Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

Korisnička ocjena:  / 15
LošeNajbolje 

ilovik Kao zvučna kulisa nastupa malološinjske gradonačelnice u završnici prosvjeda Ilovčana dobro bi poslužila glazba uz nekad popularnu pjesmu sa stihom laži, laži, laži me, ti me lažeš najbolje. Pri kraju gotovo dvosatnog skupa okupljenim građanima i televizijskim djelatnicima gradonačelnica se ukazala u pratnji dvoje svojih najodanijih pobočnika, da bi već na početku performansa ustvrdila je da su neki od govornika iznijeli čitav niz laži i kleveta. Tko i što je lagao i čime je oklevetana nije navela, pa je njeno uvredljivo  obraćanje građanima prekidano uzvicima negodovanja, zvižducima i spontanim skandiranjem riječi lažeš, kradeš, bando ...

Iako su svi prozori na prvom katu zgrade bili zatvoreni, za razliku od otvorenih prozora na drugom katu gdje stoluje županijska i državna administracija, pa se službenike moglo vidjeti kako prate zbivanja, gradonačelnica je vjerojatno naćuljenih ušiju skrivena pod prozorom pažljivo slušala govornike. Nakon neobrazložene tvrdnje da se na skupu laže i da ju se kleveta nastavila je s bezobraznim vrijeđanjem, a vrhunac bezobrazluka i cinizma bilo je njeno smijanje, cerekanje te pljeskanje prosvjednicima dok su skandirali lažeš, lažeš. Ciničnim pljeskanjem i cerekanjem prosvjednicima je iskazala svoj stav prema njima i njihovim zahtjevima – smiješni ste i nebitni ste. Pokazala je da nema ni trun razumijevanja za učenicu koja je govorila da se i dalje želi baviti sportom, družiti s lošinjskim vršnjacima i odlazit u kino. Nije ju dirnula ni sudbina branitelja, onkološkog bolesnika, kome je ugrožena dostupnost nužne zadravstvene skrbi o čemu je potresno govorila zabrinuta i uplašena supruga. Nisu ju dotakle ni riječi i suze starijih povratnika iz Amerike koji na Iloviku žele provesti svoje umirovljeničke dane bez straha hoće li na vrijeme moći doći do bolnice. Pokazala je da je ne zanimaju brige i strahovi ostalih Ilovčana zbog toga što ih se nepromišljenim odlukama bespotrebno udaljilo od Lošinja za desetak milja i za desetak godina unatrag. No za Filipa Baliju i investiciju pokazala je veliku brigu. Predizborni „fokus na mala mjesta" nakon dobivenih izbora preusmjerila je na velike investicije (Mrtavška, Matalda...).

Politiziranje ili haluciniranje
Govor gradonačelnice na skupu dovodi u nedoumicu razumije li ona što Ilovčani žele i zašto se uopće bune ili se pak samo pravi da ne razumije. Organizatore i prosvjednike je optužila za politiziranje skupa zanemarujući činjenicu da je na Ilovku na zadnjim izborima dobila dvije trećine glasova. Legitimnu borbu Ilovčana protiv ugrožavanja njihove egzistencije na zakonom dopušten način pogrdno proglasiti politiziranjem može samo politikant, osoba koja se bavi dnevnom, neposrednom politikom bez širih pogleda i vizija, a radi vlastite koristi. Alternativna tumačenja tog njenog čina spadaju u sferu psihijatrijske dijagnostike. No teško je vjerovati da gradonačelnica ne zna da je politiziranje pogrdan izraz za lukavo, smišljeno, proračunato i podmuklo bavljenje politikom. Prosvjednici su shvatili da ih vrijeđa pa su je zbog toga izviždali. Nisu nasjeli ni na laž kako je željela biti na skupu kojom je započela svoj govor. Jer da je to zaista željela mogla se samo spustiti kat niže i pridružiti prosvjednicima. Iako u vrijeme kad je ovaj prosvjed završio gradonačelnica obično tek dolazi na posao, tog dana je u svom uredu bila i prije početka prosvjeda. Razgovarala je s novinarama ispred zgrade, a kad su Ilovčani krenuli s Vele rive uzmakla je na rezervni položaj u svoj ured.

Dakle, da je željela biti na prosvjedu mogla je biti. Laž joj je poslužila samo za ležerno započinjanje govora kako bi pokazala da ju prosvjed pod njenim prozorom nije uzdrmao.

Ironija sudbine
Ona koja za svoje političke i protokolarne potrebe iskorištava i zloupotrebljava (tuđu) djecu spočitnula je prosvjednicima da iskorištavaju svoju djecu, iako zna da se radi o učenicima koji su na svojo koži osjetili štetne posljedice njenih odluka. Očito ne shvaća da i učenici imaju izgrađene stavove i da ih imaju snage i razloge javno iznositi. Budući da oko sebe nema ni odrasle osobe spremne iznositi svoje stavove vjerojatno ne može shvatiti, a ni prihvatiti da stavove mogu imati djeca. A kad djeca/učenici još i javno izreknu svoje stavove njoj je jedino logično objašnjenje da su izmanipulirani.

No prilično je ironično po njenu zlobnu optužbu – a i nju samu – da prosvjednici zloupotrebljavaju djecu, što je jedna od govornica na prosvjednom skupu bila i učenica Tončica Matas. Novi List je 13.12.2012. godine izvještavao o otvaranju mula na Mrtvaškoj kojim se omogućilo da privremena veza Ilovik–Mrtvaška postane državna brodska linija. Tada je, kako navodi Novi List, riva otvorena šetnjom ministra i gradske vlasti u pratnji dvije djevojčice – jedna od njih bila je tada šestogodišnja Tončica Matas.

Sadašnja gradonačelnica bila je i tada u vrhu lokalne vlasti, zamjenica gradonačelnika. No tada joj nije palo na pamet prigovoriti na zloupotrebi djece. Ali kad nakon devet godina to isto dijete sudjeluje u prosvjedu zbog ukidanja državne linije gradonačelnica to proglašava zloupotrebom djeteta.

