Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u svezi uređenja obale Kadin i obale Zagazinjine

Korisnička ocjena:  / 3
LošeNajbolje 

Na web stranici Grada Malog Lošinja objavljena je obavijest o organizaciji savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u svezi uređenja obale Kadin – Faza I i uređenja obale Zagazinjine – Faza I​.

Detaljan opis planiranog uređenja sadržan je u dijelu tehničkog opisa priložene projektne dokumentacije. Savjetovanje se provodi na način da se građanima omogućava javni uvid u projektnu dokumentaciju te dostava primjedbi i prijedloga na Glavni projekt uređenja obale Kadin – Faza I, uređenje obale Zagazinjine – Faza I u periodu 07. travnja do. 28. travnja 2015. god. (ukupno 15 radnih dana), u prostorijama Grada Malog Lošinja, Riva lošinjskih kapetana 7 u Malom Lošinju, I kat. te putem službenih internet stranica Grada Malog Lošinja www.mali-losinj.hr

Grad poziva sve zainteresirane da izvrše uvid u objavljenu dokumentaciju te unutar gore navedenog roka dostave svoje prijedloge i/ili primjedbe elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pismenim putem u pisarnicu Grada Malog Lošinja.

Za sve informacije obratiti se: Matija Basta, struč.spec.ing.građ. (tel: 051/ 231-056), e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Klikom mišem na sličice pojedinih stranica pokreće se galerija sadržaja, a klikom na oznaku u gornjem desnom kutu slike dobiva se uvećana slika.

Kadin

Zagazinjine

Komentari: 

016 # zagazikadija 2015-04-04 23:43
Ovo je pravi glavni projekat od prave firme ( kako ih nije bilo sram da ovakav sadržaj projketne dokumentacije nazovu glavni projekat), koja se srozala kao i poslodavac grad Mali Lošinj.
Ako su svi gradski projekti naruceni i izrađeni od ovakve i slicne firme onda je jasno zašto su naknadni radovi 50-80% od ugovorene cijene.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # ..pupa da ti se odveže 2015-04-05 00:24
Pa zar stvarno netko od vas stručnjaka i struke misli da smo mi građani telad i majmuni pa ćemo popušiti ovaj "glavni projekt"????? To je najobičnija špranca plus par amaterakih crteža situacija. Ma zamislite... treba paziti na granulaciju pijeska.. ma koja debilana. Ako je ovo struka onda smo više nego jadni. Gdje su izračuni količina matrijala za iskop a gdje za betone, željeza i koštanje posla po situacijama itd. To glavni projekt?? Pa kako ćete raspisati natječaj za posao kad se ne zna koliko i šta treba napraviti ili to "struka" radi onako odokativno?? I TAJ PROJEKAT ZBRLJAN U OŽUJKU BI TREBAO BITI ODRAZ VAŠE TRANSPARENTNOST I?????????????? ?????????????? ALOOOOOOOO????? ??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # aaaahahahahapušmipuli 2015-04-05 01:10
Pa koja debilana. Ovo je glavni projekat?? Pa kako izgleda ìdejni?????? Haaahahaha Strašno. A koliko ste platili taj projekat aaaaaahahahaha. Pa ja da sam ovo donio u ured za urbanizam kad sam pravio građevinsku izbacio bi me Šime kroz prozor sa trećeg kata bez grča ni licu a ja mu nebi zamjerio. A pokušavam si zamisliti lica likova koji bi ovo trebali odobriti aaaaahahahaha .. A stvarno ste me nasmijali. Ovako se godinama nisam smijao. I vi sebe zovete Grad i Gradske službe??? Vi živite na naš račun??? Ahahahahahahaah . Koja smo mi budale da plaćamo ovakvu vlast..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # alisau zemlji čudesa 2015-04-05 23:53
Citat pušmipuli:
Pa koja debilana. Ovo je glavni projekat?? Pa kako izgleda ìdejni?????? Haaahahaha Strašno. A koliko ste platili taj projekat aaaaaahahahaha. Pa ja da sam ovo donio u ured za urbanizam kad sam pravio građevinsku izbacio bi me Šime kroz prozor sa trećeg kata bez grča ni licu a ja mu nebi zamjerio. A pokušavam si zamisliti lica likova koji bi ovo trebali odobriti aaaaahahahaha .. A stvarno ste me nasmijali. Ovako se godinama nisam smijao. I vi sebe zovete Grad i Gradske službe??? Vi živite na naš račun??? Ahahahahahahaah. Koja smo mi budale da plaćamo ovakvu vlast..
Definitivno je Lošinj postao najobičnija baruština. Čitam dolje komentareni veze nemaju sa temom. Sve se radi samo da se razvodni problem. Ajmo pisati o lijevima i desnima i o kojekakvim ambicijama koje nemaju veze sa ovim projektom ako se to tako može nazvati. Sad uz miomirisni otok koji to nije, kružni tok koji to nije imamo i projekt koji to nije. Bravo Gari i ekipa..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # pravilo strukeDusty 2015-04-05 06:51
Može li mi netko objasniti kakvo je to pravilo stuke pa se sva tri sanitarna čvora sa tuševima nalaze izvan granice obuhvata, s time da se sanitarni čvor u Zagazinjinama nalazi čak 50 metara izvan granice obuhvata, skoro u dvorištu vlasnika najbliže kuće koji će vjerovatno time biti oduševljen, a do istoga ne postoji direktna staza sa plaže nego se mora hodati zaobilazno stazom dužine oko 150 metara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ZekoslavMrkva 2015-04-05 08:24
Maškare su odavno završile, i 1.travanj je prošao. Mora da im je ovaj glavni projekt donio zeko za Uskrs, pa su se ponadali da imaju mrkvu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Tajna V. ciljanih izmjena PPUBlitvar 2015-04-05 09:36
Ima li tu netko da je završio Visoku školu za snalaženje na službenoj gradskoj stranici da mi kaže gdje se nalazi kompletna V. ciljana izmjena i dopuna PPU grada Malog Lošinja? Na stranici je samo prijedlog pod Planovi u postupku donošenja, a koliko znam Vijeće ga je usvojilo.
Izmjene prostornog plana potvrđene pet do podne
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
51 # transparentnigrad 2015-04-05 10:19
URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA /UPU-9/ MALI LOŠINJ
CILJANE IZMJENE I DOPUNE
6
proširenje građevinskog područja na predjelu Rukavić
na k.č. 1945 i 1946 k.o. Mali Lošinj-grad

