvatskim braniteljima na groblju Sv. Martin članovima odmetnute udruge pridružio se i Gari Cappelli, ministar turizma u Vladi RH, kako o sebi voli reći "i sam brantelj".
Budući da je i sam ministar turizma Gari Cappelli hrvatski branitelj, odmah je prihvatio predloženu temu i složio se da istu treba sustavno i stručno obraditi. Predlagači – ministar hrvatskih branitelja i predstavnici Udruge specijalne policije iznijeli su okvirni plan projekta koji bi uključio povjesničare iz Instituta Ivo Pilar, Instituta za povijest i Dokumentacijsko g centra Domovinskog rata, kao najmjerodavnije stručnjake za obrađivanje osjetljive i iznimno važne povijesne građe iz doba Domovinskog rata. U rad na sadržaju bilo bi uključeno i Ministarstvo obrazovanja i Ministarstvo vanjskih poslova.
slobodnadalmacija.hr/.../...

Naravno, ideja da se turiste maltretira predavanjima u čijem sastavljanju bi sudjelovao i mutavi Krstičević bila je toliko glupa da je odbačena. Ali Cappelli je imao priliku reći da je i sam branitelj.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # sette bandiereasdf 2019-11-30 16:05
Držanjem jaja u raznim košarama okoristit će se i u svezi sa istanbulskom konvencijom. Dok mu se šef lani
borio s protivnicima usvajanja Kapeli je ministrici obitelji podmetnuo ogorčenog protivnika konvencije o zaštiti od obiteljskog nasilja da ga imenuje u upravno Vijeće odgojnog doma na Malom Lošinju da za ravnatelja izabere njegovog pulena. Iz prosvjeda protiv Plenkovićeve politike čak je istupio iz HDZ-a ali imenovan je i izabran za predsjednika UV Doma. A jučer su novine objavile vijest "HDZ se počeo distancirati od Istanbulske konvencije" jer da je rezolucija neprihvatljiva zbog "prečestog spominjanja rodnog nasilja". U slučaju daljih potresa u HDZ-u Kapeli će imati za istaknuti još jednu zastavu političke podobnosti :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
552 # Naslovhranitelj tuljana 2019-11-22 06:56
Ne ulazeći u sadržaj ili opravdanost pamfleta punog osobnih dojmova o ekipi koju se očito (više) ne može smisliti, baš zato što se radi o osobnim dojmovima koji su i tako subjektivni, iz poštovanja prema čitateljima ipak bih ispravio autora - u Vladi ne postoji ministar Čorić.

Nisam toliko dokon da bih gledao video, moram raditi jer ne hranim samo sebe i svoju obitelj nego i svojim porezima pomažem hraniti sve one na proračunu.
Eto, toliko.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
150 # Google is your friend tooŽuti Klik 2019-11-22 10:23
Citat hranitelj tuljana:
..... iz poštovanja prema čitateljima ipak bih ispravio autora - u Vladi ne postoji ministar Čorić...
Nisam toliko dokon da bih gledao video...
Ali nisi ni dovljno obrazovan i inteligentan da pitaš gugleta. Čas posla. Samo uneseš "Čorić", gugl ti odmah odgovori, a obitelj ti ne bi zbog toga gladovala.

vlada.gov.hr/.../28249

Objavljeno: 20.11.2019. Vjerojatno tijekom protekla tri dana nije smijenjen.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
494 # Jeste svi ovakvi?hranitelj tuljana 2019-11-22 11:06
Citat Žuti Klik:
Citat hranitelj tuljana:
..... iz poštovanja prema čitateljima ipak bih ispravio autora - u Vladi ne postoji ministar Čorić...
Nisam toliko dokon da bih gledao video...
Ali nisi ni dovljno obrazovan i inteligentan da pitaš gugleta. Čas posla. Samo uneseš "Čorić", gugl ti odmah odgovori, a obitelj ti ne bi zbog toga gladovala.