Za Anu Kučić kao dogradonačelnicu Tončica Matas sa šest godina kad se linija uvodila nije bila manipulirana, a Tončica Matas sa petanest godina kad se linija ukida za Anu Kučić kao gradonačelnicu je ista Tončica Matas – izmanipulirana! Ako ovo nije primjer gradonačelničine demagogije utemeljene na uvjerenju o slabom pamćenju javnosti vjerojatno se radi o onome o čemu je govorio Broj 1 iz stripova Alan Ford – gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem.

Tako je s Tončicom Matas voljom gradonačelnice zatvoren cijeli krug. Prije devet godina je svjedočila početku plovidbe državne linije 311 da bi danas svjedočila njenom prekidu na neodređeno vrijeme. Prema zlobnoj tvrdnji gradonačelnice kao šestogodišnje dijete Tončica Matas bila je izgrađena, samosvjesna osoba kojom političari ne manipuliraju, a devet godina kasnije Tončica Matas je dijete kojom politikanti manipuliraju. Pitanje nema li gradonačelnica sreće s razmišljanjem ili politikantski manipulira javnošću ostavimo otvorenim do kraja njenog mandata.

Za kraj da se vratimo na bitno – o projektu luke Mrtvaška. U Strategiji prometnog razvoja Republike Hrvatske (2017.-2030.) o luci Mrtvaška nema niti slova. Grad Mali Lošinj nije, a morao je, izradio ni usvojio UPU 28 – Urbanistički plan uređenja luke Mrtvaška. Ne postoji niti jedna predstudija, a kamoli studija izvodivosti ili isplativosti ove investicije. Ni lokalna samouprava, a ni stanovnici o projektu nisu imali prilike reći ni jednu riječ. Projekt (trajektne) luke Mrtvaška očito je smislio ambiciozni ravnatelj lučke uprave Mali Lošinj, no njena upotrebna vrijednost bit će kao i vrijednost poslovičnih mostova koji vode od nikud nigdje.

Primarna funkcija ovog projekta nije ono što su nam recitirali političari nego povlačenje novaca iz EU kako bi ostao neutrošen i kako bi se političari HDZ-a i SDP-a mogli medijski eksponitrati hvaleći se velikim investicijama iz EU sredstava. Budući da su to glavni kriteriji prema kojima političari žele da ih se procjenjuje, a zakonitost, promišljenost, svrha i utjecaj projekta na život građana sporedni, projekt Mrtvaška će unatoč prosvjedu ići dalje. Pa makar iselio i zadnji Ilovčan.

ilovik

Komentari: 