uvjeti smještaja i način gradnje građevina unutar dijela naselja Mali Lošinj, predjel Tovarić, oznake 7.8

tehničke ispravke i usklađenja u dijelu koji odnosi na zaštitu povijesne graditeljske cjeline naselja, spravak grafičkih oznaka na kartografskomprikazu
Putem bagatelne nabave u skladu sa Zakonom
o javnoj nabavi (NN, broj
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # ???malograđanin 2015-04-05 11:42
Citat Blitvar:
Ima li tu netko da je završio Visoku školu za snalaženje na službenoj gradskoj stranici da mi kaže gdje se nalazi kompletna V. ciljana izmjena i dopuna PPU grada Malog Lošinja?
Na stranici 4 izmjene i dopune plana u tekstualnom dijelu, u postupku donošenja UPU a
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Nisam dovoljno stručanBlitvar 2015-04-05 12:17
Citat malograđanin:
Citat Blitvar:
Ima li tu netko da je završio Visoku školu za snalaženje na službenoj gradskoj stranici da mi kaže gdje se nalazi kompletna V. ciljana izmjena i dopuna PPU grada Malog Lošinja?
Na stranici 4 izmjene i dopune plana u tekstualnom dijelu, u postupku donošenja UPU a
Imam završen samo običan fakultet, pa nisam dovoljno stručan da shvatim o čemu govoriš. A ako misliš na ovo mali-losinj.hr/.../... to me ne zanima, jer to je prijedlog, a ne usvojene izmjene. Imam dojam da se konačna, usvojena odluka iz nekog razloga taji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # nezadovoljnigrađanin 2015-04-05 12:27
Citat Blitvar:
Imam dojam da se konačna, usvojena odluka iz nekog razloga taji.
dojam te ne vara
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Igra skrivačaCSI Lošinj 2015-04-05 15:09
Citat građanin:
Citat Blitvar:
Imam dojam da se konačna, usvojena odluka iz nekog razloga taji.
dojam te ne vara
Cijela službena gradska stranica je napravljena kao da se informacije žele sakriti, a da nešto nađeš treba ti vremena kao da rješavaš neki rebus. Tako je ova tema stavljena pod "službene informacije" pa onda "savjetovanje sa zainteresiranom javnošću" bez da piše o kakvom se savjetovanju radi. Da je Gradu zaista stalo da građani sudjeluju ova bi obavijest bila na naslovnici stranice, gdje je pod "Najnovije vijesti" PRETHODNA RASPRAVA URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA NEREZINE UPU 15, a koja je objavljena prije ove teme što znači da nije najnovija vijest. Najnovija vijest je gurnuta u skroviti zakutak da je tko ne bi našao. Zaista je neshvatljivo da V. izmjene još nisu objavljene, a prošla su već tri mjeseca od usvajanja. Ili su tako dobro skrivene da bi trebao CSI da ih pronađe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # glupost ili zlonamjernost?gaga 2015-04-06 08:35
Citat CSI Lošinj:
Da je Gradu zaista stalo da građani sudjeluju ova bi obavijest bila na naslovnici stranice, gdje je pod "Najnovije vijesti" PRETHODNA RASPRAVA URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA NEREZINE UPU 15, a koja je objavljena prije ove teme što znači da nije najnovija vijest. Najnovija vijest je gurnuta u skroviti zakutak da je tko ne bi našao.
Kažu da ne treba uvijek sumnjati na zlonamjernost jer može se raditi o običnoj gluposti. Tako je glupo što su na vrhu stranice, na najuočljivijem mjestu "izdvojene vijesti" o nekakvom sastanku o hidroavionima, davnoj dodjeli priznanja i nekom sastanku u Bakru. I to s fotografijama :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # La voće i povrćeSalata 2015-04-05 15:22
Donošenjem v ciljanih izmjena PPUG ML moraju se uskladiti i planovi nižeg reda ,mislim prije svega n UPU Mali i Veli Lošinj. Dok nedobijete na web stranici Grada V ciljane izmjene, pogledajte navedene planove u izradi, pa će te točno vidjeti što se briše, a sto se dodaje, tako je zorno prikazano kao kada ti je učiteljica ispravljala nepismene zadaće. Dakle, Google, grad mali lošinj, prostorno planiranje, planovi u donošenju, UPU mali losinj i vidjeti ce te isto ono što i petim izmjenama za područje ml. Za vas nepismene i zavidne vidjet će te što se mijenja npr. na području Kadina, marine, runjice,poljane ,Dražice, kalvarije Itd. I idiotima sretan Uskrs ma gdje bili
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Hoću da vidim uredan materijalCSI Lošinj 2015-04-05 15:43
Citat Salata:
Dok nedobijete na web stranici Grada V ciljane izmjene, pogledajte navedene planove u izradi, pa će te točno vidjeti što se briše, a sto se dodaje,
A zašto ih nismo već dobili, i to ni nakon tri mjeseca od donošenja? Tko si ti pa da ti trebam vjerovati da su planovi u postupku donošenja istodobno i usvojeni planovi?
Citat:
tako je zorno prikazano kao kada ti je učiteljica ispravljala nepismene zadaće.