vlada.gov.hr/.../28249

Objavljeno: 20.11.2019. Vjerojatno tijekom protekla tri dana nije smijenjen.
Nisam siguran da me može uvrijediti pojedinac koji misli da su Čorić i Ćorić ista osoba... trebao si pročitati link koji si meni preporučio, ne bi se tako nemilo osramotio...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
250 # Trolanje teme grupnjaka u muzejuŽuti Klik 2019-11-22 12:20
Ako se netko osramotio, to si ti koji histeriziraš kad te se opomene zbog sramotne nepismenosti, kao, nije bitno da li je č ili ć. Inače, prezime dotičnog ministra pojavljuje se u medijima u tri varijante, sa č, ć i c. Vrlo važno ...Citat:
PULA - Očekujemo da će Ina do kraja godine potpisati ugovor za gradnju koking postrojenja u Rafineriji nafte Rijeka, vrijednog četiri milijarde kuna, rekao je ministar energetike i zaštite okoliša Tomislav Čorić prilikom obilježavanja dvadesete ... novilist.hr/.../...
A ja sam siguran da mene uvrijediti ne može pojedinac koji se nemilo osramotio pišući ovu budalaštinu uvjeren da će njegovi motivi za trolanje teme političkog grupnjaka u muzeju ostati nezamijećeni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
151 # ...Licemjer 2019-11-22 12:46
Takvim glupostima se bavi jer nema valjanog argumenta, a pošto je toga svjestan, onda piše gluposti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
153 # Multipraktik ministar, za sve i ništagost 2019-11-22 14:01
Citat Žuti Klik:
Ako se netko osramotio, to si ti koji histeriziraš kad te se opomene zbog sramotne nepismenosti, kao, nije bitno da li je č ili ć. Inače, prezime dotičnog ministra pojavljuje se u medijima u tri varijante, sa č, ć i c. Vrlo važno ...
Upravo tako. Bilo č, ć ili c svi znaju da u Vladi postoje, kako kažu, "oni ministri koji ne rade ništa, a petljaju se u sve, proizvode buku u medijima i odgovaraju na novinarska pitanja praveći se stručnim, ali i nadležnim u svim resorima pritom izvaljujući poprilične gluposti." A takav jedan došao je i na Lošinj da nas uvjeri kako je sve što je vidio na Lošinju jako impresivno. Za njega jedan portal kaže: "Kako tvrde u vladajućoj stranci, u tome je apsolutni prvak ‘’HDZ-ov ministar za sve i ništa’’ Tomislav Ćorić, formalno ministar energetike i zaštite okoliša, a u komunikaciji prema javnosti – stručnjak za sve i svašta, od hrvatskog kreditnog rejtinga, razvoja gospodarstva, zaduživanja i kamatnih stopa, rasterećenja gospodarstva, fiskalnu politiku, izborne rezultate HDZ-a, predviđanje vodostaja rijeka, ali i za brojeve članskih iskaznica ne samo unutar HDZ-a, već i stranačkog partnera HNS-a." ostali biseri tog ministra na
objektivno.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
155 # Kapelijeva parlatinagost 2019-11-22 15:13
Ali Ćorić barem suvislo govori. Govorio je čistu propagandu koja nema veze sa stvarnosti ali je barem imalo glavu i rep i zvučalo suvislo. Za razliku od njega Kapelijevo brbljanje je zvučalo smušeno kao da lopatom nabacuje riječi kako mu padaju na pamet. To što je brbljao teško je prepričati jer bi novu rečenicu započeo bez da bi završio prethodnu. Sjetimo se samo njegovih dugih parlatina na radiju Lošinj. kad bi završio nisi znao o čem je uopće govorio :roll:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
156 # Tko je najzaslužniji?Dinko 2019-11-22 16:00
Nije bolja bila ni Ana. Prvo je rekla „najviše od svega dopustite mi da se zahvalim Ministarstvu turizma, odnosno ministru bez čije podrške sasvim sigurno ne bi realizirali ni turističke projekte, ali ni one iz mnogih drugih resora. Stoga ministre Cappelli, hvala Vam", a zatim da najveća zahvala ide „onima bez kojih ovih projekata ... danas jednostavno ne bi bilo. A to ste vi, drage vijećnice i vijećnici". Možda je od brige za izgled, nastup i koncetriranosti na poziranje zaboravila za koga je rekla da je najzaslužniji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Ministarsko preseravanjeZak 2019-11-26 16:16
Citat gost:
svi znaju da u Vladi postoje, kako kažu, "oni ministri koji ne rade ništa, a petljaju se u sve, proizvode buku u medijima i odgovaraju na novinarska pitanja praveći se stručnim, ali i nadležnim u svim resorima pritom izvaljujući poprilične gluposti." A takav jedan došao je i na Lošinj da nas uvjeri kako je sve što je vidio na Lošinju jako impresivno. Za njega jedan portal kaže: "Kako tvrde u vladajućoj stranci, u tome je apsolutni prvak ‘’HDZ-ov ministar za sve i ništa’’ Tomislav Ćorić, formalno ministar energetike i zaštite okoliša, a u komunikaciji prema javnosti – stručnjak za sve i svašta, od hrvatskog kreditnog rejtinga, razvoja gospodarstva, zaduživanja i kamatnih stopa, rasterećenja gospodarstva, fiskalnu politiku, izborne rezultate HDZ-a, predviđanje vodostaja rijeka, ali i za brojeve članskih iskaznica ne samo unutar HDZ-a, već i stranačkog partnera HNS-a."
Nakon što je posjetio Lošinj radi držanja štange kolegi Kapeliju HDZ-ov ministar za sve i ništa Tomislav Ćorić se prosrao i o učiteljskoj štrajku. Pa je kao ministar zaštite okoliša i energetike izjavio da bi on osobno osobno preispitao zakonitost štrajka i da štrajk ide "u smjeru udara na pozitivne makroekonomske pokazatelje koje smo postigli u posljednjih nekoliko godina" jer da "varijanta u kojoj svatko gleda samo na svoju, a ne širu poziciju, vodi upravo upravo u tom smjeru." A komentirajući to što problem s obrazovnim sindikatima i štrajkom traje već mjesec dana i ne nazire mu se kraj, dupelizački je rekao da je "začuđen strpljenjem koje premijer Plenković ima za ovu cijelu situaciju".
Kapeli bi trebao saznati tko je Ćoriću složio ovo poltronsko sranje da i sebi nađe jednog takvog stručnjaka za smišljanje ulizičkih izjava prije nego što ga s pitanjem o štrajku slučajno zaskoči neki novinar.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
130 # ministar na službenom putuWoW 2019-11-26 23:31
A komentirajući to što problem s obrazovnim sindikatima i štrajkom traje već mjesec dana i ne nazire mu se kraj, dupelizački je rekao da je "začuđen strpljenjem koje premijer Plenković ima za ovu cijelu situaciju".