027 # Važnostgost 2021-10-13 13:39
Sve vrijeme je bila u uredu. Dogovarala je izbornu skupštinu HDZ-a s Nedićem i Volarićkom. A tek kad je sve dogovoreno izišla je s tjelohranitelji ma pred prosvjednike. Zna ona što je važnije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # .................. 2021-10-14 14:55
....dal' ima osnove da se tuži grad Lošinj ili lučka uprava,županija ???Jer ovo nije humano šta se radi???Jedna kolektivna tužba???Samo u 4-5mj. zbog Mrtvaške gubim cc.30-50 000 kn.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # FilipIdijot 2021-10-14 15:47
Za sat i pol iz Mrtvaške sam bio na Krku.Sada za sat i pol sam u Lošinju!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # ...... 2021-10-13 14:53
Citat gost:
Sve vrijeme je bila u uredu. Dogovarala je izbornu skupštinu HDZ-a s Nedićem i Volarićkom. A tek kad je sve dogovoreno izišla je s tjelohraniteljima pred prosvjednike. Zna ona što je važnije.
Neće mi nikada biti jasno kako tih par poglavara iz HDZa ima obraza pojaviti se pred ljudima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # nulta stopa tolerancije za poštenjeZZ 2021-10-13 15:33
Citat ...:
Citat gost:
Sve vrijeme je bila u uredu. Dogovarala je izbornu skupštinu HDZ-a s Nedićem i Volarićkom. A tek kad je sve dogovoreno izišla je s tjelohraniteljima pred prosvjednike. Zna ona što je važnije.
Neće mi nikada biti jasno kako tih par poglavara iz HDZa ima obraza pojaviti se pred ljudima
A tko kaže da imaju obraza? HDZ je stranka korupcije i kriminala. HDZ je prva politička stranka u Hrvatskoj koja je osuđena za korupciju. Doznalo se i kako je HDZ imao „crne fondove“ i višemilijunske neprijavljene donacije.
Više o tome na ovom linku:
www.index.hr/.../2248356.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # neprijavljene donacijeasd 2021-10-13 15:45
Citat ZZ:
Doznalo se i kako je HDZ imao „crne fondove“ i višemilijunske neprijavljene donacije.
Više o tome na ovom linku:
www.index.hr/.../2248356.aspx
Pogledaj izvješća o donacijama Ane Kučić i lošinjskog HDZ za prošle izbor pa usporedi sa cijenama oglašavanja, izrade video spotova, đireva s Jurkotićem, tiska, putovanja i t.d. pa ćeš vidjeti da je moralo biti neprijavljenih donacija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Tajne donacije za javno hvalisanjegost 2021-10-13 17:01
Citat asd:
Citat ZZ:
Doznalo se i kako je HDZ imao „crne fondove“ i višemilijunske neprijavljene donacije.
Više o tome na ovom linku:
www.index.hr/.../2248356.aspx
Pogledaj izvješća o donacijama Ane Kučić i lošinjskog HDZ za prošle izbor pa usporedi sa cijenama oglašavanja, izrade video spotova, đireva s Jurkotićem, tiska, putovanja i t.d. pa ćeš vidjeti da je moralo biti neprijavljenih donacija.
Kučić je prijavila troškova 65.598,70 kuna a donacija 65.601,95 kuna. A tisak samo jedne duple stranice (duplerice) u Novom listu košta 52.166,40 kn. Sadržaj tzv. nativnog oglasa (da izgleda kao novinarski članak, a nije nego je oglas) plaća se posebno. Oglas u Nacionalu sa slikom poze na logeru je vjerojatno koštao isto ako ne više, a na fejsu je imala 14 režiranih reklamnih videospotova. Da ne računamo Jurkotićeve emisije Đir i Đir akademija. Nacional je o Jurkotićevom biznisu objavio članak s naslovom Emisija “Đir” vjerojatno utržila preko milijun kuna naplaćujući sadržaj u kojem se gradonačelnici i načelnici hvale uspjesima. A tko je gledao Anino hvalisanje i prenemaganje pričat će unucima.
www.nacional.hr/.../
Pročitajte i članak Uhljebi spiskali više od milijun naših kuna da bi se o njima snimale lijepe emisije u kojem se navodi što su uhljebi dobili za naše novce.
www.index.hr/.../2272509.aspx
Na spisku mušterija je i Mali Lošinj. Tko tvrdi da Ana Kučić i HdZ nisu primali tajne donacija taj ne zna računati ili je HDZ-ovac na usluzi gradonačelnici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
223 # Svi su oni isti, ovi gore su im uzorNN 2021-10-13 19:39
Sada je službeno: HDZ je opljačkao državu
www.index.hr/.../2310629.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # !!!!!! 2021-10-13 16:34
Danas je po drugi put, ovaj put pravomoćno presuđeni da je HDZ zločinačka organizacija. Mora da su Ana i Ante ponosni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2910 # BelanichJohn 2021-10-13 18:33
Ne znuam ki je vo pisal članak ali me se pari da je napisal,Arsen Mujagić ki priča štorije o gradonačelnici i koliko je dužan HDZ kemu je danas donesena presuda da su dužni 3,5 milona kuni,ali migdji nisam vidil da je niki napisal koliko je dužan Arsen Mujagić?Koliko ja znuam on je dužan toliko da brojevi ne stanu na kalkulator koji ima 12 znamenki.Tako da bi jua rekal,muc ne rovi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
129 # #-#-#gost 2021-10-13 19:39
Citat John:
Tako da bi jua rekal, muc ne rovi.
Neka si ti njemu rekao, ali trebaš znati da netko tko je dužan time ne gubi pravo da govori.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
254 # GiadrosichMery 2021-10-13 20:25
Neka naprvo ploti dugove, pa onda neka štenta, a dok ni plotil debiti, neka muci i ne reve
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # ??? 2021-10-13 20:49
Citat Mery:
Neka naprvo ploti dugove, pa onda neka štenta, a dok ni plotil debiti, neka muci i ne reve
A po kojem zakonu moliću ljepo?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
255 # .......Mateja 2021-10-13 20:56
Citat ?:
Citat Mery:
Neka naprvo ploti dugove, pa onda neka štenta, a dok ni plotil debiti, neka muci i ne reve
A po kojem zakonu moliću ljepo?
Moralnom a i osnovna pristojnost nalaže tako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Zakon šutnje?? 2021-10-13 21:05
Citat Mateja:
Citat ?:
Citat Mery:
Neka naprvo ploti dugove, pa onda neka štenta, a dok ni plotil debiti, neka muci i ne reve
A po kojem zakonu moliću ljepo?
Moralnom a i osnovna pristojnost nalaže tako.
Moral i pristojnost nalažu svakome od nas da digne glas protiv ovog zla što ga rade našim sugrađanima na Iloviku. A ni gradonačelnica nije mučala dok je njen ćaća dugovao gradu pa zašto bi Mujagić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # .....gost 2021-10-18 09:46
Citat ?:
A ni gradonačelnica nije mučala dok je njen ćaća dugovao gradu pa zašto bi Mujagić.
Ne muči ona ni sada kad je Grad u dugovima do grla nego reve o velikim uspjesima. Ali o šoldima od prodaje zgrade muči ka riba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Revanje živopisne gradonačelnicegost 2021-10-13 21:30
Citat Mery:
Neka naprvo ploti dugove, pa onda neka štenta, a dok ni plotil debiti, neka muci i ne reve
Nije ni ona mučala nego revala kad je Telegram provalio priču o dugovima njenog oca i brata:
Živopisna HDZ-ova gradonačelnica ne čini ništa da se gradu vrati 21,6 milijuna kn. Među dužnicima su i njezin tata i brat
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Trolanje za Anu "po domatju"Calabrone 2021-10-14 13:40
Citat gost:
Citat Mery:
Neka naprvo ploti dugove, pa onda neka štenta, a dok ni plotil debiti, neka muci i ne reve
Nije ni ona mučala nego revala kad je Telegram provalio priču o dugovima njenog oca i brata:
Živopisna HDZ-ova gradonačelnica ne čini ništa da se gradu vrati 21,6 milijuna kn. Među dužnicima su i njezin tata i brat
telegram.hr/.../...
Tri dana uoči izbora za šefa lokalnog HDZ-a klijenti, pajdaši i partijske kolege Ane Kučić pokušavaju na sve načine ušutkati kritičare njenog lika i (ne)djela. A najgluplji pokušaja je zahtjev da se "muči" i ne "reve" ako si u dugovima. Takvo što ne usudi se uvjetovati čak ni Plenković, alergičan na kritiku kao i Ana Kučić, jer zna da je 90 % građana Hrvatske u dugovima do grla. Pa i sama država je dužna i Bogu i Vragu da će i vaši praunuci vraćati dugove.

Dugovi autora ovog članaka su njegova privatna stvar i stvar povjerilaca koja se razrješuje u pravnom postupku, ali njegovo dugovanje bilo kome ne može mu oduzeti pravo da "reve" kako bi to voljeli Belanich — John, Giadrosich — Mery i Mateja. Koji pišu "po domaću" da bi sugerirali kako domaći brane "ponosnu Puntarku" na otoku "njenih djedova".

No istup gradonačelnice na prosvjedu nije privatna, nego javna stvar i tiče se svih građana Malog Lošinja - a zahvaljujući televiziji i drugim medijima poprimio je širi značaj - a razrješuje se u demokratskom postupku. Dok su oštećeni građani uredno organizirali i prijavili prosvjed, govornici obrazložili razloge prosvjeda i istaknuli prigodne parole, gradonačelnica je zamjerila što je to - kako je rekla -"politički intoniran skup". Zviždanje koje se razleglo nakon tih riječi bilo je zasluženo, jer magistra ekonomije je izvalila nečuvenu glupost. Naime, nema prosvjednog skupa koji bi bio nepolitički!