Kao građanin koji plaća sve redom od Gradonačelnika do vratara hoću da vidim uredan materijal, a ne ispravak nepismene zadaćeCitat:
Za vas nepismene i zavidne vidjet će te što se mijenja npr. na području Kadina, marine, runjice, poljane, Dražice, kalvarije Itd.
Kao građanin koji plaća sve te gradske uhljebe, imam pravo biti nepismen i zahtijevati da mi se sve servira na pladnju. A ti mi na tom pravu možeš zavidjetiCitat:
I idiotima sretan Uskrs ma gdje bili
Tebi također. Ma gdje bio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # Vrijeme i voljaPrijam Lovro 2015-04-05 15:55
Ovako brzo reagirati mogu samo trolovi koji ispunjavaju svoje zadaće i nezadovoljnici koje na prste mogu nabrojati. Kikiću ti samo uređuj ovu stranici, ništa nediraj i samo hrani svinje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Jedan dva tri ...Fulir 2015-04-05 16:41
Citat Prijam Lovro:
nezadovoljnici koje na prste mogu nabrojati.
Pa nabroj ih ako možeš :-*
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Sretan UskrsČestitar 2015-04-05 09:43
Svim stručnjacima s ovog portala Sretan Uskrs.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Zaglušujući mukUskršnji zeko 2015-04-05 10:03
Citat Čestitar:
Svim stručnjacima s ovog portala Sretan Uskrs.
Oni barem ne šute. Ostalim Lošinjanima koji šute kardinal Bozanić uz Uskrs poručuje: "Osjećate li, braćo i sestre, taj sablasni muk koji se kod mnogih ljudi rađa kao plod mirenja s postojećim stanjem? Primjećujete li da muk u dušama ljudi, muk koji je rodila ravnodušnost, sve više postaje zaglušujući?".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # judine škudezeko 2015-04-05 13:24
Citat Uskršnji zeko:
Oni barem ne šute. Ostalim Lošinjanima koji šute kardinal Bozanić uz Uskrs poručuje: "Osjećate li, braćo i sestre, taj sablasni muk koji se kod mnogih ljudi rađa kao plod mirenja s postojećim stanjem? Primjećujete li da muk u dušama ljudi, muk koji je rodila ravnodušnost, sve više postaje zaglušujući?".
Zaglušujući je muk upravo Crkve koja je među prvima dala u koncesiju Mataldu i prihvatila prljavi novac :eek:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Zeku trebaMrkva 2015-04-05 15:28
A što bi trebala biti pustopoljina ješ 2000 godina. Svu imovinu koja nije u funkciji, pa i crkvenu treba debelo oporezovati. Pohvalno je što crkva i svoje zemljište na Unijama želi dati ljudima i gospodarstvu na gospodarsko korištenje i u funkciju općeg dobra. Nedajbože Bože da svi promišljamo kao ti , kruha bi bili gladni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # seratorneznalica 2015-04-05 14:05
Zeko je serator koji kada nema što konkretno napisati kao komentar zaserava sve oko sebe. Njemu bi kao crkva trebala poagati račune? I sličnima. Pa nije crkva inicijativna grupa ili općinski vijećnik da polaže račune svakome kome padne na pamet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # .....koko 2015-04-05 14:46
Citat neznalica:
Zeko je serator koji kada nema što konkretno napisati kao komentar zaserava sve oko sebe. Njemu bi kao crkva trebala polagati račune? I sličnima. Pa nije crkva inicijativna grupa ili općinski vijećnik da polaže račune svakome kome padne na pamet.
O čemu ti to? Zeko nije ni tražio da mu crkva polaže račune. A kad smo već kod polaganja računa, crkva ih ne polaže ni državi premda od nje prima velike novce iz proračuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # IvoAgnostik 2015-04-05 15:47
Bojana je oduvjek imala političke ambicije, znamo kako su neslavno završile. Kao Sorošev igrač uključuje se u udruge civilnog društva , danas popularnije zvuči inicijative od nemila do nedraga. Kako doznajemo iz krugova bliskih Bojani i HDZ ,nhdz-ova kuhinja sprema vrhunski spin: ponovo istura Bojanu u prvi plan koja razbija lijevo biračko tijelo , a platforma njenog predizbornog programa je Stop golfu i Jadranki.ns Bojanom ljevica će imati autentičnog predstavnika
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Političke ambicijeBojana Genov 2015-04-05 18:04
Ovako složena konstrukcija može izgledati realno samo onima koji baš ništa ne znaju o političkim prilikama u Lošinju. Ipak je takvih malo. A domet takve konstrukcije ne ide dalje od prvih lokalnih izbora, na kojima se ime Bojana Genov sigurno neće biti niti na jednoj kandidacijskoj listi ili kandidaturi (osim eventualno izbora za mjesne odbore, čije me osnivanje u Malom Lošinju baš jako posljednjih dana zanima).

Zar tko misli da eventualne političke ambicije ne bih već mogla realizirati nakon toliko godina rada na javnoj sceni, u uvjetima u kojima su ljudski kapaciteti najveći deficit ove sredine? No za bavljenje politikom ja imam značajni deficit, onaj za podilaženje onome i onima s kojima se ne slažem.