Možda ministar aludira na policijske metode iz Hong Konga?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Ministar za veličanje i huškanjeMS 2019-11-27 10:21
Citat Zak:
‘’HDZ-ov ministar za sve i ništa’’ Tomislav Ćorić, formalno ministar energetike i zaštite okoliša,
Ministar za veličanje Kapelija i njegove bivše manekenke sada gradonačelnice je rekao da štrajk ide "u smjeru udara na pozitivne makroekonomske pokazatelje koje smo postigli u posljednjih nekoliko godina" jer da "varijanta u kojoj svatko gleda samo na svoju, a ne širu poziciju, vodi upravo upravo u tom smjeru." Onima koji ne govore demagoški, politikantski jezik treba prijevod. Ministar za sve i ništa nas plaši da bi udovoljavanje zahtjevima prosvjetara upropastilo sve što je HDZ postigao u zadnjih nekoliko godina (štogod to bilo) i huška javnost protiv njih jer gledaju samo na svoj materijalni položaj umjesto ne širu poziciju u koju spadaju obveze za isplatu povlaštenih mirovina, zatim braniteljskih mirovina uz povećanje broja branitelja, za kupovinu novih automobila za dužnosnike, a da se o drugim od učiteljskih plaća prečim potrebama ne govori.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
284 # hranitelj tuljana 2019-11-27 10:40
Citat MS:
gledaju samo na svoj materijalni položaj umjesto ne širu poziciju u koju spadaju obveze za isplatu povlaštenih mirovina, zatim braniteljskih mirovina uz povećanje broja branitelja, za kupovinu novih automobila za dužnosnike, a da se o drugim od učiteljskih plaća prečim potrebama ne govori.