Komentare "po domaću" kao i ostale kojima se podržava nedemokratsko ponašanje predsjednice lokalnog ogranka stranke koja od demokracije ima samo riječ "demokratska" obilježavaju neke zajedničke osobine, no među njima se ističe zajednički cilj. Na stranu nepismenost, nesuvislost, slabo prikriveni bijes zbog nemoći da se ušutkaju kritičari, cilj im je odvlačenje pozornosti od neupitne opravdanosti kritika i preusmjeravanje na problematičnu osobnost kritičara.

Jer činjenice o skupu i o nedemokratskoj reakciji Ane Kučić na njega proširili su se zahvaljujući medijima kao požar.

U pravi trenutak: Nekoliko dana uoči nedjeljnih demokratskih izbora za čelnika ogranka vladajuće strane s jednim jedinim kandidatom.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Licemjerno preseravanjegost 2021-10-14 14:57
Najviše mi se zgadila zbog licemjernog preseravanja s lažnom brigom za djecu.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Djeca u prvom planuDomestos 2021-10-15 09:00
Citat gost:
Najviše mi se zgadila zbog licemjernog preseravanja s lažnom brigom za djecu.
A kad je prije devet godina jedan ministar prošetao po Iloviku s dvije djevojčice, četverogodišnjo m Ivanom Dabo i šestogodišnjom Tončicom Matas Ana Kučić, tada dogradonačelnic a, nije digla svoj glas u ime civilizacije niti je prosvjedovala protiv isticanja djece u prvi plan. Radila je ono što rade fikusi - šutjela je.


Ilovik – Mrtvaška postat će nova državna brodska linija Novi list: volim-losinj.org/.../...

A sada kad je svojom površnošću i nepromišljenim odlukama ozbiljno ugrozila djecu prigovara što je ista Tončica Matas, sada devet godina starija prosvjedovala pred gradskom upravom: "Dvije godine treniram kickbox, a sada ne mogu na treninge, ne mogu se viđati s prijateljima i ići u kino. Ne znam hoću li sljedeći dan moći u školu. Mi ilovačka djeca želimo ostati na Iloviku, ići preko Mrtvaške, kao i dosad. Jedino tako možemo imati normalno djetinjstvo. Nemojte nam uništiti pravo na djetinjstvo" (citirano s portala otoci.net.
otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Šutnja je (za lopine) zlatogost 2021-10-15 10:28
Citat Mery:
Neka naprvo ploti dugove, pa onda neka štenta, a dok ni plotil debiti, neka muci i ne reve
Jer kako netko reče, Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Kad je Bog djelio pamet John je spavaogost 2021-10-13 21:16
Uzjogunili se Anini trolovi. Ništa o članku! Ne čitaju članak već samo tko piše. A o bistrini i logici trolova koji nemaju sreće sa razmišljanjem kao i njihova šefica je ovaj Sušćan koji ne zna tko je pisao članak ali mu se čini da ga je pisao Arsen Mujagić koji se potpisao ispod članka. Anonimni trol ne zna tko je pisao članak koji je potpisan pod vlastitim imenom ali mu se čini da ga je napisao potpisani autor.
Logika poput u članku opisane logike gradonačelnice da je htjela biti na skupu na kojem nije željela biti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 0 # Đeni iz Hoboken....... 2021-10-13 21:46
Kako je lijepo gledati i čitati kako netko pali vatru i na to se nekolicina pametnih upeca, i stručno komentiraju i vrijeđaju gradonačelnicu. A tu je pitanju samo dvije ili tri osobe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Službeno vrijeđanjegost 2021-10-14 06:35
Ako je netko zapalio vatru to je gradonačelnica. Nitko nije nju izvrijeđao kao što je ona izvrijeđala prosvjednike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # laži laži laži miGigi iz Kanade 2021-10-14 07:06
Samoživa gradonačelnica vrijeđa građane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # ...Marija sa Suska 2021-10-14 07:17
Ana, odi ća
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # »... ne bavimo se politikom ....«Administrator 2021-10-14 08:50
Za oni koji ne koriste Facebook objavljujemo video uradak sa FB stranice grupe SOS - Spasimo otok Ilovik objavljen jučer po poruci
Stanovnici Ilovika u borbi za luku Mrtvaška, uz puno dobre volje volontera, malo stare tehnike iz Ilovačkih restorana, te pomoći slučajnih turista i dobrih ljudi iz Malog Lošinja, oformili su otočki kanal ILOVIK TV. ILOVIK TV će, dok traje naša borba za Mrtvašku, služiti predstavljanju problematike otoka Ilovika. Svakih tjedan, na našoj FB stranici #SPASIMOILOVIK ćemo objavljivati priloge koje izražavaju nas otočni stav prema otimanju Mrtvaške.
Ljubazno Vas pozivamo, da danas u 20:00 sati pogledate naš prvi prilog sa naslovom: "Gradonačelnica ".