Jasno je da svaki komentar odražava prvenstveno svjetonazor svog pisca, pa tako komentator o meni nije rekao baš ništa, a o sebi da se nikad ne bi bavio nečime što ne može politički (ili na drugi način) kapitalizirati. Mene i moj aktivizam proglasiti političkim eksponentom HDZ-a, koji je svjetonazorno, politički i metodološki od mene udaljen svjetlosnim godinama, toliko je bespredmetno da je to potpuno besmisleno komentirati.

Ono što ovdje ipak komentiram je ideja da za – poželjno - građansko djelovanje slijedi neka korist, a za ono nepoćudno kazna. Slutim da su ovi komentari dio strategije kojom se blaćenjem hoće neutralizirati utjecaj oponentice (pa makar paradoksalnom tvrdnjom da ti je saveznica :-)).

Jasno mi je da nitko baš ne voli negativnu povratnu informaciju o svojem djelovanju ili utjecaj na svoje djelovanje koji nije moguće kontrolirati. A ipak, rijetki i istinski uspješni političari i uspješni ljudi općenito prihvaćaju ne samo na deklaratornoj nego i stvarnoj razini ideju da ih takozvani obični ljudi mogu korigirati, dati im dobre ideje, vidjeti u smjeru u kojem oni sami ne gledaju i pozitivno utjecati na život zajednice.