Da preširok je popis onih na grbači radnog naroda... evo što o tome misli g. Hodak:
direktno.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
127 # Dosadno ...MS 2019-11-27 16:18
Citat hranitelj tuljana:
Da preširok je popis onih na grbači radnog naroda... evo što o tome misli g. Hodak:
direktno.hr/.../...
Naslov članka kojeg nam poturaš da skreneš pozornost sa visokoparnog trkeljanja ministra za veličanje Kapelija koji kazuje "Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske" govori da je "g.Hodak" neki poremećeni nacionalist i vjerojatno orbanist. A to znači da tu nama mišljenja nego su prepisne mantre o neprijateljskim udrugama i mrziteljima Hrvatske koje treba staviti van zakona.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
155 # Platio si pa uživajgost 2019-11-22 13:38
Citat hranitelj tuljana:
Nisam toliko dokon da bih gledao video, moram raditi jer ne hranim samo sebe i svoju obitelj nego i svojim porezima pomažem hraniti sve one na proračunu. Eto, toliko.
Trebao bi ga pogledati jer ova fešta demagogije je rađena za tebe i tebi slične da opet glasujete za istu žgadiju. A kad si je svojim porezima već platio šteta je da ne pogledaš. Uživaj. Oni sigurno jesu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
155 # ...Licemjer 2019-11-22 10:41
Šteta što netko nije uletio unutra i ubacio suzavac....onak o iz zajebancije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
545 # Budi pametniji malo ..hranitelj tuljana 2019-11-22 11:12
Citat Licemjer:
Šteta što netko nije uletio unutra i ubacio suzavac....onako iz zajebancije.
Bilo bi šteta kada bi te netko prijavio zbog poticanja na nasilje... onako iz zajebancije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
254 # ...Licemjer 2019-11-22 12:05
Nasilje, odnosno bolje rečeno silovanje je ono što GML provodi nad većinom svojih građana već godinama.
Jedan suzavac ubačen u ovo leglo bio bi jako mala odmazda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
155 # GangBangZT 2019-11-22 14:11
Citat Licemjer:
Nasilje, odnosno bolje rečeno silovanje je ono što GML provodi nad većinom svojih građana već godinama.
Jedan suzavac ubačen u ovo leglo bio bi jako mala odmazda.
Međusobno se pred kamerama i biranom publikom paze, maze i lizuckaju kao u grupnom seksu, a nama će od toga i bez suzavca poteći suze kad ih budale ponovno izaberu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
150 # Festival licemjerja i otvorene manipulacijeježinac 2019-11-23 13:36
Ovo što smo imali vidjeti u prigodi Svetog Martina, dana našega grada je Festival licemjerja i manipulacije, da ne kažem laži i bezobrazluka. Sve na naš račun.Većina građana će se složiti da je naša gradonačelnica više vremena utrošila u organizaciju Dana grada, svoj nastup i imidž, nego li je vremena ukupno utrošila u rješavanju problema građana ovog grada. više je vremena i naših poreznih novaca utrošila na besplodna putovanja, promocije, dodjele izmišljenih zastava i sličnih rekvizita, nego li jeu u gradskoj upravi odradila sati sa svojim građanima. Pa javna je tajna da građane godinama ne prima, nego ih "Uvaljuje" fureštu dogradonačelnik u bez sadržaja i ovlasti. Taj gospodin dogradonačelnik predstavlja najobičniji privjesak i inventar uz lik gradonačelnika, a uz to je i revni povlađivač misli i besmislenih poteza nesuvisle gradonačelnice. Patetika i samodostatnost uz neizrecivu količinu taštine gradonačelnice, velikom meštru od ministra i gostima koji iz pristojnosti i uzusa moraju hvaliti domaćina. Nebitno im je što naša djeca ne idu u školu, što grad ne plaća račune i što objektivno nemožemo zbrojiti 2 suvisla poteza koja je ova gradska vlast povukla u 3 godine mandata. Da podsjetim, gradonačelnica je obećala izgradnju zatvorenog bazena s Jadrankom, gradski stadion, 100 do 150 stanova, kilometre staza za bicikliste, što je samo nova betonizacija i uništavanje okoliša. Uglavnom lupeta, ali ne manje od ministra koji pred 2 godine obećao ACI marinu na Velopinu. Gredonačelnica ne da samo lupeta nego i bezočno laže, jer je sve projekte županije i države, pa i privatne projekte prikazala kao svoje i HDZ-a. Njih dvoje se inače ne podnose, ali u manipulacijama i lažima nema im premca. Stoga će biti zanimljivo kako će u našem gradu proteći predsjednički izbori, jer znamo, koga ministar i gradonačelnica podrže, taj se loše provede.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
139 # Besposleni pozeriBimbo 2019-11-23 17:21
Citat ježinac:
Gredonačelnica ne da samo lupeta nego i bezočno laže, jer je sve projekte županije i države, pa i privatne projekte prikazala kao svoje i HDZ-a. Njih dvoje se inače ne podnose, ali u manipulacijama i lažima nema im premca.
Ali ne propuštaju ni jednu prigodu da poziraju za medije pa makar su samo statisti. Tako i ovdje pri popisivanju ugovora za Mrtvašku. Besposleni pozeri bez značaja i utjecaja na projekt glume važnost za naivne birače. Na ovoj fotki se Kapeli barem ne igra s mobitelom.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
135 # Dobro plaćeni licemjeriVS 2019-11-24 08:32
Za stolom idila. Ponosni osmijesi troje pozirajućih statista i ponosna ozbiljnost na licima dvojice potpisnika. A da im se ne vide noge ispod stola bi se bjesomučno međusobno ritali po cjevanicama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
142 # Samo je velečasni Debelić u pravugrešnik 2019-11-23 15:29
Svećenik Tomislav Debelić je jedini u pravu kada kaže da dobrota na ove otoke dolazi s Neba putem kanala svećenika i biskupa, od vrhovnog Dobra, gospodina Isusa. Dakle, ništa od ministra, gradonačelnice ili dogradonačelnik a. Ali, ministar Ćorić, očigledno potpuno neinformiran u turističkom vikend ozračju hvali gradonačelnicu za "impresivan film" koji je prikazala, i ništa više. To što činite zajedno s vašim Gradskim vijećem i suradnicima ... je impresivno". Nas građane ovoga grada baš zanima da nam gradonačelnica kaže s kime ona to surađuje, s kojim građanima kojega grada surađuje i rješava im probleme da joj od srca čestitamo i poželimo da im takva bude i ubuduće, njima a ne nama. Jer nama na Lošinju i tako sve dolazi odozgo, kako reče velečasni. Sva sreća, jer od ovih na vlasti kada bi i nešto očekivali, loše bi se proveli, ali to nam je već poznato na dnevnoj razini.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
136 # Podešavanje ogranka HDZ-agost 2019-11-24 16:56
Citat grešnik:
Jer nama na Lošinju i tako sve dolazi odozgo, kako reče velečasni. Sva sreća, jer od ovih na vlasti kada bi i nešto očekivali, loše bi se proveli, ali to nam je već poznato na dnevnoj razini.
Nemaju vremena za građane jer su zauzeti poziranjem i prostrojavanjem za naredne izbore kojima prethode stranački. Dugogodišnji predsjednik lošinjskog HDZ-a nije ispunio Anine želje za udobnom, bezbrižnom kontrolom svih poluga vlasti pa i gradskog odbora stranke. Nakon što si je s pristankom vijećnik GV osnovala jedinstveni upravni odjel da se ne mora baktati s nekoliko pročelnica tako si želi podesiti i stranku. Pa ako se ne bude sama kandidirala za predsjednicu ogranka potrudit će se da bude izabrana osoba od njezinog povjerenja. No Anine namjere u vezi sa strankom mogao bi omesti ministar turizma. Na slučaju Odgojnog doma smo vidjeli da ne odustaje od miješanja u Lošinjska posla, a da želi ostati faktor lokalne politike pokazao je govorom na svečanoj sjednici GV završivši ga vrlo hadezeovski, s rukom na srcu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
228 # Supertalent showpravednik 2019-11-25 09:28
Citat grešnik:
Nas građane ovoga grada baš zanima da nam gradonačelnica kaže s kime ona to surađuje,
Pa zahvalila je Ministarstvu turizma, odnosno ministru bez čije podrške ne bi imalo šta da impresionira ministra Ćorića, dragim vijećnicama i vijećnicima i vrijednim, marljivim, hrabrim, ponosnim, prkosnim, ustrajnim, strpljivim, poniznim i poštenim Otočanima. Časna riječ, sve to je nabrojala, provjerite na videu. Ali nije spomenula najzaslužnije, one koji su osmislili i realizirali ovaj predizborni supertalent show s nastupom političkih zvijezda i njihovih izaslanika.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
131 # snjeguljicabb 2019-11-25 11:43
Citat pravednik:
Pa zahvalila je Ministarstvu turizma, odnosno ministru bez čije podrške ne bi imalo šta da impresionira ministra Ćorića, dragim vijećnicama i vijećnicima i vrijednim, marljivim, hrabrim, ponosnim, prkosnim, ustrajnim, strpljivim, poniznim i poštenim Otočanima. Časna riječ, sve to je nabrojala, provjerite na videu. Ali nije spomenula najzaslužnije, one koji su osmislili i realizirali ovaj predizborni supertalent show s nastupom političkih zvijezda i njihovih izaslanika.
Potpuno si u pravu, ovo je osmislila i realizirala njena glavna PR savjetnica gospođa Bianca Matković. :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # Ljubav je na seluJeremija 2019-11-25 15:15
Citat bb:
Citat pravednik:
Pa zahvalila je Ministarstvu turizma, odnosno ministru bez čije podrške ne bi imalo šta da impresionira ministra Ćorića, dragim vijećnicama i vijećnicima i vrijednim, marljivim, hrabrim, ponosnim, prkosnim, ustrajnim, strpljivim, poniznim i poštenim Otočanima. Časna riječ, sve to je nabrojala, provjerite na videu. Ali nije spomenula najzaslužnije, one koji su osmislili i realizirali ovaj predizborni supertalent show s nastupom političkih zvijezda i njihovih izaslanika.
Potpuno si u pravu, ovo je osmislila i realizirala njena glavna PR savjetnica gospođa Bianca Matković. :lol:
A ja mislim da joj je "pomogla" Garijeva savjetnica Barbara jer ovo je više bio Garijev nego Anin šou. Više se hvalilo Garija nego Anu, a nahvalila ga je i sama Ana više nego zapovjednik Škabrnje :P

volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Tjedan poziranja vrijedanNN 2019-11-28 17:18
Citat Jeremija:
Potpuno si u pravu, ovo je osmislila i realizirala njena glavna PR savjetnica gospođa Bianca Matković. :lol:
Citat:
A ja mislim da joj je "pomogla" Garijeva savjetnica Barbara jer ovo je više bio Garijev nego Anin šou. Više se hvalilo Garija nego Anu, a nahvalila ga je i sama Ana više nego zapovjednik Škabrnje :P
volim-losinj.org/.../...
Glavna Garijeve savjetnica Barbara Mesić se prije projekta "Anin bulšiti šou" proslavila spektakularnim projektom pod nazivom “Tjedan odmora vrijedan” . Kao glavna savjetnica ministra turizma Garija Cappellija, u srpnju o.g. predstavila je projekt pod nazivom “Tjedan odmora vrijedan”, namijenjen primarno domaćim turistima, ponajviše radi poticanja domaćeg tržišta na turističke aktivnosti u pred i posezoni.

BARBARA MESIĆ PREDLAŽE HRVATSKI FERRAGOSTO U DUGIM KAPUTIMA

Premda se kod nas listopad i ožujak općeprihvaćeno ne povezuju s razdobljem za odmor i užitke, projekt “Tjedan odmora vrijedan” provodio bi se dvaput godišnje, i to upravo tijekom tih dvaju mjeseci. Hrvatski bi građani tada imali priliku posjećivati atraktivne dijelove zemlje po povoljnijim cijenama turističkih ponuda i usluga, od smještaja, preko prijevoza i ugostiteljstva, sve do posjeta nacionalnim parkovima ili kulturnim institucijama. Kako navodi Barbara Mesić u svom završnom obrazloženju novog turističkog kvazi produkta na najvišoj razini – “cilj nam je stvoriti hrvatski ferragosto”, zaključuje veleumno glavna savjetnica ministra turizma. Bilo kako bilo, čini se da će hrvatski građani provoditi svoj ferragosto u dugim kaputima…
panopticum.hr/.../
Nakon predstavljanja tog projekta o njemu se više ništa nije čulo, a uskoro ćemo ući u mjesec prosinac. Ali koga briga. Bila je to dobra prigoda za poziranje, paradiranje pred javnosti i glumatanje da se radi nešto vrlo kreativno.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
248 # gdje mi to živimo?gost 2019-11-23 17:24
Čitam ovaj tekst pa jednostavno ne vjerujem da se to događa na Lošinju. Kakva se to hrpa primitivaca uvukla u gradsku upravu? Je li moguće da su to zastupnici onih koji su ih birali i da većina Lošinjana odobrava ovakav igrokaz??? Odgovor je, vjerojatno, potvrdan jer se ništa pozitivnije ne odvija niti na višim razinama državne uprave (ako izuzmemo Županiju)!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # 76 godina republikegost 2019-11-29 09:51
Bombardiraju nas lošim vijestima o tome kako su stotine tisuća mladih napustili Hrvatsku, kako je ovdje loše i kako ovdje ništa ne valja, a po prvi puta imamo državni proračun „u plusu" i osjećaju se odjeci ulaska u EU: Zasjedanje Europskog parlamenta bit će u našem glavnom gradu, imat ćemo svoje predstavnike i predsjednike odbora u Europskoj komisiji govorio je na Aninom i Garijevom šou bakarski gradonačelnik i saborski zastupnik Tomislav Klarić. Naveoo je sve što se radilo, gradilo i što se trenutno gradi te konstatirao kako Hrvatska plovi punim jedrima u bolju budućnost.

A u povodu današnjeg datuma na koji je prije 76 godina Hrvatska po prvi put u povijesti postala republika podsjetimo se na put koji je prošla i kamo je stigla.


i.imgur.com/KHKXJvR.jpg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Hrvatska plovi punim jedrima u bolju budućnostgost 2019-11-29 17:47
Citat gost:
Hrvatska plovi punim jedrima u bolju budućnost.

i.imgur.com/KHKXJvR.jpg
"Hrvatska djeca su naša budućnost." - Vlada Republike Irske
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Fly Robin FlyKopilot 2019-11-30 08:40
Zato za samo 200€, utorkom sa Krka, četvrtkom i nedjeljom iz Zagreba, imamo jednosmjerne letove za Dublin.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
131 # faraoni na vlastigrađanin 2019-11-29 10:35
Nije mi jasno zašto se gradonačelnica zahvaljuje ministru, a ne Ministarstvu, isto kao što se u ono doba bivši gradonačelnik zavaljivao Sanaderu, a ne Vladi RH.
Zahvala mi djeluje malo preosobno.
Imam dojam da se ponašaju kao faraoni, javnim dobrima se raspolaže kao da su njihova privatna prčija, pa ovisno tko im se više sviđa bez posljedica mogu odlučiti ovako ili onako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # cigani lete u neboRođo 2019-11-29 15:38
Citat građanin:
Nije mi jasno zašto se gradonačelnica zahvaljuje ministru, a ne Ministarstvu, isto kao što se u ono doba bivši gradonačelnik zavaljivao Sanaderu, a ne Vladi RH.
Zahvala mi djeluje malo preosobno.
Imam dojam da se ponašaju kao faraoni, javnim dobrima se raspolaže kao da su njihova privatna prčija, pa ovisno tko im se više sviđa bez posljedica mogu odlučiti ovako ili onako.
Nisu oni nikakvi faraoni nego bijedni sluge crnog kapitala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
033 # Ministrova lista karijeristaSimpa 2019-11-29 16:34
Citat građanin:
Nije mi jasno zašto se gradonačelnica zahvaljuje ministru, a ne Ministarstvu,
Ulagivala se ministru jer je bio prisutan, a možda ne bi da je znala kako će hvaliti njenoga konkurenta na narednim izborima ako bude istaknuta ministrova lista karijerista
novilist.hr/.../FO1705TI60.jpg