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # la la lendAbel 2021-10-14 09:45
njoj je sve ovo la la lend, zar ta žena nema ni malo srama?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Najbolji mali grad za velika s*anjaKibic 2021-10-14 10:17
Citat Abel:
njoj je sve ovo la la lend, zar ta žena nema ni malo srama?
Bestidnost je njena osobina kojom je ponovno postala gradonačelnica, a uz iskazanu beskrupuloznost kojom je postigla da bude jedini kandidat ostat će i predsjednica ogranka osuđene krim-organizaci je. A treba biti zaista bestidan da se u jeku skandala oko pogoršanja uvjeta života Ilovčana javiš na natječaj za titulu najboljeg malog grada u zemlji za život i poslovanje. Natječaj provodi portal gradonačelnik.h r koji za novac hvali uspjehe gradonačelnika (nešto kao Jurkotić sa svojim "đirevim"). Jučer je velikim naslovom objavio
Mali Lošinj i ove godine u dvostrukom finalu – bore se za titulu najboljeg malog grada u zemlji za život i poslovanje
Članak započinje prepričanim tekstom brojnih Aninih lažnih intervjua s istim propagandnim sadržajem po raznim medijima"Mali Lošinj najveći je grad na hrvatskim otocima, grad koji, iako je otočna sredina, ima veliki broj djece i mladih, ali i mladih obitelji, gospodarstvenik a i poljoprivrednik a o kojima, uz sve velike investicije, vodi računa…, a propozicije natječaja su takve da ih je lako lažirati. Pobjedu će odnijeti onaj tko još nije, a spreman je platiti cijenu. Ana Kučić je sigurno spremna.
Ovo joj je predložak za štancanje svojih lažnih intervjua kojeg nije sama složila
novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # ... živit tamo na Punta Križu ...gost 2021-10-14 10:37
Citat Kibic:
Ovo joj je predložak za štancanje svojih lažnih intervjua kojeg nije sama složila
novilist.hr/.../...
Netko tko ovako govori sigurno nije dobar ni u pismenom izražavanju :sad:
"Sasvim sigurno mi danas, isto tako, mi smo razgovarali o tome sa izrađivačem i mi danas sigurno nemamo dostatnog prostora da sutra napravimo jedno naselje i sad zbrinemo sve, daj Bože da dođe šesto ljudi radit, živit tamo na Punta Križu, ne samo da ćemo otvarati pred saziv gradskog vijeća, davat prijedlog za izmjenama i dopunama naše prostorne planske dokumentacije. Ako zapravo budemo imali taj problem. Daj Bože da imamo taj problem jer danas imamo problem financiramo rad dućana u Punta Križi, na Beleju, na Susku, na Unijama. Sufinanciramo rad pošte jer i pošta se zatvara u Nerezinama, u ovim malim mjestima odavno nema." Iz transkripta govora "kojim je začarala gradsko vijeće"
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ...Nisam odavde 2021-10-14 10:53
Jel to taj venecijanski hrvatski dijalekt?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Mrtvaška nema alternativuJosip 2021-10-14 11:10
Treba problem dignuti na sljedeću razinu, npr. organizirati prosvjed na riječkom Korzu, ako bude trebalo i u Zagrebu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # Vaš izborrobert 2021-10-14 16:13
Što Vam je ona kriva pa sami ste je izabrali. :lol: :lol: :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Kriva.......... 2021-10-15 13:14
.....što brod vozi u Lošinj...plaća brod...plaća Tijana...plaća katamaran...pla ća gumenjak....izd ala Ilovčane.....da ih je branila Mrtvaška bi ostala otvorena....što je najjeftinijije riješenje.....a ovako najskuplje riješenje za Ilovik i za Lošinj......
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # poznati likjurkan 2021-10-15 13:20
Već davno sam rekao da je nesposobna i nekompetentna. Ali lagati, e tu smo s njom prvi među milijun otoka. Ilovčani su se uvjerili na svojoj koži.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
103 # Silahranitelj tuljana 2021-10-15 13:52
Koliko komentara...ali već sam bio danas na #2 pa ne trebam čitati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # pitanjeivan simičić 2021-10-17 20:39
Ja bi postavio jedno pitanje Hranitelju tuljana Ivici Periću Filipu Baliji Ani Kučić Krstašu i svima ostalima koji znaju sve o Iloviku bolje nego mi.Molim Vas gospodo da mi objasnite zašto linija nemože na Mrtvašku a tamo nema ni kariole a kamoli kakvih radova i strojeva ?Neznam možda tamo rade nekakvi nevidljivi radnici,nemam pojma.Molim objasnite mi kad već sve znate da i ja znam.Hvala na odgovoru !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
5 0 # Nuhranitelj tuljana 2021-10-18 08:11
Citat ivan simičić:
Ja bi postavio jedno pitanje Hranitelju tuljana Ivici Periću Filipu Baliji Ani Kučić Krstašu i svima ostalima koji znaju sve o Iloviku bolje nego mi.Molim Vas gospodo da mi objasnite zašto linija nemože na Mrtvašku a tamo nema ni kariole a kamoli kakvih radova i strojeva ?Neznam možda tamo rade nekakvi nevidljivi radnici,nemam pojma.Molim objasnite mi kad već sve znate da i ja znam.Hvala na odgovoru !
Meni ili komentatori koji se naziva Tuljana a naslov komentara uvijek mu je "Hranitelj".
Jer ja s ovim veze nemam, niti se baš javljam jedino što sam upozorio Ilovčane da paze tko im je pružio ruku "da pomogne", da to ne bi bili ljudi koji njihov problem iskorištavaju za vlastitu promociju ili ljudi za koje mnogi vjeruju da su spriječili promjenu vlasti tako da su velik dio nezadovoljnika uputili na kandidata koji zapravo nije oporbeni i tako pomogli "Ani".
Podrška stanovnicima Ilovika, a kakvo je stanje danas na gradilištu ne znam, jer ne idem tamo često, ja moram raditi, nisam korisnik proračuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Tko o čemu, tuljan o sebigost 2021-10-18 09:07
Citat hranitelj tuljana:
jedino što sam upozorio Ilovčane da paze tko im je pružio ruku "da pomogne", da to ne bi bili ljudi koji njihov problem iskorištavaju za vlastitu promociju ili ljudi za koje mnogi vjeruju da su spriječili promjenu vlasti tako da su velik dio nezadovoljnika uputili na kandidata koji zapravo nije oporbeni i tako pomogli "Ani".
Jel ima neko da govori tuljanski pa da mi prevede što je hranitelj rekao? I još - nevezano uz temu dodaje - "kakvo je stanje danas na gradilištu ne znam, jer ne idem tamo često, ja moram raditi, nisam korisnik proračuna". Nije ga briga što baš svi korisnici nisu zasjeli u ministarske, saborske, ravnateljske i druge povlaštene fotelje pa da ne moraju raditi. Samo da istakne svoju anonimnu osobu kao poštenog neproračunskog djelatnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
9 0 # proučite Zakonmarsovac 2021-10-18 09:08
Komentar na Domestos:na slici se lijepo vidi da tu djecu u naručju nose njihovi roditelji što je po Zakonu dozvoljeno(a ne da djeca samostalno nastupaju u prosvjedu) i slika pokazuje da tada nije bio prosvjedni skup već proslava katoličkog blagdana "Petrova"zaštit nika Ilovika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ispravak netočnih navodaDomestos 2021-10-18 09:16
Citat marsovac:
Komentar na Domestos:na slici se lijepo vidi da tu djecu u naručju nose njihovi roditelji što je po Zakonu dozvoljeno(a ne da djeca samostalno nastupaju u prosvjedu) i slika pokazuje da tada nije bio prosvjedni skup već proslava katoličkog blagdana "Petrova" zaštitnika Ilovika.
To nije bila proslava katoličkog blagdana nego vrlo svjetovna proslava kraja radova na proširenju rive i produljenju pristanišnog mula na Iloviku. A na slici se lijepo vidi da djecu ne nose njihovi roditelji nego političari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # PropaliKapetan 2021-10-19 12:26
Ne kužim ja vas ovdje. Jedni pričaju kako ih je grad uništio, drugi cvile oko djece, treći oko radova a ovaj lumen koji piše tekstove i dalje juri po cesti dok ga "netko ili nesto" ne stigne, pri tom smijući se drugima i pumpanju briznih stanovnika Ilovika. Kužim da je Ilovčanima teško zbog pristupa Mrtvaškoj al na takav način komunikacije, pogotovo s jednim propalim odvjetnikom što se doselio iz Rijeke jer traži mir, Mujagiću taman pala sjekira u med. Pa šta se ljudi koji npr grade kuću ne strpe dok je ne dovrše, pa kasnije uživaju u boljem. Zar je prije dok nije bilo asfalta do Mrtvaške bilo bolje? Zar je prije dok nije bilo linije bilo bolje? Zar prije dok su djeca išla u školu barkom i spavala u Lošinju bilo bolje? To nije bilo prije 20 godina... Zar je teško strpiti se malo? Priznajte si Ilovčani... Pod Ilovčane ne smatram neke Zijanide, ili furešte koji su dobili stan džabe da bi mogli radit na otoku.