Gubitnik je onaj tko se okruži samo onima sposobnima za podilaženje i laskanje. U tome smislu smatram da će ova vlast potvrditi ili negirati svoj značaj upravo odnosom prema neistomišljenic ima, u ovom slučaju prema inicijativi Čovjek po mjeri otoka, kritičnoj prema razvojnim rješenjima Lošinja i prema procedurama informiranja i uključivanja građana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Razbijanje lijevog biračkog tijelaTrol 2015-04-05 18:16
Ma jedva da vjerujem svojim očima da je napokon objavljena metoda kojom se uzastopno stjeće vlast u Lošinju! Liste koje razbijaju lijevo biračko tijelo!
Tko je spreman za oklade? Ja predviđam da ga neće razbijati Genovica nego Orah. Tko je ono preuzeo Orah u Lošinju? Netko sa dugim djelovanjem u zelenoj politici? Ili sa dugim djelovanjem u nezavinsim listama?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ~~~Orašar 2015-04-05 18:55
Citat Trol:
Ma jedva da vjerujem svojim očima da je napokon objavljena metoda kojom se uzastopno stjeće vlast u Lošinju! Liste koje razbijaju lijevo biračko tijelo!
Tko je spreman za oklade? Ja predviđam da ga neće razbijati Genovica nego Orah. Tko je ono preuzeo Orah u Lošinju? Netko sa dugim djelovanjem u zelenoj politici? Ili sa dugim djelovanjem u nezavisnim listama?
Pa zna se tko će preuzeti Orah. Netko tko ima VIŠAK ambicija uz manjak djelovanja u zelenoj politici. Računa s tri mjesta u GV i koalicijom s ekipom koja mu dade najbolju ponudu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Jadna mu majkaEdo 2015-04-05 21:42
Proći ce ko Dorijane sa Laburistima. Višak će imati manjak glasova
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Višak....demokr acijeFrodo 2015-04-05 18:20
Postojanje puno nezavisnih lista pokazuje višak demokracije na ovom otoku. Neka cvate tisuću cvjetova!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Demokracije nikad dostaDemokrat 2015-04-05 21:59
Tako je Petre
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Pa Uskrs je!Tereza, ujedno majka 2015-04-05 18:33
Zašto toliko ljutnje i strasti? Pa kud baš na ovaj dan, dan uskrsnuća onoga koji se je žrtvovao za sve nas? Otkud tako malo poštovanja prema njegovoj žrtvi?
Treba pokazati zajedništvo i ujediniti se u radu za svačije dobro, naročito onih siromašnih, s nikakvim ili malim primanjima, onih bez rješenog stambenog pitanja, nevoljnika i bolesnih, nesretnih i penzionera.
Otkud toliko bijesa u jednoj normalnoj javnoj raspravi? Otkud toliko napada jedni na druge kad se ulici susrećemo i čestitamo si Uskrs sa smiješkom na licu? Ja bih danas slušala misu, bavila se molitvama i jela jaja s hrenom i šunkom da ovdje nema toliko uzavrelog angažmana. Počinjem vjerovati da se iza namjera izgradnje krije neki pakleni plan. Zašto bi inače tako napadali komentare? Gdje će biti WC, van obuhvata? Pa pomaknite ga, ne mrzite se zato!!!!!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # razbijena ljevicaRazbijač 2015-04-05 18:40
Lijevo glasačko tijelo razbio je SDP svojim konformizmom, šutnjom, dizanjem ruku, koruptivnih praksi i time kakvo vodstvo ima na državnoj razini.
Lijevo glasačko tijelo ne bi bilo moguće razbiti nikakvim satelitskim listama da SDP radi ono što bi trebao kao opozicijsk a stranka. Satelitske liste se u Lošinju već prepoznaju a i nije više lako naći dovoljno beskičmenjaka za te liste, već su svi potrošeni. Da nije Devčića mogli bi lako reći da su sve nezavisne liste takve, ovako ipak ima pokoja iznimka. Čast iznimkama!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # ?Lošinjan 2015-04-05 21:06
Nama ne trebaju ni lijevi ni desni nego pravi. A ako si već spomenuo Devčića i on je samo još jedan Garijev satelit ,to se vidjelo odmah nakon izbora kada se njegov kolega Pupovac pridružio Gariju u rasprodaji Lošinja ,a glavni moto u predizbornoj kampanji im je bio zaustavimo rasprodaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Jaka travaFiFo 2015-04-05 21:38
Citat Lošinjan:
A ako si već spomenuo Devčića i on je samo još jedan Garijev satelit, to se vidjelo odmah nakon izbora kada se njegov kolega Pupovac pridružio Gariju u rasprodaji Lošinja
Ovakvu glupost već dugo nisam čuo. Pupovac se pridružio Gariju, a ti Devčića proglašavaš Garijevim satelitom :lol: Jesi li ti prirodno glup ili si napušen?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 0 # Patuljci pojma nemajuSpin master 2015-04-05 21:54
Devčićeva lista je pravi primjer takve liste, očito nisi dobro informiran. Koji su to ljudi koji su ga iznjedrili i poduprli. Devčić nakon izbora provodi svoju osobnu politiku i ne mari za grupu građana koji su ga poduprli. Boćarski klub je podupro Pupovca, Fabijanića, Orašara tj. Viška, Valerjeva . S njegove liste još uz njega formalno je samo Luka Kaćinari i to je to. Možda se Devčić toliko uživio u izbore da to nije ni primijetio da je bio dio scenarija velikog inžinjera.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # povratak otpisanihhrvoje 2015-04-06 07:38
Citat Spin master:
Možda se Devčić toliko uživio u izbore da to nije ni primijetio da je bio dio scenarija velikog inžinjera.
Iznenaditi će se mnogi kada na slijedećim lokalnim izborima izađe na površinu Devčićev suport, zato i vladajući tako strahuju. :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # Boćarska politikaBulin 2015-04-06 08:53
Citat Spin master:
Možda se Devčić toliko uživio u izbore da to nije ni primijetio da je bio dio scenarija velikog inžinjera.
Čisto sumnjam. Pupovac se prodao i to prilično jeftino, a Devčić je pokvario scenarij uvođenja jednoumlja u GV. Kako vidimo, odluke se donose jednoglasno, a i Rudi je pacificiran, tako da gunđa samo zbog Rukavića jer mu je tu privatni interes. Devčić je jedina oporba u GV i dosljedan je u tome. Sudjelovanje u politici izlaženjem na izbore da bi se prodao pa da zauzvrat boćari dobju nešto od gradske vlasti birači će na sljedećim izborima znati "nagraditi".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
33 # DevčićDemokrat 2015-04-06 09:00
Devčića za gradonačelnika
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
212 # nezavisne listeGerma 2015-04-06 10:05
Budimo realni da je istina to sa manjkom ljudskih kapaciteta. Nije lako sastaviti listu od ljudi koji se neće prodati, neće iznevjeriti obećanja data biračima i neće osramotiti one koji su nosili liste. Nisam baš redoviti pratitelj politike ali mi izgleda da Devčić provodi politiku koju je obećao Lošinjanima a velika je stvar da nije dao da ga kupe i da se svrsta u stranačke torove u kojima samo bleje kao ovce. Možda je njegova lista bila dio scenarija velikog inžinjera ali on nije. Zato drugi put neka pripazi koga stavlja na listu. Mi sad znamo od kakvog je Devčić materijala, nije baš glina za oblikovanje ma kako veliki inžinjeri bili.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Društveni angažmanLjudski resursi 2015-04-05 18:54
Slažem se s Bojanom da su ljudski kapaciteti najveći deficit našeg otoka. Zato se one koji se društveno angažiraju automatski proglašava nekim novim političarima ove ili one orijentacije, što je apsurdno. Puno lakše je ući u neku stranku i u njenoj zavjetrini si graditi političku karijeru, no voditi "donkihotovske borbe" za opće dobro kao pojedinac, izložen kritikama i podmetanjima sa svih strana. Uostalom, navedite mi ijednog ozbiljnog političara koji dolazi iz redova društvenog aktivizma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Šlepanje u zavjetriniWidra 2015-04-05 19:34
Citat Ljudski resursi:
Slažem se s Bojanom da su ljudski kapaciteti najveći deficit našeg otoka. Zato se one koji se društveno angažiraju automatski proglašava nekim novim političarima ove ili one orijentacije, što je apsurdno. Puno lakše je ući u neku stranku i u njenoj zavjetrini si graditi političku karijeru, no voditi "donkihotovske borbe" za opće dobro kao pojedinac, izložen kritikama i podmetanjima sa svih strana. Uostalom, navedite mi ijednog ozbiljnog političara koji dolazi iz redova društvenog aktivizma.
Najbolji primjer za političku karijeru šlepanjem u zavjetrini neke stranke je Ana Kučić u već dva mandata. Tko je prije izbora čuo da se bavila ikakvim društvenim aktivizmom za opće dobro?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # mama miaivica 2015-04-05 21:49
Citat Widra:
Najbolji primjer za političku karijeru šlepanjem u zavjetrini neke stranke je Ana Kučić u već dva mandata. Tko je prije izbora čuo da se bavila ikakvim društvenim aktivizmom za opće dobro?
.ipak vam je Ana trn u oku, ali kasno ste se sjetili. Anu za Gradonačenicu !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # .....A. Martin 2015-04-09 09:58
Citat ivica:
Citat Widra:
Najbolji primjer za političku karijeru šlepanjem u zavjetrini neke stranke je Ana Kučić u već dva mandata. Tko je prije izbora čuo da se bavila ikakvim društvenim aktivizmom za opće dobro?
.ipak vam je Ana trn u oku, ali kasno ste se sjetili. Anu za Gradonačenicu !!!
Slažem se. Dva mandata se provlačila samo na šminku i sljepu poslušnost Gariu a sad je ušla u HDZ. Kad postane gradonačelnica biće još više betoniranja nego dosad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # razlikaGandalf sivi 2015-04-05 19:20
Mudar čovjek preispituje tuđa mišljenja jer cijelo vrijeme preispituje i svoja, dok glupan to čini jer se razlikuju od njegovih.