Citat:
Zahvala mi djeluje malo preosobno.
Imam dojam da se ponašaju kao faraoni, javnim dobrima se raspolaže kao da su njihova privatna prčija, pa ovisno tko im se više sviđa bez posljedica mogu odlučiti ovako ili onako.
Javna dobra i jesu njihova privatna prčija, a na ovoj svečanoj sjednici se to vidjelo. Kapeli je govorio kao da je on osobno iz vlastitog džepa Lošinju podario pola milijade kuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Anin adventKinderjaje 2019-12-01 10:02
Citat Simpa:
Javna dobra i jesu njihova privatna prčija, a na ovoj svečanoj sjednici se to vidjelo. Kapeli je govorio kao da je on osobno iz vlastitog džepa Lošinju podario pola milijade kuna.
Zato sada Ana koristit gradski proračun kao svoju prčiju. Kulise za njeno došašće s klizalištem su podignute klizalištem, a uskoro će dijeliti blagdanske darove i srdačne osmijehe, sve plaćeno iz gradskog proračuna.Prošlogodišnji Anin bulšit šou

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # AbNormalno 2019-12-02 10:35
Ona dijeli, a mi plaćamo! Tako se aktualna vlast odnosi od malih stvari (poklona) pa do velikih stvari (nekretnine, planovi, proračuni...) a sve preko naše grbače. Jadan onaj koji se raduje poklončiću kojeg je ionako sam platio...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # ne vjeruj Danajcima ni kad darove noseorson 2019-12-02 11:38
Citat Normalno:
Ona dijeli, a mi plaćamo! Tako se aktualna vlast odnosi od malih stvari (poklona) pa do velikih stvari (nekretnine, planovi, proračuni...) a sve preko naše grbače. Jadan onaj koji se raduje poklončiću kojeg je ionako sam platio...
Zašto bi se radovali ? Nisu lošinjani blesavi da se vesele malim stvarima ! :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # zna seDOSTA rasipanja love 2019-12-02 13:31
Citat orson:
Citat Normalno:
Ona dijeli, a mi plaćamo! Tako se aktualna vlast odnosi od malih stvari (poklona) pa do velikih stvari (nekretnine, planovi, proračuni...) a sve preko naše grbače. Jadan onaj koji se raduje poklončiću kojeg je ionako sam platio...
Zašto bi se radovali ? Nisu lošinjani blesavi da se vesele malim stvarima ! :P
A PETAR GRAŠO 250.000,00 KUNA.....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # AbNormalno 2019-12-02 10:43
Ono na trgu je rasipanje novaca, Potemkinovo selo, van centra smrad kanalizacije i pančofi na sve strane... Bit će da one 4 svijeće na fontani simboliziraju falusne nagrade za drage građane kako ih sama naziva prkosne, ustrajne, marljive i ostale epitete da ne nabrajam. Ecco vi ca**o
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Falusi na dar poniznim LošinjanimaAgent 000 2019-12-02 14:47
Citat Normalno:
Ono na trgu je rasipanje novaca, Potemkinovo selo, van centra smrad kanalizacije i pančofi na sve strane... Bit će da one 4 svijeće na fontani simboliziraju falusne nagrade za drage građane kako ih sama naziva prkosne, ustrajne, marljive i ostale epitete da ne nabrajam. Ecco vi ca**o
Falusni simboli položaja poniznih, strpljivih Lošinjana koji s psećim pogledima zahvalnosti nasmješenoj gradonačelnici primaju darove. Koje je ona platila njihovim novcem.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Adventski biznisgost 2019-12-02 18:13
Citat Agent 000:
Citat Normalno:
Ono na trgu je rasipanje novaca, Potemkinovo selo, van centra smrad kanalizacije i pančofi na sve strane... Bit će da one 4 svijeće na fontani simboliziraju falusne nagrade za drage građane kako ih sama naziva prkosne, ustrajne, marljive i ostale epitete da ne nabrajam. Ecco vi ca**o
Falusni simboli položaja poniznih, strpljivih Lošinjana koji s psećim pogledima zahvalnosti nasmješenoj gradonačelnici primaju darove koje je ona platila njihovim novcem.