A autor teksta o djeci bolje da ne priča. Mali mu svako par dana baulja od droge, a nije ni policiji stran njegov hobi. Svatko nek gleda svoju djecu. Činjenica je da je jadno koristit bilo koju malo ljetnu djecu za bilo što. Tako je i Frankvocić famozno predstavljao svoj tim sa djecom u ruci jer su mu tako govorili PR stručnjaci. Jadno. Djeca mogu imat svoj stav, naravno, al je to većinom stav roditelja. Zato i ne čudi šta bi se Mujagić junior drogirao...
To da je Kučička svima za sve kriva je klasika na ovom portalu. Al kad dođu izbori uvjerljivo pobjedi. Baš čudno... Mora da je ipak nešto trulo na ovoj stranici.

p.s. Arsene i dalje mi duguješ pare... Vidimo se po mraku
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Ko duguje ima da bude kušČeper 2021-10-19 13:46
Citat Kapetan:
To da je Kučička svima za sve kriva je klasika na ovom portalu.
Pa jel gradonačelnica ili nije? Kao da je kraljica za sebe govori mi, a nas naziva naši građani.Citat:
Al kad dođu izbori uvjerljivo pobjedi.
Pobjeda tek u drugom krugu baš i nije jako uvjerljiva pobjeda :P Citat:
Baš čudno... Mora da je ipak nešto trulo na ovoj stranici.
Nešto je trulo u ovom Gradu, a trulo je i u državi. Diagnoza: HDZ. Predugo u vlasti pa se pokvariloCitat:
p.s. Arsene i dalje mi duguješ pare... Vidimo se po mraku
Znači dovde je došla sloboda izražavanja? Kad nekom duguješ ima da budeš kuš. Zato nema kritike iz redova Devine većine koja Kučićki drži ljestve u GV. Još ne znamo što joj duguju ali saznaćemo :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ...... 2021-10-19 14:01
Citat Čeper:
Znači dovde je došla sloboda izražavanja? Kad nekom duguješ ima da budeš kuš. Zato nema kritike iz redova Devine većine koja Kučićki drži ljestve u GV. Još ne znamo što joj duguju ali saznaćemo :lol:
Ovo je neki divji čovik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Dugoročno pljuvanje po oporbigost 2021-10-19 14:55
Citat Čeper:
Mora da je ipak nešto trulo na ovoj stranici.
Citat:
Nešto je trulo u ovom Gradu, a trulo je i u državi. Diagnoza: HDZ. Predugo u vlasti pa se pokvarilo
Ova još nije zagrijala stolicu u drugom mandatu (rješila je samo povećanje svoje plaće) a već pljuje po oporbi da je ne ugrozi za četiri godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Umjesto da se ljudski ispriča, Kučićka napadagost 2021-10-19 14:12
Citat Kapetan:
Mora da je ipak nešto trulo na ovoj stranici.
A trulo je bogami i na fejsu: Komentar naše inicijative SPASIMO ILOVIK povodom obraćanja gradonačelnice 18.10.2021.
Povodom obraćanja gradonačelnice Ane Kučić moramo konstatirati da je i ona jedna od odgovornih za ovako manjkav projekt, jer je prisustvovala sklapanju ugovora i morala biti upoznata s njegovim sadržajem kao i s čitavim projektom. Pritom problem ili nije uočila, ili je smatrala da Ilovik i Ilovčani nisu zapreka da se, unatoč svemu, ovakav projekt provede.

Ne uspijevamo shvatiti koja su to 2 od 4 problema riješena! Je li rješenje da naša djeca sljedećih godina, a znamo da to nisu samo 22 mjeseca, gliserima i barkama plove po olujnom moru, kiši i vjetru, da bi mokri došli u školu?

Da učiteljica zbog takvog vremena ne može dolaziti u školu, pa ilovačka djeca imaju online nastavu? Da ilovačka djeca ne mogu ići na slobodne aktivnosti, učiti strani jezik, baviti se sportom, ili da stariji i bolesni za lošeg vremena, a bit će ga, ne mogu ići liječniku?