Leo Stein
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Političari lokalni i šireFrodo 2015-04-06 10:11
Ma nije samo Ana takva. Lokalni vijećnici a najviše gradonačelnik najviše su produkt stranačkih kuhinja, dogovora, kupoprodaja i nagodbi prije i poslje izbora. Čime se je bavio Badurina, Cappelli, Nedić, Šimičić? Potrebni sastojci za lokalnog političara u zavjetrini stranke su ambicija, savitljiva kičma, uvijenost u pristojne manire i sposobnost prilagodbe i mimikrije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # paklena narančaelvis 2015-04-06 11:23
Citat Frodo:
Potrebni sastojci za lokalnog političara u zavjetrini stranke su ambicija, savitljiva kičma, uvijenost u pristojne manire i sposobnost prilagodbe i mimikrije.
Upravo si opisao sve naše političare, zato je država u kolapsu !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # PLAŽE!Kupačica 2015-04-06 10:20
Vratimo se na projekt uređenja obale koji se je donedavna zvao projekt uređenja plaža. Meni se čini da je ovaj projekt jako skup. To je poprilična svotica za intervencije ovog tipa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # seka??? 2015-04-08 09:55
Citat:
Vratimo se na projekt uređenja obale koji se je donedavna zvao projekt uređenja plaža. Meni se čini da je ovaj projekt jako skup. To je poprilična svotica za intervencije ovog tipa.
A sto bi radio braco, ostao je jadan bez velikog poslaaa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Lud zbunjenogstruka 2015-04-08 18:33
Citat Kupačica:
Vratimo se na projekt uređenja obale koji se je donedavna zvao projekt uređenja plaža. Meni se čini da je ovaj projekt jako skup. To je poprilična svotica za intervencije ovog tipa.
A meni se čini da nas stručno vuku za nos. Sve vrijeme govorilo se o plažama, a sad je to odjednom uređenje obale. Našao Gari struku da odradi posao. Čudno je da su prvo na GV odbili sudjelovanje građana, a onda ih odjednom pozivaju da savjetuju. Moš mislit. Odvraćaju pozornost od mućke s projektom uređenja plaža koji iznebuha postaje projekt uređenja obale zbog kojeg su prvo odbili Devčićev amandman da bi onda postupili baš po njemu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # u zimskom razdobljuČuvar plaže 2015-04-06 11:49
Gledam projekt i nikako mi ne ide u glavu zašto su na Kadinu projektirana dva sanitarna čvora a na Zagazinama samo jedan i to negdje u bušu bez pristupne staze. Zna li projektant koliko se prosječno ljudi kupa na kojoj plaži? I kakve su mu to ružne flekice od betona i kamena na koje stane par ručnika? Zašto se nije išlo na jedno veliko sunčalište uz samo more i to ne betonsko već drveno, kako je to običaj od kada u svijetu postoje kupališta? Tako se ne bi dirala prirodna konfiguracija obale, a ljudi bi imali gdje staviti svoje stvari i hodati uz obalu. Nadam se da će postaviti tuševe na žetone i tajmer kao na Krku, a ne da voda curi tuta forca po cijele dane i noći. I da će netko redovito čistiti zahode.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # struka na plaćipušmipuli 2015-04-06 19:46
Citat Čuvar plaže:
Gledam projekt i nikako mi ne ide u glavu zašto.
...... se ova šrakotina i dalje naziva projekt i zašto sa još uvijek nalazi na službenim stranicama Grada? Zašto vi u Gradu mislite da smo mi građani maloumnici? Isprava mi je sve to bilo jako smiješno a sada... sada je žalosno a nakon nekoliko pregleda čak uvredljivo. Sveta krava "struka" vam je krepala ili šta, jer ako je ovo vaša stručnost bolje da pozovete depešu iz Konga da preuzme vlast u Lošinju..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ZahodiKupačica 2015-04-06 13:07
Strah me je lošinjskih javnih zahoda. Nakon entuzijazma gradnje zahodi više nikoga ne zanimaju. Budući da grad ne želi investirati u redovno održavanje, onda su jednostavno zaključani. Lošinj glumi visoke standarde kojih uopće nema. Jedan javni WC uz Moby Dick je zaboravljen, a drugi također više nitko ne spominje. Na igralištu Bočac postoje dva javna zahoda, nikad nisu otvorena pa djeca koja koriste igralište obavljaju nuždu po uglovima igrališta. O dvaput pompozno javaljivanim i građenim tržnicama već je sve rečeno. Već je dosta toga rečeno i o tome da Grad tretira sve javne površine kao isključivo namijenjene turizmu pa tokom zime uz šetnice nema ni koševa za smeće. Što će to divljacima, šetnice su za turiste, koševi su za turiste, a domaći divljaci ne trebaju ni javne površine - zato im ih se sve više otima! - ni šetnje a smeće neka bacaju u more. Istina je da lošinjska javna poduzeća imaju priličan broj zaposlenih i da bi trebali bolje obavljati poslove iz svoje nadležnosti, ali ne vjerujem da će se to dogoditi. Zato izražavam skepsu u vezi javnih zahoda na obali.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Javni wcJa 2015-04-08 21:39
Javni wc uz Moby Dick nije zaboravljen nego je besplatno uzurpiran i koristi se kao skladište ,ali koga briga ako gradonačelnik to proda za šutnju SDP-a i slobodne ruke da nema opozicije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # nikad ne reci nikadalfi 2015-04-09 07:50
Citat Ja:
Javni wc uz Moby Dick nije zaboravljen nego je besplatno uzurpiran i koristi se kao skladište ,ali koga briga ako gradonačelnik to proda za šutnju SDP-a i slobodne ruke da nema opozicije.
Ako je kupio šutnju opozicije sa jednim javnim WC-om onda i zaslužujemo ovakvu vlast :-*
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # UPU NerezineGost 2015-04-08 09:35
Jeli neko našao materijale za Prethodnu raspravu Urbanističkog plana uređenja Nerezine UPU 15 na gradskoj stranici? Molim link ako je našao. Nemogu putovati na Lošinj, a zainteresiran sam.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # SavjetUPU Nerezine 2015-04-08 14:14
Pogledajte na: mali-losinj.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ......pro 2015-04-09 06:54
Citat UPU Nerezine:
Pogledajte na: mali-losinj.hr/.../...
tamo nema materijala
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # naivac,,, 2015-04-09 09:56
Citat pro:
Citat UPU Nerezine:
Pogledajte na: mali-losinj.hr/.../...
tamo nema materijala