Istovjetne falusne simbole kakve imamo u Malom Lošinju građanima pokazuje i zagrebački gradonačelnik Bandić, uzor svim hrvatskim gradonačelnicim a :lol:ADVENTSKI OLIGARSI Ako postoji netko tko dosad nije shvatio kako funkcionira hrvatski ortački kapitalizam - evo ga!
www.jutarnji.hr/.../9683659
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Predizborni adventski cirkusZli zec 2019-12-08 09:33
Citat Normalno:
Ono na trgu je rasipanje novaca, Potemkinovo selo, van centra smrad kanalizacije i pančofi na sve strane... Bit će da one 4 svijeće na fontani simboliziraju falusne nagrade za drage građane kako ih sama naziva prkosne, ustrajne, marljive i ostale epitete da ne nabrajam. Ecco vi ca**o
Ne, to nije rasipanje novca. To je pametno ulaganje u predizbornu kampanju s ciljem ostanka na vlasti. Uz pristanak naših zastupnika u gradskom vijeću Ana Kučić i Anto Nedić troše dobar komad gradskog proračune na blještavu cirkusku iluminaciju centra grada u okviru priredbe "Advent na Lošinju". Unajmili su i pjevača a sigurno će biti vatromet i neizostavno dijeljenje darova. Biračima na koje naša lokalna maloselska politička "elita" računa mirisi iz ugostiteljskih kućica će prigušiti smrad kanalizacije, a osvjetljenje na trgu zaslijepiti da ne vide smeće po mračnim nedovoljno osvjetljenim mjestima u gradu. Ne podcjenjuj glupost prosječnog birača :lol:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Ima se, može seasdf 2019-12-08 16:42
Citat Zli zec:
Citat Normalno:
Ono na trgu je rasipanje novaca, Potemkinovo selo, van centra smrad kanalizacije i pančofi na sve strane... Bit će da one 4 svijeće na fontani simboliziraju falusne nagrade za drage građane kako ih sama naziva prkosne, ustrajne, marljive i ostale epitete da ne nabrajam. Ecco vi ca**o
Ne, to nije rasipanje novca. To je pametno ulaganje u predizbornu kampanju s ciljem ostanka na vlasti. Uz pristanak naših zastupnika u gradskom vijeću Ana Kučić i Anto Nedić troše dobar komad gradskog proračune na blještavu cirkusku iluminaciju centra grada u okviru priredbe "Advent na Lošinju". Unajmili su i pjevača a sigurno će biti vatromet i neizostavno dijeljenje darova. Biračima na koje naša lokalna maloselska politička "elita" računa mirisi iz ugostiteljskih kućica će prigušiti smrad kanalizacije, a osvjetljenje na trgu zaslijepiti da ne vide smeće po mračnim nedovoljno osvjetljenim mjestima u gradu. Ne podcjenjuj glupost prosječnog birača :lol:
Troškovima predizbornog adventa treba dodati i klizalište. Na otoci.net piše da će biti besplatno korištenje svakodnevno tijekom prosinca i u prvim danima siječnja. Znači Ana je unajmila kompletno klizalište na mjesec dana da ovim darom zadivi roditelje, a to ćemo skupa sa troškom struje za pravljenje leda mi svi platiti.
otoci.net/index.php/u-razno/10364-otvoren-advent-na-losinju-i-klizaliste
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # nema pitanjaTTY 2019-12-04 16:23
otoci.net/.../...


došli samo zaposlenici grada

uopće me ne čudi

nema građana, nema pitanja, nema komunikacije

što god radio, uvijek ti svira isti radio

samo se pitam do kad će to ovako

građani nisu nezainteresiran i, nego im je dosta ove jednosmjerne vlasti

pogledaš dvije tri sjednice gradskog vijeća i dođe ti zlo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Jednosmjerna vlastMolekularni ventrilokvist 2019-12-04 17:11
Citat TTY:
otoci.net/.../...
došli samo zaposlenici grada
nema građana, nema pitanja, nema komunikacije
građani nisu nezainteresirani, nego im je dosta ove jednosmjerne vlasti
Građanima je pun kufer prezentacija i manifestacija, Aninih govorancija, njenog fejsbučenja, poziranja, gestikuliranja i zgražanja "zašto baš sada?"S njenog fejsa saznajemo sve važno od važnijeg: da se Miss Hrvatske Katarina Mamić predstavlja svijetu videom koji je dijelom sniman na Lošinju ❤️ #anakucic #visitlosinj #croatiafullofl ife #losinj (jako važno) da se povodom blagdana Sv. Andrije, u Punti Križa održala tradicionalna proslava. Nakon mise u 17,00 sati, druženje se nastavilo u osnovnoj školi u gastro ponudu i harmoniku (još važnije!) i da je upaljena prva svijeća na adventskom vijencu na Trgu! Svečano otvorenje Adventa na Lošinju je idući petak, 06. prosinca u 19,00 sati! #anakucic #losinj #visitlosinj ... ( ma nema važnijeg na svijetu!). Jednosmjerna vlast, odozgo prema nama dolje, voli isto takvu jednosmernu komunikaciju. Odozgo prema dolje, ali ne želi čuti glasove odozdo prema gore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # lošinjfulloflif ebingo 2019-12-05 11:47
Citat Molekularni ventrilokvist:
Građanima je pun kufer prezentacija i manifestacija, Aninih govorancija, njenog fejsbučenja, poziranja, gestikuliranja i zgražanja "zašto baš sada?"S njenog fejsa saznajemo sve važno od važnijeg: da se Miss Hrvatske Katarina Mamić predstavlja svijetu videom koji je dijelom sniman na Lošinju ❤️
Uskoro ćemo saznati koliko HDZ ima glasača na Lošinju. Ako Kolinda ne dobije najviše glasova na predstojećim predsjedničkim izborima mogu polako početi pakirat kofere.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Vanzemaljci vladaju Lošinjem, zovu se Ferengiji!Kišna glista 2019-12-05 15:04
Kad promatramo indolentan odnos prema građanima često se vlast odnosi prema njima kao da slijede pravilo 211. Ferengijskog pravilnika za stjecanje: Zaposlenici su poput prečki na ljestvama uspjeha. Ne ustručavajte se stati na njih.
Zapravo smo sve češće svjedoci ignoriranja potreba običnih građana bez ikakvog obzira i brige za njih i njihove sudbine, za sudbine njihovih obitelji.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # SramotaBezobrazna 2019-12-05 13:19
Jučer je is praćen na iz Lošinja gospodin Nenad Tepeš, jedan od najboljih pilota u Hrvatskoj i osoba koja je zaslužna da aerodrom Lošinj nije zatvoren jer se izborio da se na Lošinju napravi jedna od najboljih kontrola letenja u Hrvatskoj. NA ispraćaju nije bio nitko it kontrole LE tenja i niti jedan pilot iz Lošinja. SRAMOTA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # strah od letenjacesna 2019-12-05 14:42
Zašto bi lošinjski piloti bili na ispraćaju svog kolege, Lošinj ne živi od aerodroma nego od turizma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Neprepoznatljivi Lošinj

  asdf 08.12.2019 16:42
  Ima se, može se
  Troškovima predizbornog adventa treba dodati i klizalište. Na otoci.net piše da će biti ...
   