Nažalost, bježanjem od odgovornosti i upiranjem prstom u drugoga (koji je isto odgovoran), problemi se nisu riješili i neće se riješiti, a Ilovik će nestati.

Moralna i etička dužnost gradonačelnice je stati uz svoje ugrožene građane, a ne braniti investiciju, makar i na njihovu štetu.

Priče o 230 milijuna kuna za sada su u sferi znanstvene fantastike, jer taj novac nije dobiven, nego se samo gradonačelnica nada da bi mogao biti dobiven, a pitanje je da li će cesta koštati i znatno više.

Naš je stav da je svaki život vrjedniji od tih 230 milijuna kuna, a pogotovo u Hrvatskoj gdje život svakog dana nestaje.

Pogledajte naš film s prosvjeda u Malom Lošinju, govore naše srednjoškolke Tončice Matas i učiteljice Zinaide Mustafić.
ILOVIK TV
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Stranačka stegaNN 2021-10-19 14:48
Citat gost:
Moralna i etička dužnost gradonačelnice je stati uz svoje ugrožene građane, a ne braniti investiciju, makar i na njihovu štetu.
Priče o 230 milijuna kuna za sada su u sferi znanstvene fantastike, jer taj novac nije dobiven, nego se samo gradonačelnica nada da bi mogao biti dobiven, a pitanje je da li će cesta koštati i znatno više.
Unatoč stome Kučićka grčevito brani sam projekt jer tako veliku bespovratnu lovu iz EU ne smije ugroziti zbog stranačke stege a ni zbog prilike da se dio te love "zaljepi" za prste hadezejcima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ...HRT 2021-10-19 14:50
Mještani Ilovika projekt dogradnje luke Mrtvaška prijavili OLAF-u
Niti jedan od dva temeljna problema projekta Mrtvaška nije riješen, poručuju mještani Ilovika koji su projekt prijavili Europskom uredu za borbu protiv prijevara i najavili novi prosvjed. Prijevoz učenika i učiteljica gliserom do Mrtvaške nije prihvatljivo rješenje, kažu Ilovčani.

radio.hrt.hr/.../271871
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # ................... 2021-10-19 15:49
.......ili ti ga Briselu .....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
51 # HraniteljTuljana 2021-10-19 16:48
Bravo za Kapetana.Kako vidim i na ovom ortalu počinju ljudi razmišljati svojom glavom i počinju gledati stvari kako su ispravne.Naši dragi prijatelji Ilovčani koji su zavedeni onako kako kaže Kapetan, oduvijek su dolazili u Lošinj,vezom i u zadnjih dvadeset godina im je omogućeno da dolaze brže preko Mrtvaške.I neka, treba im pomoći,ali oni moraju shvatiti da neće ništa postići inatom i vrijeđanjem Lošinjsku vlast.Dragi Ilovčani i oni koji to niste a podržavate buntovnike koji su izgubili na izborima,Mrtvaš ka se radi za vas,a Mrtvaška je na otoku Lošinju.Bit će izgrađena u dogovorenom roku a do tada se morate strpiti i ne pljuvati po nama Lošinjanima.Uos talom mi Lošinjani nemamo veze sa tim projektom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ............... ............... ........Prolaznik 2021-10-19 17:59
....pa onda šta se petljaoš..Ana je dobila na Iloviku.....i da nije dobila.....Ana je dala suglasnost bez Ilovčana za izmještanje linije...umjest o da se priklonila Ilovčanima i ministarstvu....
vozni red Ilovik-Mrtvaška piše MO Ilovik......Ana laže da su Ilovčani izabrali Mali Lošinj kao luku...izabrala je Ana....Ilovčani nisu željeli maknuti iz Mrtvaške...treb ali su ići na ruku Ilovčanima....d osvega ovoga nebi došlo....reko ja ....još na sastanku miješani Ilovika,Filip,A na...razbiti ćete zube na Iloviku....neće da slušaju...vrati te im brod na Mrtvašku.....sv e je usrao Filip....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Vrijeđanje Ilovčanagost 2021-10-19 18:02
Kapetan ne misli svojom glavom nego piše ono što odgovara gradonačelnici pa skupa s njom vrijeđa Ilovčane da su zavedeni. A ilovčani nisu vrijeđali lošinjsku vlast nego govorili istinu kad su na Kučićkine bezobraštine vikali da laže.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # pjesmažalosna sova 2021-10-19 20:19
Ironija je u tome što nije izašla uz pjesmu "Laži me", nego uz himnu HDZ-a "Bože čuvaj Hrvatsku". Himnu koja je prekinuta njenim dolaskom, inače bi odsvirala do kraja. I inače, glazbena kulisa događaja i cjelokupna simbolika bila je kao da se radi o predizbornom skupu HDZ-a negdje iznad 500 metara nadmorske visine. Ljudi ne kuže da je uz zborno pjevanje onih debilnih pjesama sve i krenulo po zlu. Ali to je teško objasniti. Jer postoji veliki strah od prosvjeda i da te se imenuje političkim prosvjednikom. Kao da ima drugih prosvjeda osim političkih
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # udario tuk na lukJadranski.hr 2021-10-19 21:00
Ravnatelj ŽLU Mali Lošinj: Radovi se nastavljaju dok Grad Mali Lošinj ne kaže drugačije

...
U svim tim opisanim postupcima Grad Mali Lošinj bio je aktivno uključen. U postupku izdavanja građevinske dozvole glavni projekt bio je dostavljen Gradu Mali Lošinj na davanje posebnih uvjeta i uvjeta priključka, no niti su dali bilo kakvu primjedbu niti utvrdili postojanje nedostataka u projektu. Isto tako Grad Mali Lošinj dao je podršku i tražio nastavak realizacije projekta dopisom potpisanom od gradonačelnice Kučić 27. srpnja 2021. godine.
...