Kaao si naivan, pa nisu oni ludi da se pripremis za javnu raspravu ako vidis materijale ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Danasje je javna raspravaFrodo 2015-04-09 11:15
Prethodna rasprava u tijeku izrade Nacrta prijedloga urbanističkog plana uređenja Nerezine /UPU 15/ održat će se u prostoru Gradske knjižnice, u Malom Lošinju, 9.travnja 2015. god. s početkom u 12:00 sati.
Danas je tribina pa neka zainteresirani idu i problematiziraj u što nisu objavljeni materijali. Materijali su tekstualni dio i karte, pa stvarno nas vuku za nos. Sve u ovom gadu je lažnjak, od lažne finoće gradonačelnika pa do lažne transparentnost i uprave.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # Loša kopijaDodo 2015-04-09 12:01
Očito. Je Frodo jedan lažnjak, patvorina .... Ajde Frodo pouči nas , što bi po tvome trebalo napraviti da ti budeš zadovoljan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Lekcija za uhljebaGargamel 2015-04-09 13:14
Citat Dodo:
Očito. Je Frodo jedan lažnjak, patvorina .... Ajde Frodo pouči nas , što bi po tvome trebalo napraviti da ti budeš zadovoljan.
Kad neće Frodo da vas gradske uhljebe poučim ja. Da bi bili zadovoljni trebali bi nas gradski uhljebi koje mi plaćamo vući za nos i staviti materijale za raspravu na internet. Zašto bi neko koga to zanima trebao putovati u Lošinj i pregledavati materijale u hodniku u kojem je uvijek gužva. Za takvo postupanje prema građanima ima bolji izraz od vući za nos, ali kad bi ga napisao bilo bi cenzurirano.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Objaviti dokumentacijuFrodo 2015-04-09 13:15
Jednostavno je. Treba objaviti dokumentaciju na mrežnim stranicama Grada, na način da ljudi mogu pogledati tekstualni dio i karte i suvislo napisati svoje primjedbe, što im zakon omogućava. To da netko po bezveznim portalima :-) mora pitati gdje se mogu naći materijali za javnu raspravu koja je propisana zakonom znači da je javna rasprava nešto što Grad ne želi i ne osigurava na pristojan način. Ako je ta dokumentacija objavljena, ja ću se ispričati svima koje dezinformiram.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # AsdfghjklXyz 2015-04-10 07:29
Kada si toliko pametan i informatički pismen stavi link pravilnika i članke koji se odnose na PRETHODNu RASPRAVU donošenja UPU-a. Može i Bojana da nas pouči.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # pristojnostBon ton 2015-04-10 08:14
Šta je pisac htio reći? Kad bi gradska stranica bila pristojno postavljena i uređena ne bi nam trebala Bojana da nas pouči :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ni rasprava više nije kao što je nekad bilakain 2015-04-10 10:36
Može jedno pitanje gradskim vlastima, zašto jučer nije održana prethodna rasprava nacrta prijedloga UPU Nerezine. Valjda su odustali od javnih rasprava kada su im u Velom Lošinju rasturili hotel-neboder.. . :-?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # NEMANIKOGA 2015-04-10 13:32
Garia nema,Martine nema.U Gradu nema nikoga.Da nisu podnijeli ostavku i idemo na prijevremene izbore
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ima li pilota u avionuandreas 2015-04-10 13:45
Citat NIKOGA:
Garia nema,Martine nema.U Gradu nema nikoga.Da nisu podnijeli ostavku i idemo na prijevremene izbore
Nemoj se prerano veseliti, otišli su na team bilding da napune baterije za napornu sezonu koja ih očekuje :roll:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # LondonApoksiomen 2015-04-10 16:34
Svi su otišli u London reklamirati lošinjsku kulturu i turizam.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # Plaža ili obala?Zagi 2015-04-16 09:16
Nakom što su na sjednici GV glatko odyebali Devčićev prijedlog da se građanima dopusti uvid u plan uređenja Kadina i Zagazinjina, a onda oglasili uvid i pozvali na davanje primjedbi (znači sve što je Devčić predložio) na radiju Lošinj je nastupila i Tanja Jović slatkorječivim pozivom na sudjelovanje građana. No nešto mi nije jasno. U najavi njene spike kaže se da se radi o uređenju PLAŽA, a ona je govorila o uređenju OBALE. Zna li netko kakva mućka se krije iza toga?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # di sm tu jazaga 2015-04-16 09:56
Nakom što su na sjednici GV glatko odyebali Devčićev prijedlog da se građanima dopusti uvid u plan uređenja Kadina i Zagazinjina, a onda oglasili uvid i pozvali na davanje primjedbi (znači sve što je Devčić predložio) na radiju Lošinj je nastupila i Tanja Jović slatkorječivim pozivom na sudjelovanje građana. No nešto mi nije jasno. U najavi njene spike kaže se da se radi o uređenju PLAŽA, a ona je govorila o uređenju OBALE. Zna li netko kakva mućka se krije iza toga?
Izvodjac radova i provizija .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # daj babi kunučvenk 2015-04-16 10:52
Citat zaga:
Zna li netko kakva mućka se krije iza toga?
Izvodjac radova i provizija .
Nemoguće da TZ i Grad funkcioniraju na taj način, to bi srušilo svaku vjeru i nadu ovom narodu. Bit će da malo pretjerujuš :roll: :-? ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # zagizgagi 2015-04-16 14:01
Citat čvenk:
Citat zaga:
Zna li netko kakva mućka se krije iza toga? Izvodjac radova i provizija .
Nemoguće da TZ i Grad funkcioniraju na taj način, to bi srušilo svaku vjeru i nadu ovom narodu. Bit će da malo pretjerujuš :roll: :-? ;-)
Đurđica i njen braco, Tanja Jović i pulen Klaić sa novim izvođacem radova .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano]: demonstracije i javni gnjev zbog funkcije državnog odvjetnika za jednog najblaže rečeno suspektnog tipa, intimnog prijatelja cijele prve lige hrvatskog organiziranog ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu o ulozi i plačanju njenog osobnog savjetnika. youtu.be/Y_3QHry96Ao (http://youtu.be/Y_3QHry96Ao) http://www.youtube.com/watch?v=Y_3QHry96Ao