 • Neprepoznatljivi Lošinj

  Zli zec 08.12.2019 09:33
  Predizborni adventski cirkus
  Ne, to nije rasipanje novca. To je pametno ulaganje u predizbornu kampanju s ciljem ostanka ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Turbo 08.12.2019 04:10
  istočno od Drine
  Degutantno. Kao da je još uvijek iza željezne zavjese.
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  S.D. 07.12.2019 21:27
  Taksi
  Ubuduce cete do katamarana putovati u mrtvasku sa onim taksistom :lol: :lol: :lol: koji Vam ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  gost 07.12.2019 13:21
  Turbofolk ministar
  A njegov kolega dupelizački kaže da će Kolinda pobijediti jer je pokrenula dobre priče.
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Kišna glista 07.12.2019 10:21
  trenutak iskrenosti
  Lijepo je jučer rekao ministar Butković: "Ma to je sve živa žalost"
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Ferengi 06.12.2019 17:53
  Zubati osmijesi za ponizne Lošinjane
  Vrijedi zapaziti tko se tu zubato smije, a tko svoje zube krije :lol: i.imgur.com/EMY6WHt.jpg ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  gost 06.12.2019 08:53
  Kolači za kriminalca
  Misliš li na ovu ludu babu: Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovi ć govoreći o lojalnosti ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Lošinj 06.12.2019 07:36
  replika
  Tvoj odgovor nema nikakve veze sa gore napisanim. Osoba koja dijeli vezove kako mu se ko ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Krampus 06.12.2019 07:29
  $$$$$
  Na prvom od 1000 otoka ulizničkog potencijala nikada nije nedostajalo. Zato na vlasti imamo ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  WoW 06.12.2019 06:36
  nevin pa u zatvoru?
  dnevnik.hr/.../...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  WoW 06.12.2019 06:21
  Ajde da je i u Hrvatskoj netko odležao
  Koliko mi se čini, najavljuje i službenu dekriminalizaci ju kriminala. Čak je i uskoro bivša ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Zatopljavanje 06.12.2019 06:03
  Globalno
  Sve je to zbog klimatskih promjena. Ne znas vise koje je godisnje doba pa ti se pomijesaju ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Akademik 06.12.2019 05:53
  apsajdaun
  U ono mračno doba učili su nas da su visibaba i ljubičica najljepši vjesnici proljeća.
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Neka jedu kolace 05.12.2019 21:31
  ....
  Prošla baba s kolačima.
   
 • Svaštara br. 2

  gost 05.12.2019 18:40
  Okani se ćorava posla
  Genov je očito pošla od dobronamjerne pretpostavke da se u rasprave upuštaš čitajući komentare ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Njuškalo 05.12.2019 18:01
  ‘Bože, očisti Hrvatsku od ovih demona’
  Najdražeg čovjeka, ovog najboljeg vjesnika proljeća Kapeli je nahvalio i na zadnjoj sjednici ...
   
 • Svaštara br. 2

  hranitelj tuljana 05.12.2019 17:36
  Rad je nasilje?
  Želite li reći da žene nisu sposobne odlučiti same što će sa svojim tijelom? Nemaju jednaku ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  gost 05.12.2019 15:28
  Kapelijev ulizički potencijal
  Najveći ulizički potencijal pokazao je do sada Gari Kapeli. Zahvaljujući Sanaderu ušao je u ...
   
 • Neprepoznatljivi Lošinj

  Kišna glista 05.12.2019 15:04
  Vanzemaljci vladaju Lošinjem, zovu se Ferengiji!
  Kad promatramo indolentan odnos prema građanima često se vlast odnosi prema njima kao da ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  građanin drugog reda 05.12.2019 14:47
  FB: Imate novi prijedlog za prijateljstvo
  pravi lošinjani su uvijek imali dovoljno potencijala
   
 • Neprepoznatljivi Lošinj

  cesna 05.12.2019 14:42
  strah od letenja
  Zašto bi lošinjski piloti bili na ispraćaju svog kolege, Lošinj ne živi od aerodroma nego od ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  gost 05.12.2019 13:24
  Ulizički potencijal
  Treba biti biti umno prikraćen da za činovnika u vladi najbjednije članice EU kažeš da je na ...
   
 • Neprepoznatljivi Lošinj

  Bezobrazna 05.12.2019 13:19
  Sramota
  Jučer je is praćen na iz Lošinja gospodin Nenad Tepeš, jedan od najboljih pilota u Hrvatskoj ...
   
 • Neprepoznatljivi Lošinj

  bingo 05.12.2019 11:47
  lošinjfulloflife
  Uskoro ćemo saznati koliko HDZ ima glasača na Lošinju. Ako Kolinda ne dobije najviše glasova ...
   
 • Neprepoznatljivi Lošinj

  Molekularni ventrilokvist 04.12.2019 17:11
  Jednosmjerna vlast
  Građanima je pun kufer prezentacija i manifestacija, Aninih govorancija, njenog fejsbučenja ...
   
 • Neprepoznatljivi Lošinj

  TTY 04.12.2019 16:23
  nema pitanja
  otoci.net/.../... (https://otoci.net/index.php/u-politici/10353-predstavljanje-proracuna-proslo-bez-pitanja) ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Yoko 03.12.2019 18:36
  Bez iskaznice HDZ-a nema posla
  Dinko Beaković komentirao je i kako HDZ nije podržao županijski proračun za 2020. godinu, a ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  gost 03.12.2019 18:14
  Zna se, hoće se, može se
  Na presici se moglo saznati da hadezejci po običaju mlate praznu slamu. Na ministra se nema ...
   
 • Ministar Butković na tragu slavnog cara

  Glumac 03.12.2019 13:46
  Zanimljiva presica
  Na pesici HDZ-a moflo se nešto i saznati: "Komadina je tim svojim izjavama pokazao sujetu i ...