Cijeli članak:

jadranski.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # OMGOMG 2021-10-19 21:17
Za ŽLU ne znam, ali u GML su svi nesposobni napraviti bilo što korisno, osim naravno za sebe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Goni se ...Gradonačelnica Minhauzen 2021-10-20 05:58
Sama izjavljuje da je ovo kapitalni projekt za otoke, a kada iskrsnu problemi onda kaže da o ničemu ništa ne zna. Prava adresa za žalbe je tamo negdje drugdje. Pa za što primaš plaću ako o ničemu ništa ne znaš? Hoćeš li sutra i za Mataldu reći da je adresa za žalbe na Dražici, a ti o tome ništa ne znaš?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


ZADNJI KOMENTARI

 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  Gradonačelnica Minhauzen 20.10.2021 05:58
  Goni se ...
  Sama izjavljuje da je ovo kapitalni projekt za otoke, a kada iskrsnu problemi onda kaže da ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  OMG 19.10.2021 21:17
  OMG
  Za ŽLU ne znam, ali u GML su svi nesposobni napraviti bilo što korisno, osim naravno za ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  Jadranski.hr 19.10.2021 21:00
  udario tuk na luk
  Ravnatelj ŽLU Mali Lošinj: Radovi se nastavljaju dok Grad Mali Lošinj ne kaže drugačije ...
   
 • Politika je kurva

  žalosna sova 19.10.2021 20:29
  reakcija
  Da imaš novaca kao ona, i da znaš da ti nitko ne može ništa, i to bi se smijao dok hodaš ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  žalosna sova 19.10.2021 20:19
  pjesma
  Ironija je u tome što nije izašla uz pjesmu "Laži me", nego uz himnu HDZ-a "Bože čuvaj ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  gost 19.10.2021 18:02
  Vrijeđanje Ilovčana
  Kapetan ne misli svojom glavom nego piše ono što odgovara gradonačelnici pa skupa s njom ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  Prolaznik 19.10.2021 17:59
  ......................................
  ....pa onda šta se petljaoš..Ana je dobila na Iloviku.....i da nije dobila.....Ana je dala ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  Tuljana 19.10.2021 16:48
  Hranitelj
  Bravo za Kapetana.Kako vidim i na ovom ortalu počinju ljudi razmišljati svojom glavom i ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  .......... 19.10.2021 15:49
  .........
  .......ili ti ga Briselu .....
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  gost 19.10.2021 14:55
  Dugoročno pljuvanje po oporbi
  Ova još nije zagrijala stolicu u drugom mandatu (rješila je samo povećanje svoje plaće) ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  HRT 19.10.2021 14:50
  ...
  Mještani Ilovika projekt dogradnje luke Mrtvaška prijavili OLAF-u Niti jedan od dva temeljna ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  NN 19.10.2021 14:48
  Stranačka stega
  Unatoč stome Kučićka grčevito brani sam projekt jer tako veliku bespovratnu lovu iz EU ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  gost 19.10.2021 14:12
  Umjesto da se ljudski ispriča, Kučićka napada
  A trulo je bogami i na fejsu: Komentar naše inicijative SPASIMO ILOVIK povodom obraćanja ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  ... 19.10.2021 14:01
  ...
  Ovo je neki divji čovik.
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  Čeper 19.10.2021 13:46
  Ko duguje ima da bude kuš
  Pa jel gradonačelnica ili nije? Kao da je kraljica za sebe govori mi, a nas naziva naši ...
   
 • Otvoreni forum

  EdwardPep 19.10.2021 13:45
  microsoft office 2003 full one2up
  TyncSlalayPrewP earf thingiverse.com : cdn.thingiverse.com/.../...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  Kapetan 19.10.2021 12:26
  Propali
  Ne kužim ja vas ovdje. Jedni pričaju kako ih je grad uništio, drugi cvile oko djece, treći ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  .......... 19.10.2021 11:29
  Ko hebe Ilovčane
  ......katastrof a...mogla je podržati Ilovčane a ne okrenuti leđa...izdajica ....ako nešto ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  ZK 19.10.2021 10:39
  Jesu li Ilovčani slaboumni?
  Savršeni primjer ponašanja zbog kojeg se za politiku s pravom kaže da je kurva. Adresiranjem ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  AS 19.10.2021 10:33
  ...
  Znamo da lažu, znaju da lažu, znaju da znamo da lažu, znamo da znaju da znamo da lažu. A ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  Pilat 19.10.2021 09:58
  Poncije
  i.imgur.com/QUQTqkq.jpg (http://i.imgur.com/QUQTqkq.jpg)
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  gost 18.10.2021 17:33
  Režija spontanosti
  A olakšala je posao svom nosaču blesimetra. Za predizborne spotove kraj logera za koje ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  Vidjelica 18.10.2021 17:23
  ...
  Nema redovitih obraćanja, postoje samo redovita ukazanja na riječkom Korzu.
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  Vidjelica 18.10.2021 17:19
  Ukazanje
  Ona bi da nam se obrati danas točno u 18 sati. Pa obrati se kad god hoćeš, ne misliš valjda ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  Gost Deluxe 18.10.2021 17:17
  Izvanredno obraćanje
  Gradonačelnica preko fejsa poručila: Danas u 18.00 sati na ovoj Facebook stranici pogledajte ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  diskriminirani građanin 18.10.2021 14:11
  ....
  Nastavit će raditi predano na način kako je u nepuna 3 mjeseca novog mandata predano prevarila ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  Liječeni HDZ-ovac 18.10.2021 12:45
  A što će nastaviti kad nisu ni započeli?
  I mene žalosti ova politički intonirana poruka, kao što je gradonačelnicu žalostio politički ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  ZT 18.10.2021 10:47
  Cirkusko puštanje balona
  Kad ovakav uvredljiv izraz nepovjerenja dvije trećine članova slavi cirkuskim puštanjem ...
   
 • Unutarstranačko prenemaganje i uzurpacija javnog prostora

  Kibic 18.10.2021 10:19
  Službena razdraganost bez temelja
  Ali taj bijedni rezultat glasanja je nije omeo da na fejsu HDZ Mali Lošinj ushićeno objavi ...
   
 • Gradonačelnica nema sreće s razmišljanjem

  gost 18.10.2021 09:46
  .....
  Ne muči ona ni sada kad je Grad u dugovima do grla nego reve o velikim uspjesima. Ali o ...