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih stranaka na Markovom trgu prije dva dana proruskim skupom, na kojemu je ‘‘jedanaest razularenih revolucionara vrijeđalo premijera i vladajuću stranku‘‘.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je prosvjed bio tragikomičan jer da ti ljudi kao da žive u svemiru. Taj panj kojem je AP povjerio hrvatsko zdravstvo još nije saznao da i on, cijeli njegov HDZ i svi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ni AK nije stvorila svoju familiju. Je li to problem? Jesi li ti nečiji odvjetnik ili bi moguće za sebe htio nužni dio?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard Business School došlo je do zaključaka kako je sarkazam "najviši oblik inteligencije", prije čega su istraživali kognitivna iskustva mozga i ponašanja pojedinca ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina rada i radnim danom i vikendom nije stvorila ništa, u imovinskoj kartici nema upisanih ni nekretnina ni pokretnina, ovime poklanjam Uskrsnicu, te svoj stan u Ćunskom ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove od 1659,04 eura svom osobnom savjetniku koji već dvije godine svaki mjesec umjesto nje neumorno radi na EU fondovima, radi čega se po cijelom otoku grade ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne treba, postavlja se pitanje hoće li ove godine umirovljenici kao najugroženija skupina građana dobiti Uskrsnice. Mnogi gradovi su već davno najavili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta. i.imgur.com/1brM1zN.jpg (http://i.imgur.com/1brM1zN.jpg)

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) http://www.youtube.com/watch?v=AVC60X4jWEA

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka uvodnog dijela sjednice u kojem Nedić govori bez da traži i dobije riječ to nedvojbeno pokazuje. Ivkovićevo čuđenje što Devčić dopušta da se drugima radi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’ Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži TELEGRAM

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom vjerom. P.S. Moguće je da će sad onaj psihopat skočiti i reći da citiram kad je on to spominjao pasja kola. _ _

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju tekovine moderne znanosti. Tako npr. ne priznaju postojanje i opasnosti bolesti koja je u pandemijskim razmjerima poharala svijet. Naravno, bolest je najviše ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se morao nalaziti: mali-losinj.hr/.../... (https://www.mali-losinj.hr/sluzbene-informacije/akti-grada/poslovnik-gradskog-vijeca-grada-malog-losinja/) Zato ga se vodi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s linka koji si poslao proizlazi da se smatra JEDINIM KATOLIKOM koji koji posjećuje ovu stranicu.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare. volim-losinj.org/.../... (http://volim-losinj.org/politika/3017-izborna-podvala-obecanjima-bez-roka-ispunjenja#comment-78687) Čuo sam da ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim kako sam "veliki vjernik". Nije valjda da si - kukavni lažac?! Jer netko u komentarima laže, i netko lašca štiti, sad ćemo vidjeti tko.

  Read more...

   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg (http://i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg)

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Lino 15.02.2024 14:36
  ...
  Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik. Kao da to nekoga zanima, to je isključivo njegov osobni stav. A poznato je da su vjernici uviđavni, fini i pristojni ljudi, i naravno, da nikada ne lažu.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 15.02.2024 13:48
  ......
  Možda bi se rasprava trebao ti kloniti zbog nesposobnosti da pišeš razumljivo. Jer odgovornost za razumijevanje pisanog teksta nije na čitatelju nego na autoru. A ni manjak dobrog odgoja te ne čini poželnim sugovornikom.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Željko 14.02.2024 18:56
  ...
  Ako posipanje pepelom ide prema zaslugama, mogla bi ispasti malo jače garava.

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano] ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta.
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono ...
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Lino 15.02.2024 14:36
  ...
  Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik. Kao da ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 15.02.2024 13:48
  ......
  Možda bi se rasprava trebao ti kloniti zbog nesposobnosti da pišeš razumljivo. Jer odgovornost ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Željko 14.02.2024 18:56
  ...
  Ako posipanje pepelom ide prema zaslugama, mogla bi ispasti malo jače garava.